Bu arada selamlaşıyoruz bahsettiğim kişiyle.
Canım unutma karşındaki kim olursa olsun kimse ulasilmaz değildir.. bakımlı,temiz ve kültürlüysen kendine güve... :)Yine ben :)
İçim içime sığmıyor çok değişik duygular içindeyim.
Yemeği bile zor yiyorum, içimde bir heyecan.
Sonra durup dururken üzülüyorum, amaçsız bir hüzün.
Bu aşk mı yoksa geçici mi bilmiyorum ama burdan yola çıkarak size birşeyler sormak istiyorum.
(bu arada umarım geçicidir)
Hanımlar merak ettiğim şu;
Sizce birini etkilemek için güzellik şart mı? bakımlı biriyim, aslında kendimi çokta severim fakat karşımda ki insanı gözümde büyüttüm sanırım ben. Her yönden öyle iyiki. Dış görünüş, eğitim, kültür.
Çoğunuz evlisiniz, sevgiliniz var yada ilişki yaşamışsınız bir şekilde.
Gerçi benim de erkek arkadaşlarım oldu ama şuan ki hissettiğim duygular çok farklı.
Eşinizi yada sevdiğiniz insanı nasıl etkilediniz? Dış görünüş hariç neler yapılabilir? Öneriniz var mı?
İstediğim ona hislerimi belli etmek değil, onun bana karşı ilgili olmasını sağlamak. Tecrübelerinizi çok merak ediyorum.
Armut vucut kadinlar icin en ideal vucut sekli. Keske bende oyle olsaydimPek alakası yok, ben bu boyla, kara kura tipim ve armut vücudumla yakışıklı bir adamla evlendiysem herkes yapabilir.
Olacağı varsa oluyor sadece...
Öyle miymiş hiç bilmiyordum :)Armut vucut kadinlar icin en ideal vucut sekli. Keske bende oyle olsaydim
Zaten senin kasin gozun yeter kiz
Doğal davran olduğun gibi seni seven gerçek kişiliğinle sevsin... ve lütfen uyumlu olmakla kolay olmak arasındaki dengeyi iyi sağla.. biz kadınların en büyük hatalarından biri bu çünkü.İçim içime sığmıyor çok değişik duygular içindeyim.
Yemeği bile zor yiyorum, içimde bir heyecan.
Sonra durup dururken üzülüyorum, amaçsız bir hüzün.
Bu aşk mı yoksa geçici mi bilmiyorum ama burdan yola çıkarak size birşeyler sormak istiyorum.
(bu arada umarım geçicidir)
Hanımlar merak ettiğim şu;
Sizce birini etkilemek için güzellik şart mı? bakımlı biriyim, aslında kendimi çokta severim fakat karşımda ki insanı gözümde büyüttüm sanırım ben. Her yönden öyle iyi ki. Dış görünüş, eğitim, kültür.
Çoğunuz evlisiniz, sevgiliniz var yada ilişki yaşamışsınız bir şekilde.
Gerçi benim de erkek arkadaşlarım oldu ama şuan ki hissettiğim duygular çok farklı.
Eşinizi yada sevdiğiniz insanı nasıl etkilediniz? Dış görünüş hariç neler yapılabilir? Öneriniz var mı?
İstediğim ona hislerimi belli etmek değil, onun bana karşı ilgili olmasını sağlamak.
Tecrübelerinizi çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?