doğrudur güzel olmayabilir bu yüzdende komplekse girmiş olablirim de..ben kendime zaten güzel demedim önce dikkatli okuman lazım bi konuya yorum yapmadan önce...demek ki sandığın kadar güzel değilsin
çünkü olay sende kompleks haline dönüşmüş
gerçekten güzel olan birisi böyle şeyleri hiç düşünmez bile bence
yengeç :))burcun ne acabaaa
yengeç burcuyum cnm. kompleksli bi insan olmak istemiyorum. kendine güvenen seven biri olmak olmak istiyorumda nasıl olucak illede çok çok güzel mi olmak lazım yada insanların poh pohlamasımı lazım sen güzelsin diyeMalesef zaman zaman bende yaşıyorum bunu . Sürekli makyajlı olmaktan sürekli gömlekler topuklular giymekten bunalsam da bunu değiştiremiyorum .
Fıtrat meselesi sanırım birazda .
Burcunuz ne
ne güzel cnm bende böyle olmak isterim nasıl başarıyorsun sen. insanlar hep derler mi güzel olduğunu yüzüne söylerler mi bana eşimden başka kimse demiyor(bu bile güzel bişey aslında eşim diyor ama) belki bu yüzden mi emin oamıyorum kendimden acabaKendimi severim, ama güzelim, beğenilirim ya da beğeniliyor muyum diye düşünmedim hiç?
Herkes güzel olmak ister, ama kendini her bayanla kıyaslamak, en güzeli olmaya çalışmak kompleks gibi birşey herhalde..
Bu da bir çeşit takıntı olsa gerek.. :44:
mrb kızlar ben ortalama güzelllikte bir bayanım yani ahım şahım değilim ama güzel sayılıyorum sanırım bilmiyorum herneyse pek dertte sayılmaz belki burda okadar dertli yazılar okuduktan sonra ama ben kendimi sürekli başka bayanlarla çevrendeki bayanlarla kendimi kıyaslamaktan bıktım içimden sürekli güzellik kaygısında olmaktan... makyaj yapmayı hiç sevmeiğim halde yapmak zorundaymışım gibi hissediyorum. eşimle ilgili bu konuda bi sıkıntım yok beni beğendiğini sevdiğini söyler hep. ben içgüdüsel olarak dışarıya karşı neden bu beğenilme isteğim olduğunu anlamıyorum ve bu güzel görünme isteği sadece çevremdeki hemcinslerime (erkekler umrumda değil ve eşimi çok seviyorum) acaba içlerinden bana güzel diyorlar mı beğeniliyormuyum düşüncesi. çok saçma düşünceler biliyorum ama istemsiz böyle saçma sapan şeyler düşünüyorum topluma girdiğimde. sizdede böyle düşünceler var mı yoksa bi anaormallik var mı bende
yengeç :))
yengeç burcuyum cnm. kompleksli bi insan olmak istemiyorum. kendine güvenen seven biri olmak olmak istiyorumda nasıl olucak illede çok çok güzel mi olmak lazım yada insanların poh pohlamasımı lazım sen güzelsin diye
ne güzel cnm bende böyle olmak isterim nasıl başarıyorsun sen. insanlar hep derler mi güzel olduğunu yüzüne söylerler mi bana eşimden başka kimse demiyor(bu bile güzel bişey aslında eşim diyor ama) belki bu yüzden mi emin oamıyorum kendimden acaba
Bende yengeç burcuyum yahuu..
Yoo demezler ki, diyelim ki çok güzelim insanın işi gücü yok sürekli beni mi yağlayıp ballayacak güzelsin, tü tüü maşallah diye.
Güzellik görecelidir hem, kimisine göre güzelken kimisine göre herkes kadar gelebilirim..
İnsan kendi sevmeli bence ya, ben Allahın yarattığı beni seviyorum, ister güzel desinler ister çirkin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?