H&S İkiz günlüğü..

Çok sağol canım,ama yazdığım gibi kızların arkadaşlık durumu tam olarak 3 yaş ile beraber başladı, dahası bize de kreş çok iyi geldi çok şükür..
Maşallah yavrularına,ama İlk iki hafta bu şekilde yapmaları çok normal,hiç pes etme,hakikaten sen gittikten sonra susuyorlardır..
Fakat bu süreçte bazı şeyler okumuştum buna göre şöyle bişey var,
Çocukta ilk kreş tecrübesi süresince terkedileceğini ve bırakılacağını hissetme duygusu oluyor,
Bunun için onlara sürekli "ben sizi bırakmam hiç, ben hiç sizi bırakırmıyım, ben sizi bırakırsam nasıl yaşarım..." tarzında bırakmama konusunu her yerde her saat vurgulamak lazım,
kreşten alma konusunda bir dakika bile geçikmemek lazım,hatta onlar kapıdan çıkarken bile "bak sizi burda bekledim hep sizi almadan gitmem.. gibi onların güvenini sağlayacak şeyler yapmak gerekiyor,
bunları bir oturtsan çocukların çok şey öğrenecek göreceksin,hayırlı olsun inşallah..

İnşallah hayırlı olur hakkımızda canım hep söylüyorum canım senin dediklerini sizi kapıda bekledim diyorum hemen gelip aldım sizi diyorum ama galiba biraz zor olacak benimkiler çok bağlı bana evde bakıcı varken bile bırakıp gitmezdim hiç hiç ayrılmadık daha önce ama inşallah alışacaklar
Birde iki gündür biraz hasta oldular kreşe yeni başladılar artık hastalık olur hep inşallah bağışıklıkları çabuk kuvvetlenirde çok hasta olmazlar gerçi evdeykende hasta oluyorlar ama işte anne yüreği okula gönderdim hasta oldular diyorum kendi kendime
Çok sağol canım güç verdin bana pes etmicem inşallah

Tabi tabi düzelecek,ama ağlıyorlar diye hiç tereddüt etme,hüç düşünme geri alsam mı yada napsam diye..
Hastalık illaki oluyor, bağışıklık kazanıyorlar, olsun..
Ben de hiç bırakıp çıkmadım,nereye gittiysem yanımdaydılar,kendim baktım çünkü,
Bir yere onlarla gidemiyorsam da hiç gitmedim..
Ama geçicek,düzelicek,göreceksin.
Çok öpüyorum kuzularını..

Son düzenleme:

Sağol canım içimi rahatlattın inşallah güzel olacak herşey
Bende seninkileri öpüyorum

hymarry teşekkürler ....foto mak. bozuldu maalesef cep tel.pek iyi çekmiyo...en güzel günleri ama canım sıkılıyo çekemiyorum düzgün diye.....

oğlum fizik tedavi merkezindeyken...

ve evde 2 ay önceki halleri...salonumuzu boşaltmıştık onlar için geniş yer olsun diye evim baya küçükte......

maşallah gayet sağlıklı görünüyorlar yavruların canım,maşallah gülen yüzlerinee
inan buna çok daha zor durumda anneler var,çcouklarımız sağlıkla büyüyüp birbirlerine arkadaş olacaklar,
maşallah elinden geleni yapıyorsun sen de e daha ne olsun,çok şükür bize verilene deyip sarılıcaz onlara
Gerçekten fotoğraflar da kendileri de çok güzel,
Allah şifalarını versin,kaderlerini de güzel yapsın inşallah..

yine çekebildiğinde foto paylaş lütfen..

hymarry teşekkürler...

gerçekten okadar çok badire atlattıkki buna şükür....oğlumu zaten anlamıyolar çok akıllı çok sosyal yüzü hep gülüyor hamdolsun..... beyin cerrahımız bile maşallahı var diyor...nerden nereye...

annelerinin yüzü pek gülmesede.....onlarınki varsın gülsün...

dünden beride yattığı yerden kalkmaya başladı...RABBİM büyük vakti saati geldiğinde oluyo hepsi....

merhabalar..bende sizinle ayni donemlerde hamile idim..benimde bir kizim ve oglum var.suan 38 aylik oldular..benimde kizim 17 aylik iken yurudu..bende nazimdan suphelenmistim agulamiyor du , oturmuyordu..norologa goturduk bir problem yok demisti..o zaman icime su serpilmisti ama kayinvalidem surekli sakat bunlar diyip duruyordu..panik ataklar oldum tedaviler gordum..cok sukur hepsi gecti.cocuklarimda aslanlar gibi..

Sevgili alaina hatırladım seni,çok sık yazmazdın ama yine de hamileliklerimizin yakın olduğunu hatırlıyorum..
Yani çocuklarımızda geç yürüdü geç konuştu diye illaki bir problem olacak değil,
gerekli araştırmaları yaptırdıktan sonra için rahat olmalı bi zamandan sonra,
Çocuklarına sakat diyen kadın şimdi ne diyor bu duruma peki?
Asıl sakat olan bu kelimeleri rahat rahat bir anneye sarfedenlerin beyinleridir malesef..

Son düzenleme:
selam benim kızımda 20 aylık ve yürümüyorrrrrr.....sakat diyen kim bilir bize neder acaba seninki yine erken yürümüş bugün pedegog kont. vardı oda çocuk nöroluğa sevk etti...kan tahlili mr istedi yürüyecek dedi ama neden geçikmiş oğlum var dedim anlattım ilgi eksik kalmış olabilir tembellik falan yok dedi....sanmıyorum hayılısı olsun zaten kasılması yok çok şükür hareketleri herşey normal vakti saati gelmeyince rabbim ne zaman izin verirse....

benim kizima tembellikden yurumuyor demisti..17 aylikken kalkdi kendi kendine yurumeye basladi..simdide bir yere gidelim , hic yurumek istemiyor hemen arabasina.....

Olsun,herseye rağmen gülsün yüzün, öyle deme..
Hepsi olucak inşallah,şifaları için dua edicez bi de şükredicez ki bu kadarını lutfetti Allahım bize..

Normal gelişim düzeyinde olan bir çocuk olarak Hale artık her yönden kendi işlerini görebiliyor.
2.5 yaşından hemen sonra tuvaletini bir anda bıraktı,hem de geceli gündüzlü maşallah..
Şimdi ise yemeklerini ayırdetmeden yiyiyor,hiçbirşey seçmeden,neredeyse hiç dökmeden yemeklerini bitiriyor maşallah..

[/IMG]

Sare ise geriden takip ediyor olmasına rağmen çok mutlu sorunsuz ve pozitif bir çocuk,
Geçenlerde halenin uyuduğu zamanda Sare ile dışarı çıktık,
Elimi hiç bırakmadan,biraz kediyle biraz kuşla oyalanıp,birilerine meraba diye selam veren,
Sınırlarını bilen ve her durumdan keyif alan bir çocuk maşallah..

[/IMG]

Bugün okula çıkmak üzere çantalarımızı,yedeklerimizi yorgan yastık bavulumuzu kapıdan toplamaya çalışırken Sarenin iki kat merdivenlerden kendi başına indiğini aşağı inince gördüm..
Hale bana Sareyi sevinçle gösterip "Bak ane merdivenden kendi başına inip buraya geldi gördün mü,Aferin Sare"
Çok mutluyummmmm
Şükürler olsun yoktan var edenee...

Son düzenleme:
Ne hoş bir kardeşlikleri var,,

Bi de böyle bakın Saremin yüzüne,

Bu ara Sare de Halenin yüksek sesle liderlik kurmasına karşı direnmeye başladı,
Fakat Hale yine liderliği elinden bırakmıyor ve bir anda yırtıveriyor maalesef..
Son vukuat ile ilgili Hale önce yaptığını kabul etse de artık sorular artmaya ve insanlar Haleye Hale sarenin bu haline sen mi yaptın deyince Hale ifade değiştirip güreş ediyorduk, yanlışlıkla yaptım diyor

[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]

ANNESİNİN CİĞERİ SARE'M

Son düzenleme:
[/IMG]
[/IMG]
ANNESİNİN GÜLEN YÜZÜ HALE'Sİ 16:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…