Güzellik mi zeka mı? Sizce hangisi daha önemli!

Bence ikiside önemli, birçok erkek ben güzelliğe önem vermem der ama yalan bence... sengözlerimebaksanab Ama birde hani şu güzel ve dahi yarışmasındaki gibi güzel ve salak kızlar var ki onlar hiç çekilmez bence :roflol: O yüzden önce zeka diyorum :smiley-cool:

her ikiside önemlii

Güzellik: Yaninda gezdirdigin Erkek sana yakismali...! Güzellikde önemli cünkü bir ömür onunla gecireceksin! Zaten insanlari öncelikle etkiliyen güzellikdir,. sen birine baktigin zaman karakterini göremessin ama güzelligi seni ceker...

Zeka: Insan icine ciktigi zaman abuk subuk seyler söylemicek akilli bir erkek her eve lazim! Cok fazla zeki olmamasi benim tercihim (yoksa kendini begenmis havali bisi olur) ama simdi dogruya dogru gerizekali birinide ben yanimda gezdirmem...

kimin icin ne iicni olduguna gore degisir
erkekler icinse coguna gore guzellik, zekadan once geliyor diyebilirim

bana sorarsan zekasiz guzellik guzellik degildir, cirkin ve zeki ise iticidir

Güzel olmassan yanında qezdirmez.Zeki olmazsan çekemez =)

ıkiside çok önemlii çokk =)

Güzelden anlayışım ( Bakımlılık bu arada =)

ikiside önemli bence...sadece iç güzelliği ve zeka diyenleri özellikle erkeklerin dediklerini inandırıcı bulmuyorum...ikisi de olsun ama dozunda olsun...ama şöle de bişey var güzellik kavramında çirkine çare vardır sonuçta insan da zeka varsa pekala güzel olmayı becerebilir...ama zeka olmayınca hiçbişey işe yaramaz istediği kadar güzel de olsa güzelleşmeye de çalışsa...sengözlerimebaksanab

zekii adam kendine bakar , yakışanı bilir... bu sebeptenzeka diyorum ama , e tabi fredy gibi bi adamıda bünye kabul etmez-tatlicadiarzu-

zeka diyorum..güzellik gelip geçici ...
akıl olmayınca güzel olsam nolucak ..
zeki insan herşeyiyle güzel gözükür zaten varsa kusuru görünmez..

HEM ZEKı OLMALI HEMDE suratına azda olsa bakılmalı değil mi:ecrin_bebek:

ikiside olsa fena olmaz tabi.ama erkeklere soracak olursak benim fikrimce güzelliği seçerler:jeyyar:

guzellık gelıp gecıcıı..ustelık sadece yaslanmayla guzellııgım gıdecek dıyee dusunmemek gerek Allah korusun hıc beklenmedık bı anda hıc beklenmedık bı kaza herseyın sonu olabılır..Rabbım esırgesın ınsallahh..

tabııkı zekaa.. ıkızler bayanı olarak zekayı tek gecenlerdenım.. ustelık bır omur boyuncaa kalıcı...

güzellik insanın elinde olan bir kawram değildir allahın bahşettiği bi lütuftur herkeze kaldırabileceği kadarını werir eminim kendimizi yaratma şansımız olsaydı hepimiz kusursuz olmayı seçerdik. o yüzden kaş göz değildir bence insanı güzel yapan bakış gülüş ifadedir kalpten gelen sıcaklıktır elektriktir ... zekaya gelince warsa wardır yoksa zaten parayla alınmaz makyaj malzemeleriylede kamufule edilmez.
zeki olup aklını kullanan kadın zaten her erkeği alt edebilir diip konuyu bitireyim:)

güzellik göreceli bir kavramdır..

eğer aynı kişiyi güzel olarak görse dünyada evlilik diye birşey olmazdı sanırım. herkes aynı kişiyi severdi..

zeka: ortası iyidir. ne az ne çok olmalı..

soruya gelince, zeki kadın yada erkek kendini beğendirmeyi bilir zaten..

bir örnek vereceğim. üniversitedeyken bir arkadaşım birisiyle flört etmeye başlamıştı. erkek yakışıklılık yoktu ama çok zekiydi. kızı kendisine öyle bir aşık etmiştiki, küçük oyunlarla.. mesela: hayatım seni eve bırakacağım. şimdi ben eve yalnız döneceğim.oofff.. kızlarda garip garip bakıyorlar bana, geçenlerde yanıma tanışmaya geldiler vs vs.(.bilirsiniz kıskançlık beraberinde daha çok arzu istek getirir)..gibi şeylerle kıza kendini hint kumaşı gibi gösterdi ve kız sırılsıklam aşık oldu.. seneye evleniyorlar.

daha çok zeka derim....nice güzel aptallarımız var değilmi.....:roflol:

yalnız şuda bir gerçekki erkeklerimiz zeki kadın sevmezler pek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…