[/IMG] 23 Aylık fotoğrafları,beraber daracık leğenlerde yıkanmaya bayılırlardı,artık sığamıyor ve istemiyorlar..
Hikayenizi okudum diğer topiğinizde.Zor tuttum kendimi ağlamamk için.Bende ikiz istiyorum.Doğal yolla hamile kaldım ve yakın çevremde ikiz yok.Uzak akrabalarda varmış.İnşallah senin gibi bende mucizelerin annesi olurum.Allah ikisini de sizlere bağışlasın.Rabbim hiç ağlatmasın bu prensesleri..
Kuzularım ilk kez karne aldılar,aman ne güzel,ne heyecanlı,
Önce ben karne verdiğim esnada onların yanında olamayacağım diye üzülürken okuldan onları seven bir personel ablamızdan fotoğraflarını çekmesini istedim,
sonra meğer annanesiyle dedesi de gelmiş,süpriz oldu bana da..
İlk karne heyecanı güzeldi,unutulmazdı,birer fotoğraf koyarım müsait zamanda inşallah..
Tailde gezdik,geç yatıp geç kalktık,
Çanakkaledeki bir teyzelerine,ordan da Bursadaki diğer teyzelerine geçtik,
havalar da çok güzeldi,onlarlayken çok bilgisayar başına geçmiyorum,erkenden bilgisayarla tanışmalarını istemiyorum,
bu yüzden ancak yazıyorum,fotoğraf da koyarım..
Şimdi yine okuldayız,
onlar için de benim için de hayatımızın ayrı bir dönüm noktasını yaşarken değişimimizi ve durumlarımızı kendimi hazır hissettiğimde yien burda yazacağım..
Bizim için dua edin lütfen..
Maşallah barekallahçok tatlılar, Allah yüzünüzü güldürsün bu kızçelerden yana
İnşallah, bütün sorunlarınızı geride bırakırsınız.
İkizlere sağlık size de huzur dilerim.
muallimim merhaba canım arkadaşım,nerelerde takılıyorsun burda ben de geleyim yanına
kızlar büyüdüler teyzesi,yuvarlan tekerlen gidiyoruz hamdolsun,
Senin kuzular nasıl,büyük abilerini evlndirdin mi
Rabbim çocuklarımıza güzel kaderler yazsın,iyi insanlarla karşılaştırsın..
tinkerbell canım benim teşekkür ederim arkadaşım,
buraya öyle duvara yazar gibi yazayım,bir hatırası kalsın demiştim,ama sizinle daha hoş oluyor tabi
senin kuzular nasıllar,ne kadar oldular?
moontorent arakadaşım,kız kardeşimin eşinin tayini çıkmıştı oraya,Karacabeydeler onlar..
Ben bursayı çok bilemiyorum,ama sanırım Bursa merkeze bayaa bi var,siz nerelerdesiniz?
Cok da guzel olmuşBenimkiler iyi ıdare ediyoruz işte :) ilk dogum gunlerini kutlatık bızde Hızla buyuyorlar,yoruuuyorrrlar :)) ama cok da keyiflendiriyorlar Ara ara bebeklerden vakit kalırsa eger :) gelip okumak, bakmak ısterim sayfanı hymarry.Guzel anılarla dolsun burası Kızlarını ve senı opuyorum. Allah hep guzel gunler gostersın sansları bol olsun kızlarının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?