Güzellik Şartmı? Tecrübelerinizi Merak Ediyorum Hanımlar

İnsan görünüşü ile ağırlanır, düşünceleri ile uğurlanır. İlk etapta elbet göze hoş gelmek önemlidir. Biz sevgilimle ilk buluşmamızda görünüş olarak benden çok etkilendiğini söylemişti. Ama şimdi sorduğumda bende sevdiğin şeyler nelerdir diye, görüşünüşten önce birsürü şey sayıyor ve bu o kadar mutlu ediyorki beni. Güzellik olgusu sadece başlangıç için önemlidir. Sempatiklik, hoşgörü, sevgi, saygı, anlayış, güzel bir kalp, doğru düşünceler ve zeka güzellikten çok daha önemlidir. Bunlar yoksa güzellik bir yere kadar götürür, sonra kendini gene yalnız bulursun. Ama güzel bir kalbin varsa, görünüşün de karşındakine dünyalar güzeli gelir :)

Güzellik göreceli bir kavramdır.Size güzel gelen diğerine çirkin gelebilir. Süper yakışıklı erkeklerin yanında çirkin kızların olmasının nedeni de budur belki. Etkileme meselesine gelince 1-2 nedene bağlamak ne kadar mantıklı orasıda tartışılır doğrusu. Her bayan farklı olduğu gibi her erkekte farklıdır. Onun içinde farklı şeylerden etkilenir.

kendine güven olumsuz düşünme eninde sonunda muhabbet ilerler güler yüzlü selam ver o ki merhaban varmış

kadını güzel yapan gülüşüdür, ıcten gülümse bır de fazla erkeği yüceltme abartma yeterli

Ben erkek olsaydim bir kadinin ses tonundan etkilenirdim herhalde.

Gorucu usulu evlendigim icin etkileme cabam olmadi ama e$imle bir elmanin iki yarisiyiz.
RABBIM isterse ugrasmadan da nasip oluyor..
Maşallah darısı başımıza

Bakımlı olmak çok önemli ( boya küpüne düşmüş gibi dolaşmak değil ) erkekler kızların kaşına bıyğına dikkat ediyor.
Neşeli olmak çok önemli çünkü kimse somurtkan bir insanla birlikte olmak istemez
Benimki makyaj yapmamı istemiyor doğal halinle daha güzelsin diyor ama en başında makyaj yapmasam dikkatini çekebilir miydim bilmiyorum :)))

kimisi yüz vermez kölesi yapar kimisi sadece tatlı dille hastası yapar..
erkekten erkege degısıyor o ne aradıgını asla bılemeyız...
ama bır kadının her erkegı etkılemesı ıcın gercekten guzel gülmesi yanında bır de oldukca bakımlı olması şart...
temiz saçlar, kokulu yumusak eller , duzenlı kıyafetler cici çanta ve ayakkabı secımleri ...Yaşına göre giyinmek

Her kadın güzeldir, ne kadar klişe olsa da kendine değer veren ve bakımlı olan her kadın güzeldir.. Yeter ki kendimize değer vermeyi bilelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…