Güzellik Şartmı? Tecrübelerinizi Merak Ediyorum Hanımlar

Tez konularına kurban gitmiyoruz değil mi? İki konunda öyle gözükmeye başladı bana...

izledinizmi bilmiyorum ama size we Teach love flimini ve şişman sevgilim flimi izlemenizi tavsiye ediyorum, bu konulara değiniyo yani bir erkeği etkilemenin yollarına , ilk flim doğal ol mesajını veriyor diğer flimde dış görünüşün bakımlı olmanın önemli olduguna değinmiş , çok güzel flimler izleyin mutlaka. az çok fikriniz oluşur : )

Güzellik önemsiz diyemem. Gerçekçi olmak lazım, tabii ki düzgün bir fizik dikkat çekiyor. Ama o dikkati sürdürmek için fizik yeterli olmuyor, çünkü kısa bir süre sonra o fiziğe gözü alışıyor adamın. Önemli olan kafa, kafanızın içi. Zaten salt vücut ölçülerinden etkilenip ilişki sürdürecek adam o derece yüzeyseldir.

Kendiniz olun, etkilemek adına olmadığınız biri gibi davranmayın.

Ben yinede öyle demeyim nolur nolmaz

Eşiniz içten içe zaten aşık olmuş size ne güzel, ben o kadar şanslı değilim sanırım. Daha önce de bir erkeğe karşı adım atmadım açıkçası, istesemde yapamam gibi geliyor zaten.
Ah kendiliğinden farketseydi iyiydi.

:)

Konuşabilsek küçükte olsa belki bir şansım olacak ama konu ilerlemiyor malesef :)

Pek gülümsemiyordum, dışarıdan soğuk görünürüm.
Aklımda olsun bu neşeli olma işi

:)

Denemem zaten, yani ilgimi belli etmem

Sadece muhabbet edebilirsek belki diye düşündüm.
Ama zaten oda pek olacağa benzemiyor.

Hic etkilemedim...
Ve etkilemezdimde sanirim , o beni etkilesin ben niye etkilicem:)

Nasil etkilerim diye yola cikarsan , bastan kaybedersin ..

Öyle mi dersin?
O zaman doğal olup akışına mı bırakmalıyım?
Ben buyum sonuçta ister sevsin, ister sevmesin değil mi..

Ben o zaman mecburen öyle dedim, şartlarımız imkansızdı, ben nişanlıydım o ise evliydi, s.. git dedikten sonra işten çıktı, 12 yıl hiç görmedim onu, haklıydım yani kabalığımdan demedim:)

tecrübe önemli. çünkü, senin duygun ilgi ve aşk seni ilgilendiriyor. peki bunun karşılığı! bunun bir karşılığı olmalı. aynı hislerle sana cevap vermeil mesela. yoksa senin için elem ve ıstıraptan başka bir şey olmayacak. saçlarını okşayacak aşk yoksa veya seni arkadan şöyle bir süzmedikten sonra ne anlamı kalır. 7. yılımıza gireceğiz ve 3 çocuğumuz var ve hala giydiğim şeyin çok yakıştığını söylüyor yada uyurken elimden tutuyor. ya da en önemlsi sinirlendiğim zaman beni omuzlarımdan tutup sakin ol diyor. sadece uzaktan hoşlandım, etkilendim demenin çok bir espirisi yok. hyatına ne katacak o önemli. bu kadar büyütürsen yıkımında büyük olur. mesela bir başkasıyla elele görsen, yada seninle senin istediğin gibi bir ilişki, evlilik vs. yaşamak istemezse çok üzülürsün. kendini üzme arkadaşım.

QUOTE="viceversa, post: 37835054, member: 637825"]
İçim içime sığmıyor çok değişik duygular içindeyim.
Yemeği bile zor yiyorum, içimde bir heyecan.
Sonra durup dururken üzülüyorum, amaçsız bir hüzün.
Bu aşk mı yoksa geçici mi bilmiyorum ama burdan yola çıkarak size birşeyler sormak istiyorum

Hanımlar merak ettiğiM şu;
Sizce birini etkilemek için güzellik şart mı? bakımlı biriyim, aslında kendimi çokta severim fakat karşımda ki insanı gözümde büyüttüm sanırım ben. Her yönden öyle iyi ki. Dış görünüş, eğitim, kültür.

Çoğunuz evlisiniz, sevgiliniz var yada ilişki yaşamışsınız bir şekilde.
Gerçi benim de erkek arkadaşlarım oldu ama şuan ki hissettiğim duygular çok farklı.

Eşinizi yada sevdiğiniz insanı nasıl etkilediniz? Dış görünüş hariç neler yapılabilir? Öneriniz var mı?
İstediğim ona hislerimi belli etmek değil, onun bana karşı ilgili olmasını sağlamak.
Tecrübelerinizi çok merak ediyorum.

Bu arada selamlaşıyoruz bahsettiğim kişiyle.
[/QUOTE]

Canim bence dış görünüşten ziyade jest ve mimikler hal hareketlerin hanim hanimcikligin eğitimin kültürün daha çok etkiler. Tabi ki dış görünüs de önemli. Bakımlı hoş bir bayan bütün erkeklerin ilgisini çeker ama aynı zamanda güzellik herkese göre görecelidir de.

Canim bence dış görünüşten ziyade jest ve mimikler hal hareketlerin hanim hanimcikligin eğitimin kültürün daha çok etkiler. Tabi ki dış görünüs de önemli. Bakımlı hoş bir bayan bütün erkeklerin ilgisini çeker ama aynı zamanda güzellik herkese göre görecelidir de. söyle bi örnek versem yerinde olur diye düşünüyorum.

Mecnunα DemişLer.. "Yα bu kαdαr Övdüğün LeyLαn Pekte güzeL değLmiş?" Mecnun güLümsemiş, "Sen Onu Bide Benim GözümLe Görsen.." ...

Bazen bi bakıs bi gülüş güzellikten daha etkilidir. Onu görebilecek göz lazım sadece. Sana tavsiyem sırf bi erkegin ilgisini çekicem diye kendini değiştirmeye çalışma kendi kişiliğinden ödün verme. Seni seven böyle sevsin hayatım... tabi bunlar benim düşüncelerim. Katılmayanlar olabilir. Saygı duyarım. Bol şans...

Sevecek insan sever. Ekstra bir sey yapmana gerek yoktur.

Özgüveni yüksek ve güçlü bir kadın her girdiği yerde başları kendine çevirir.
Güzellik çok göreceli ve sabit kalıpları olmayan bir kavram.
Kime ve neye göre güzel ???
O yüzden güzellik kısmına bu kadar takılma.Kimseyide gözünde gereğinden fazla yükseltme.
Önce sen ...,
Severse ne ala ,sevmezse kaybeder. :)

üniversitedeyken çok yakışıklı ve karizmatik bir çocuk vardı, ondan çok hoşlanıyordum. Erişilmez birine benziyordu. Ortak arkadaşlar vardı ama çocukla selamlaşmamız bile yoktu. Sonra kafaya koydum; kendime çıkma teklifi ettirecektim :) Bakımlıydım o zaman, güzel giyinirdim. Göz göze gelirdik, ben başımı çevirirdim. Hep karşıdan izledik birbirimizi bir süre. Sonra bir gün bir arkadaş geldi. Onun benimle tanışmak istediğini söyledi. Ben de hemen tanışmak istemediğimi söyledim. Hem de çok hoşlanmama rağmen. Çocuğun derslerinin çok kötü olduğunu duyunca çocuk gözümden düşmüştü çünkü :)
Sadece örnek vermek için yazdım bunu;
Sonuç:
1-Kadın isterse elde eder
2-Güzel giyinmek ve bakımlı olmak her zaman önemlidir.
3-Güzel olmak, yakışıklı olmak, bakımlı olmak yeterli değildir. (eğitim, kültür, zeka, karakter vb. bunların da uyması gerekir)

Erkeklerin felsefesi şudur çirkinleştir aldat bakımlı bi bayan görünce nasıl bakıyorlar ama

Güzellik şart olsaydı, (ki o da göreceli bir kavram zaten) sadece güzeller evlenir, çirkinler evde kalırdı. : ) Her insanın güzel bir yanı vardır, bunu görüyoruz ve o nedenle aşık oluyoruz bence. Gülüş de olabilir, bakış da, konuşma da... Bakımlılığın önemli olduğunu düşünüyorum, geri kalan şey karşılıklı elektrik bence.
Düşünün mesela siz ve ya çevrenizde birisi bir seferinde çok yakışıklı birisine bir seferinde ise, çirkin sayılacak birisine aşık olmuş olabilir... Takılmayın böyle şeylere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…