- 10 Aralık 2022
- 2.877
- 1.513
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
Merhaba arkadaşlar
Gynoseed fertility kullanan var mı aranızda?
Sipariş ettim aynı zamanda ovülasyon testi de sipariş ettim.
Bu ay bu şekilde deneyeyim dedim okudum içeriğini belki ise yarar ( insallah ise yarar ya çokça amin)
ben dün başladım kullanmaya inanılmaz kuruttu çok zor oldu ilişki. Çok afedersiniz ereksiyon sorunu yarattı.Merhaba.. ben kullandım aralıkta.. ilk kullanımda hamile kaldım.. ama bebeğim gelişmedi kürtaj olmak zorunda kaldm .. 10 haftalık olması gerekirken 6 haftalık kaldı gelişmedi... neden oldu bilmiyorum tabi ama artık bu jelide kullanmaya korkuyorum.. belki gitmemesi gereken bi sperm gitti yumurtayı dölledi felan aklıma böyle şeyler geliyor hep
ben dün başladım kullanmaya inanılmaz kuruttu çok zor oldu ilişki. Çok afedersiniz ereksiyon sorunu yarattı.Bende bu ay kullandım ilk defa sonuç henüz belli değil
Aynısı bizdede oldu zor bela ilişki yaşamıştık jeli kullanırken ..ben dün başladım kullanmaya inanılmaz kuruttu çok zor oldu ilişki. Çok afedersiniz ereksiyon sorunu yarattı.
Zor bir birleşme oldu kuruduğu için, ovülasyon kullanıyorum ona göre takip edeceğim bu sefer.
ben dün başladım kullanmaya inanılmaz kuruttu çok zor oldu ilişki. Çok afedersiniz ereksiyon sorunu yarattı.
Zor bir birleşme oldu kuruduğu için, ovülasyon kullanıyorum ona göre takip edeceğim bu sefer.
Bunu kaç kere kullanalım peki yumurtlama zamanı kullanmak yeter miAynısı bizdede oldu zor bela ilişki yaşamıştık jeli kullanırken ..
Bunu kaç kere kullanalım peki yumurtlama zamanı kullanmak yeter miEvet bende de yaptı maalesef bir de eşim afedersin yanma yaşadığını soyledi
Yumurtlama ve çatlama da toplam 3 gün kullanmıştm ben.. yumurtlama zamanı kullanmak yeterliBunu kaç kere kullanalım peki yumurtlama zamanı kullanmak yeter mi
Bende de yanma yapıyor evet ayrıca dün ovülasyon koyulaşmaya başladı ama anlamadım ki neden silik silik çıkıyor çizgiler anlam veremedim yorumlayamıyorum daBen 2 aydır kullanıyorum geçen ay bir faydasını göremedim ama bu ay olmuştur umarımbende kuruma yapmadı ama geçen ay ilk kez sıktığımda içerde baya bir yanma yaptı. Bu ay öyle bir şey olmadı belki geçen ay bende bir sorun vardır. Yumurtlamam 14. Gün oluyor genelde ağrılarım oluyor öyle anlıyorum ama 1 günde ağrı geçiyor şimdi 20. Gündeyim kasıklarım belim hala ağrıyor acaba o jel yüzünden mi yoksa başka bir sebebi mi var bilmiyorum.
Silik çıkması normal çünkü ovulasyon testi vücudumuzdaki LH düzeyini ölçüyor. Vücudumuzda sürekli LH var ancak yumurtlama döneminde LH salınımı artarak yumurtanın çatlamasını sağlıyor. Bu yüzden testte koyu çizgi görmek gerekiyor. Silik çizgi negatif demek oluyor.Bende de yanma yapıyor evet ayrıca dün ovülasyon koyulaşmaya başladı ama anlamadım ki neden silik silik çıkıyor çizgiler anlam veremedim yorumlayamıyorum da
Merhaba arkadaşlar
Gynoseed fertility kullanan var mı aranızda?
Sipariş ettim aynı zamanda ovülasyon testi de sipariş ettim.
Bu ay bu şekilde deneyeyim dedim okudum içeriğini belki ise yarar ( insallah ise yarar ya çokça amin)
Bende bu ay kullandım ilk defa sonuç henüz belli değil
ben dün başladım kullanmaya inanılmaz kuruttu çok zor oldu ilişki. Çok afedersiniz ereksiyon sorunu yarattı.
Merhaba kızlar faydasını gördünüz mü jelinBen 2 aydır kullanıyorum geçen ay bir faydasını göremedim ama bu ay olmuştur umarımbende kuruma yapmadı ama geçen ay ilk kez sıktığımda içerde baya bir yanma yaptı. Bu ay öyle bir şey olmadı belki geçen ay bende bir sorun vardır. Yumurtlamam 14. Gün oluyor genelde ağrılarım oluyor öyle anlıyorum ama 1 günde ağrı geçiyor şimdi 20. Gündeyim kasıklarım belim hala ağrıyor acaba o jel yüzünden mi yoksa başka bir sebebi mi var bilmiyorum.
Merhaba sonuç ne olduBende bu ay kullandım ilk defa sonuç henüz belli değil
GuncellemeBana fayda etmedi ama başkasını bilemiyorum canım
Yaaa onu diyecektim adeti mi bozuyor bu tarihlerde kayma yapiyor
Benim bozması çokça ilaç kullandım ve telaşım vardı çok gergindim ondan yüksek ihtimal ilaclar beni geciktiriyorBana fayda etmedi ama başkasını bilemiyorum canım
Yaaa onu diyecektim adeti mi bozuyor bu tarihlerde kayma yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?