Güzellik Şartmı? Tecrübelerinizi Merak Ediyorum Hanımlar

holyowl

Guru
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2012
839
1.151
333

İçim içime sığmıyor çok değişik duygular içindeyim.
Yemeği bile zor yiyorum, içimde bir heyecan.
Sonra durup dururken üzülüyorum, amaçsız bir hüzün.
Bu aşk mı yoksa geçici mi bilmiyorum ama burdan yola çıkarak size birşeyler sormak istiyorum.
(bu arada umarım geçicidir)

Hanımlar merak ettiğim şu;
Sizce birini etkilemek için güzellik şart mı? bakımlı biriyim, aslında kendimi çokta severim fakat karşımda ki insanı gözümde büyüttüm sanırım ben. Her yönden öyle iyi ki. Dış görünüş, eğitim, kültür.

Çoğunuz evlisiniz, sevgiliniz var yada ilişki yaşamışsınız bir şekilde.
Gerçi benim de erkek arkadaşlarım oldu ama şuan ki hissettiğim duygular çok farklı.

Eşinizi yada sevdiğiniz insanı nasıl etkilediniz? Dış görünüş hariç neler yapılabilir? Öneriniz var mı?
İstediğim ona hislerimi belli etmek değil, onun bana karşı ilgili olmasını sağlamak.
Tecrübelerinizi çok merak ediyorum.

Bu arada selamlaşıyoruz bahsettiğim kişiyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç etkilemeye falan çalışmadım...
gerçi çabalar mıydım sanmıyorum

Bu bir duygu yolu yöntemi yok
Eşim bundan 15 yıl önce 22 yaşımdayken giydiğim beyaz bodyi ve üzerine dökülen kızıl saçlarımı hatırlıyor =) o zamanlar aynı iş yerinde çalışıyorduk, bir de dökük bir tipimdir ben, o zamanda makyaj falan yapmazdım:) Ha bir de bana ilk açıldığı zaman s... git dediğimi hatırlıyor, o gün aşık olmuştum sana diyor:) Doğal olmak kafi bence, özel bir şeye gerek yok, sevecek olan insan seviyor işte

Canım unutma karşındaki kim olursa olsun kimse ulasilmaz değildir.. bakımlı,temiz ve kültürlüysen kendine güve... :)
erkekler güzelliğe,dış görünüşe,fiziğe çok önem verirler evet,hatta en hümnist sosyalist takılan bile yapar bunu doğalarnda var ilk aşama budur evet ama ikinci ve en önemli aşama az önce bahsettiklerim...erkekler güzel kıza bakarlar,hoş biz bile bakıyoruz,ama zeki kıza aşık olurlar aaaaa bu arada şunu hiç unutma,neşeli,somutmayan kızlar gözbebeğidir :) :*

Fiziksel görünümün haricinde zeka da çok etkiliyor insanları, daha doğrusu dikkat. Çayını kaç şekerli içtiğine, sevdiği kitaplara - sözlere falan dikkat etmek. Pozitif olmak da çokçok etkili ayrıca.

Fiziki güzellik olarak yorumlayacaksak, yahu o kadar 'somut' güzelliğin olduğu şu dünyada, bundan biraz da olsa nasiplenememişse kişi, işi çook zor. Ama herkesin de güzellik kriteri farklı. Bence özel çabaya gerek yok, bu sefer de egoları şişiyor. Olacaksa olur. Şu üniversite hocasıysa dediğin, deneme bile.

giyindim süslendim saçlarımı yaptım saatlerce onun için hazırlandım yanına gittim
'' ben senin doğal halini seviyorum saçlarını öylesine dağınık bir şekilde topluyordun ya aşkım öyle çok güzelsin'' dedi.

ve bir gün benimle ilgili en çok neyi seviyorsun diye sorduğumda bana doğalsın yapmacık değilsin en çok bunu seviyorum demişti.

Bi çok özellik var insanları etkileyebileceğin.bakımlı özgüvenli olmak da güzellikten daha önemli. ilk birbirimizi gördüğümüzde ne etkiledi diye sordum.gözlerin demişti.elim ayağım düzgündür ama öyle güzel ceylan gibi gözlerimde yok.bence ogün onu etkileyen benim enerjimdi,bakışlarımdı.o zamanki sözlerinden de bunu çıkardım.herkeste farklı ama bakımlı,özgüvenli,neşeli olduktan sonra etkilemek için yapılcak başka bişey yok bence.doğal halinle öne çıkabileceğin mutlaka bi özelliğin vardır güzellikte dahil.

Pek alakası yok, ben bu boyla, kara kura tipim ve armut vücudumla yakışıklı bir adamla evlendiysem herkes yapabilir.
Olacağı varsa oluyor sadece...
Armut vucut kadinlar icin en ideal vucut sekli. Keske bende oyle olsaydim
Zaten senin kasin gozun yeter kiz

Hic etkilemedim...
Ve etkilemezdimde sanirim , o beni etkilesin ben niye etkilicem:)

Nasil etkilerim diye yola cikarsan , bastan kaybedersin ..

Etkilemek için hiçbir şey yapmadım. Kendim oldum. Çünkü diğer türlü etkilemek için yaptığın her hareketin, her şeyin sonu elbet gelecek. Her zaman kendin ol ve akışına bırak.

Ilk basta dis guzellik onemli bence. Ama icinizi sevdirdiginiz anda cok onemi kaldigini dusunmuyorum.

Doğal davran olduğun gibi seni seven gerçek kişiliğinle sevsin... ve lütfen uyumlu olmakla kolay olmak arasındaki dengeyi iyi sağla.. biz kadınların en büyük hatalarından biri bu çünkü.

Ben erkek olsaydim bir kadinin ses tonundan etkilenirdim herhalde.

Gorucu usulu evlendigim icin etkileme cabam olmadi ama e$imle bir elmanin iki yarisiyiz.
RABBIM isterse ugrasmadan da nasip oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…