- 10 Aralık 2022
- 2.877
- 1.513
- 63
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
-
Kan verdiniz mibu jel adet döngüsünü mü bozuyor acaba ya?! Geçen ay kullandığımda normalde 29 günde bir olan reglim 32. Günde oldu bu ay da 34. Günüm regl ağrısı gibi hafif ağrım var ama regl olmadım az önce test yaptım negatif çıktı
Hala regl olmadım 36. Gün oldu uzun zamandır hiç bu kadar gecikmemişti. Pazartesi gününe kadar bekleyeceğim tahlil için. Regl belirtilerim de iyice gitti.Kan verdiniz mi
Kaset test yapsanız bile çıkar artıkHala regl olmadım 36. Gün oldu uzun zamandır hiç bu kadar gecikmemişti. Pazartesi gününe kadar bekleyeceğim tahlil için. Regl belirtilerim de iyice gitti.
Dayanamadım test yaptım hayal mi görüyorum yoksa çok çok silik bir çizgi mi var burada?Kaset test yapsanız bile çıkar artık
İnsallah olumlu olur
İlk 5 dk hayalet çizgi çıktı ise vardır.Dayanamadım test yaptım hayal mi görüyorum yoksa çok çok silik bir çizgi mi var burada?
Guncelleeme
Gebeliğim oldu ancak diş gebelik oldu
Bende kullanmam artikBenimde gebeligim oldu ama ilerlemedi gelismedi 8 haftalikken kürtaj oldum bence gitmemesi gereken bir sperm gitti bu jel sayesinde. Tabi bu bir düşünce ama kullanmam bir daha. Geçmiş olsun canim
Ben trendyoldan aldım ama bir gebenin günlüğümde daha uygun, bu ay şans vermek istedim bu ürüne her ne kadar korksam daKızlar bende yorumlarınıza baktım eşinde varikosel dendi keçiboynuzu kullanıyorum birde vitamin kullaniyorum jeli Almasam mi bilemedim bu arada tredyoldan mi yoksa gebeningunlugunden mi sparis verdiniz
Orjinal ürün diye yorum yapan var ama emin değilim, o yüzden siz bir gebenin günlüğünden alın benim aklıma gelmedi sipariş vermiş oldum yoksa orda alacaktım bende, testini hiç kullanmadım canım bu ay görseldekini kullanıcamTrendyolda düşündum ama çok güvenilir emin olamadim ovulasyon testi aynısını gebenin günlüğünü mu kullaniyorsunuz ben onu hiç kullanmadım net gosteriyor mu acaba yanlış günü değerlendirmek de sorunlu diye anlatıyordu
Treendyoldan aldım ben daha iygunduKızlar bende yorumlarınıza baktım eşinde varikosel dendi keçiboynuzu kullanıyorum birde vitamin kullaniyorum jeli Almasam mi bilemedim bu arada tredyoldan mi yoksa gebeningunlugunden mi sparis verdiniz
İnşallah öyledir kuzum ben bu attığını uygulamasını kullanıyorum telefonda ovulasyon nasıl kullanım filan 2 ayda bir test alıyorum bu nasıl kullanışlı mi memnun musunOrjinal ürün diye yorum yapan var ama emin değilim, o yüzden siz bir gebenin günlüğünden alın benim aklıma gelmedi sipariş vermiş oldum yoksa orda alacaktım bende, testini hiç kullanmadım canım bu ay görseldekini kullanıcam
Satıcının trendyolda baktım gebenin gunlugu aynı ürün mun diye sormuşlar aynı diyorlar kullanabilir miyim kızlar varikosel sperm azlığı ve ilerlemesinde bu arada aranızda keciboyunuz kuru kullanan oldu muTreendyoldan aldım ben daha iygundu
Daha ilk kullanıcam canım hiç yapmadım daha bir kaç güne başlıcam yapmayaİnşallah öyledir kuzum ben bu attığını uygulamasını kullanıyorum telefonda ovulasyon nasıl kullanım filan 2 ayda bir test alıyorum bu nasıl kullanışlı mi memnun musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?