İçim içime sığmıyor çok değişik duygular içindeyim.
Yemeği bile zor yiyorum, içimde bir heyecan.
Sonra durup dururken üzülüyorum, amaçsız bir hüzün.
Bu aşk mı yoksa geçici mi bilmiyorum ama burdan yola çıkarak size birşeyler sormak istiyorum.
(bu arada umarım geçicidir)
Hanımlar merak ettiğim şu;
Sizce birini etkilemek için güzellik şart mı? bakımlı biriyim, aslında kendimi çokta severim fakat karşımda ki insanı gözümde büyüttüm sanırım ben. Her yönden öyle iyi ki. Dış görünüş, eğitim, kültür.
Çoğunuz evlisiniz, sevgiliniz var yada ilişki yaşamışsınız bir şekilde.
Gerçi benim de erkek arkadaşlarım oldu ama şuan ki hissettiğim duygular çok farklı.
Eşinizi yada sevdiğiniz insanı nasıl etkilediniz? Dış görünüş hariç neler yapılabilir? Öneriniz var mı?
İstediğim ona hislerimi belli etmek değil, onun bana karşı ilgili olmasını sağlamak.
Tecrübelerinizi çok merak ediyorum.
İnsan görünüşü ile ağırlanır, düşünceleri ile uğurlanır. İlk etapta elbet göze hoş gelmek önemlidir. Biz sevgilimle ilk buluşmamızda görünüş olarak benden çok etkilendiğini söylemişti. Ama şimdi sorduğumda bende sevdiğin şeyler nelerdir diye, görüşünüşten önce birsürü şey sayıyor ve bu o kadar mutlu ediyorki beni. Güzellik olgusu sadece başlangıç için önemlidir. Sempatiklik, hoşgörü, sevgi, saygı, anlayış, güzel bir kalp, doğru düşünceler ve zeka güzellikten çok daha önemlidir. Bunlar yoksa güzellik bir yere kadar götürür, sonra kendini gene yalnız bulursun. Ama güzel bir kalbin varsa, görünüşün de karşındakine dünyalar güzeli gelir :)
Güzellik göreceli bir kavramdır.Size güzel gelen diğerine çirkin gelebilir. Süper yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kızların olmasının nedeni de budur belki. Etkileme meselesine gelince 1-2 nedene bağlamak ne kadar mantıklı orasıda tartışılır doğrusu. Her bayan farklı olduğu gibi her erkekte farklıdır. Onun içinde farklı şeylerden etkilenir.
Bakımlı olmak çok önemli ( boya küpüne düşmüş gibi dolaşmak değil ) erkekler kızların kaşına bıyğına dikkat ediyor.
Neşeli olmak çok önemli çünkü kimse somurtkan bir insanla birlikte olmak istemez
Benimki makyaj yapmamı istemiyor doğal halinle daha güzelsin diyor ama en başında makyaj yapmasam dikkatini çekebilir miydim bilmiyorum :)))
kimisi yüz vermez kölesi yapar kimisi sadece tatlı dille hastası yapar..
erkekten erkege degısıyor o ne aradıgını asla bılemeyız...
ama bır kadının her erkegı etkılemesı ıcın gercekten guzel gülmesi yanında bır de oldukca bakımlı olması şart...
temiz saçlar, kokulu yumusak eller , duzenlı kıyafetler cici çanta ve ayakkabı secımleri ...Yaşına göre giyinmek