Hale kuzum okuldan çok nasiplendi,konuşması,kelime haznesi,yetenekleri ortaya çıktı,
Sareyle de ilerledik çok şükür,özel eğitime devam,
Salı günleri beraber okuldan çıkıp Haleyle Sareyi kendi eğitimine bırakıyoruz,yakında beraber vakit geçirip onu yeniden ordan alıyoruz..
Sare'm dil terapisinde de yol katedecek inşallah..
Elinden kalem-kağıt hiç düşmüyor ikisinin de..
Her ikiz annesi arkadaşıma tavsiye ediyorum..
Havalar değişik değişik ilerliyor,bir sıcak bir soğuk,
Sabah başka giyiniyoruz,akşam başka,
Bu yüzden kzıların burnu hep akıyor bu ara,umarım bundan sonra düzelir..
Bu arada yeni sezona ait hiç kıyafetimiz yok,artık bir önceki mevsimin kıyafetlerini bir sonraki yıl giydiremiyorum..
Bu yüzden emaneten giydirdiğim bahar kıyafetleri yarım yamalak oluyor,
İyi bir alışveriş için geniş bir zaman ve azıcık da (!) para lazım..
Allah her ikiz annesi ailesinin yardımcısı olsun..
Çocuklarımıza da herşeyin en güzeli kısmet olsun inşallah..
ayyy ne güzel en şeydiğim şey alışveriş amma yapamıyorum maalesef ALLAH razı olsun arkadaşlarımdan kıyafetsiz bırakmıyorlar benimkiler 19 aylık hala yürümüyolar hep yerlerde bende hastalık olduğu için sabah giydiklerini öğlen çıkar öğlen giydirdiklerini akşam çıkar yıkarken eskiyor zaten hepsi...
inşallah bana da kreşli bir okulda çalışmak nasip olurda çocuklarımda yalnız kalmaz ...
Yani bişey söyliyim mi arkadaşım ben bebeklik kıyafetlerini ne kadar yerlerde olsalar bile çok güzel muhafaza etmişim diyorum şimdi..
Ne zaman okula başladılar,haşatı çıktı kıyafetlerinin,lekeler,boyalar,gerçekten ne verilebilr ne kullanılabilir durumdalar artık:18:
Bir de ilginç biçimde daa hızlı boy atıyorlar sanırım,gerçekten bir önceki yaz giydirdiğim bu ay zıpçıktı gibi geliyor,kış giydirdiklerim kış..
Bilemiyorum nası yapacağız..
Sen ufak bir şehirdemisin,öğretmen misin sen de?
Bir de çocukların yürümesi neden geç kaldı acaba o kafama takıldı bi de okuyunca?
Anladım,
Oğul canını biliyorum,takip de ediyorum ama diğer kuzun neden geride kaldı diye düşündüm..
Benim Sarem de çok geç yürüdü biliyorsun,ama ilerliyor hamdolsun..
O da yürür ama inşallah acelesi yok gayret ediyorsa..
Meraba
Ben 28 temmuz 2012 dogumlu iki erkek evladim var
Ikiz anneleri topiginde takilirken gordum gelmek istedim
Burda ki yazilanlar beni cok etkiledi.
Ikiz gebeligi ve korkularini yasamayan bilemez.
Ikizlerime hamile oldumu ogrendigim de once sok olmustum sonra mutluluktan havalara ucmustum.
Fskat aksam eve geldigimde ailemle paylastim ox yengem sevinmek yerine yok erken dogsrlar yok dusuk kilolu dogarlar basladi.beni de yavas yavas korku saldi cevremden surekli korkutuldum ikisinin kilosu birine esit olur filan 9 ay nssil gecti anlamadim korkudan.sukur bebeklerim sorunsuz dogdu.bu seferde hala iste buyumesinin geri olscagi soylendi bebeklerim sekiz bucuk aylik ve zayif olan nerdeyse 9 kilo emeklemeye basladilar bunlarin nesi geri ben anlamadim.
Neyse zamanla gecmis sayfalari okuyup dertlerinize ortak olacagim.
Meraba
Ben 28 temmuz 2012 dogumlu iki erkek evladim var
Ikiz anneleri topiginde takilirken gordum gelmek istedim
Burda ki yazilanlar beni cok etkiledi.
Ikiz gebeligi ve korkularini yasamayan bilemez.
Ikizlerime hamile oldumu ogrendigim de once sok olmustum sonra mutluluktan havalara ucmustum.
Fskat aksam eve geldigimde ailemle paylastim ox yengem sevinmek yerine yok erken dogsrlar yok dusuk kilolu dogarlar basladi.beni de yavas yavas korku saldi cevremden surekli korkutuldum ikisinin kilosu birine esit olur filan 9 ay nssil gecti anlamadim korkudan.sukur bebeklerim sorunsuz dogdu.bu seferde hala iste buyumesinin geri olscagi soylendi bebeklerim sekiz bucuk aylik ve zayif olan nerdeyse 9 kilo emeklemeye basladilar bunlarin nesi geri ben anlamadim.
Neyse zamanla gecmis sayfalari okuyup dertlerinize ortak olacagim.
maşallah canım...
bende resimlerini koysam ...olurmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?