Güzellik ne kadar onemli

Gulbahcesii96

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2018
1.045
1.180
133
29
Merhaba kk'nin güzel kadınları,

Diger konularimdan bilenler bilir 22 yaşımdayım, bu yılın haziran ayında mezun oldum ve hemen arkasından ozel bir sirkette calismaya basladim. Ofis ortamında calisiyorum fakat ozel sektor zormus onu anladim

Onceden beri polislige merakim vardi. 23.donem pomem'e basvuru yaptim. Ilk olarak on saglikta nelere bakiyorlar bilen var mi? Ve burada guzellik ne kadar onemli. Benim burnum biraz kemerli o yuzden kafama takildi.

Beni aydinlatirsaniz cok sevinirimm

Önemli olan boy kilo oranı bir de vücutta bariz belli olan leke iz ya da dövmedir.

Burun eğriliği belki sorun edilebilirde kemerli olmasının sorun olacağını sanmıyorum zira genetik yapımız nedeniyle hokka gibi burnunuz olmuyor ya da çok az oluyor :)

Burunla çok alakası var aslında dış guzelligin. Size göre neyle ilgili
Size göre alakası olabilir ama hayır hiçbir alakası yok yani bana göre.
Güzelliğin bakımla kendine bakmayla alakası var.
Burun kontürle de düzeltilebiliyor,ayrıca kalın burunlar kontürle incecik ve kalkık gözüküyor bu 1.
2.si burnum biraz büyük ama gerçekten güzelim yani,girdiğim davette düğünlerde de herkes beğenir beni.
O yüzden büyük burunun çokta bir önemi yol,bakımlı olun,bıyığınız sivilceniz siyah noktanız olmasın cilt bakımını eksik etmeyin yetiyor güzellik için.
Ha burnu küçük olup paspal şekilde dolaşan kızlar çok mu güzel oluyor?

Burunla çok alakası var aslında dış guzelligin. Size göre neyle ilgili
ay mesela Gülse Birsel e çirkin diyebilir misiniz:) ben aslaaa diyemem :nazar:
gülse.webp

Soyle bi yazi gormustum:

Guzel burunlularin ask acisi cekmesi sacma:)) ya sen niye aci cekiyosun? Senin burnun guzel, kendine gel:)))

Bilemem beni etkilemiyor.
Benimde burnum büyük ama güzelliğimden birşey kaybettirmiyor,hatta uugun pudra falan sürünce gayet normal gözüküyor.
Zaten önemli olan bütün parçaların birbiriyle uyumlu ve orantılı olması. Tek başına değerlendirmemek lazım.

Yalnız konu sahibi ben polislikle güzelliğin ilgisini anlayamadım. O güzellikten değildir, aşırı dikkat çekici, unutulmayacak veya sen olduğunu hatırlatacak kadar karakteristik özellikler istemiyor olabilirler sadece.

Zaten önemli olan bütün parçaların birbiriyle uyumlu ve orantılı olması. Tek başına değerlendirmemek lazım.

Yalnız konu sahibi ben polislikle güzelliğin ilgisini anlayamadım. O güzellikten değildir, aşırı dikkat çekici, unutulmayacak veya sen olduğunu hatırlatacak kadar karakteristik özellikler istemiyor olabilirler sadece.
Aynen öyle.
Kimi yüz büyüktür ama büründa büyüktür orantılıdır.
Şimdi o büyük yüze küçük burun orantılı olur mu?
Önemli olan orantı büyüklük küçüklük değil.

Evet polislikle güzelliğin bir alakası yok,hosteslik mi bu güzellik şartı aransın.

Bir Gülse Birsel burnuda bende var şimdiye kadar hiç rahatsız olmadım aksine diğer insanlardan farkım olduğunu düşündüm çünkü ben bir laz kızıyım farkımız burnumuz :rapci:

Biraz ozguvenle alakalı ben tüm kusurlarına rağmen kendimi güzel bulurum :KK54:

Back
X