H&S İkiz günlüğü..

benim evlenmeden önce yaşadığım yere çok yakın karacabey evlendikten sonra ankara yolu üzerinde oturmaya başladık evlenmeden önce izmir yolundaydık bursa nın girişi bide çıkışı baya bi ...uzak evlendim....

hmmm anladım,Karacabeye gelirken indiğimiz deniz otobüsü yolundan İzmire devam etmiştik biz geçmiş yıllarda bir tatil gezimizde..

Bugün Sare kızım merdivenlerden elimi bırakarak indi
Bir psikolog arkadaşım çocukların merdivenden inmeye başlamasıyla tuvaletlerini söylemeye başlaması yakın zamanlarda oluyor demişti bana,bunun ne yönden bir zihinsel gelişim bağlantısı var bilmiyoruım ama Hale'm de merdivenden indikten 2 ay sonra bezden kurtulmuştu.
Bugün bu ufak gelişme beni çok sevindirdi.
Çok şükür yoktan var eden Rabbime...

Son düzenleme:
merhaba arkadaşım kızlar büyümüş maşallah....yalnız anlamadım ben sare de sorun yoktu demiştin... testleride yapılmıştı.

merhaba arkadaşım kızlar büyümüş maşallah....yalnız anlamadım ben sare de sorun yoktu demiştin... testleride yapılmıştı.

Kızlar büyüdü teyzesi çok şükür,seninkiler de öyledir eminim,
Sağlıkla büyüsünler inşallah..
Sarede yapılan tüm araştırmaların her adımında (nörolojik,psikiyatrik,alerjik test ve incelemelerde) herhangi bir şey çıkmamıştı,
En son genetik ve kromozomal incelemeden de bişey çıkmayınca artık Sare zeka testi yapılmaya uygun bir ayda olunca yapılan testlerde zekasıyle ilgili bir gelişim geriliği tespiti koyuldu canım..
Bugünümüze çok şükür..

hymaryyyyy
naber nasılsınnn

bu halemııı tanıyamadım söylemiştin zayıfladığınıda gerçekten cok zayıflamışş masallah epeyde boy atmışş
sarem in de saçkarı çok güzel olmuş sanırım hastalığınada sonunda teshis konulmuş belki bundan sonrası daha rahat gider. okula da gidiyolarr masallahh

hayat nasıl hersey yolundamı

Merhaba canancımmm,
Hayat hepimiz için yolunda çok şükür,okul hayatımıza renk kattı,hep söylüyorum,
Okul yaşının erkene çekilmesiyle anasınıfındaki öğrenci alım yaşı da düştü ve biz bu durumdan gelişim adına çok nasiplendik çok şükür,,
Herkese tavsiye ediyorum,evde televizyon başında bizim ev işlerimizin arasında çocuklarımızın ayağımızın altında gezmesindense,kendilerine ve bize uygun bir yerde birşeyler öğrenmeleri çok daha güzel oluyor,
Biz ne kadar evde ilgileniyoruz desek de okulda öğrendikleri ve aldıkları çok farklı..
Hepinize tavsiye ederim gerçekten..
Daha fotolarım var ama bilgisayarıma yükleyemedim,
Hale'm çok büyüdü,genç kız gibi oldu,
Benim için kilolu yada zayıf olması bir kriter değil,Devrim ve Kemal için de hep bunu söyledim biliyorsun,
Zaten genlerimizde var biliyorsun,kilolu çocuklar olmalarını da istemiyordum,
Kızlarım çok güzel teyzesi , kaderleri de güzel olsun inşallah..

Sen de paylaşsana fotolarını kuzuların,seninkiler nasıl,sizde hayat nasıl gidiyor,yazsana..

bizde iyiyiz hymarry teyzesi büyyolar 3 olduk artık hala evdeyiz biz ben hala işe başlamadım çocuklarda hala evdeler benimle beraber henüz anaokulu yada kreş düşünmüyoruz nisan gibi eşin okulunun anaokulunun öğretmeni ile konuşacak onay verirse haftada 2 gün değişiklik olsun diye götüreceğim çocukları

bana kreş anaokulu için küçük geliyolar hala ya ( o yüzden kıyamıyorum hani bi mecburiyette olmadığından evdeyiz

kilolar doğustan beri aynı devrim daha yeni 11 oldu taksamda kendimi parçalasamda yapacak bişey yok bu kız böyle mustafada 12 kilo
sağlıkları yerinde ya ona çok şükür diyorum
resim koyayım gör teyzesi öpüyoruz senii

Bizim kızlar da tam 3 yaşını doldurur dıldurmaz başladılar evet,eylül ayıydı,
küçük değiller inan,rahat ol,ama devlette durum nedir bilmiyorum tabi,,
Fakat haftada iki gün ve dönem sonuna yakın öğretmen çocukları istemeyeceği gibi çocuklar birbirine o zamana kadar alışmış bu guruba alıaşamayabilirler,
Bu da onlarda olumsuz bir tecrübe oluşturmasın,
İyi olur inşallah,resimleri bekliyorum canım..

Ayyyy inanmıyorumm gerçektenn,
Dünün beklediğimiz,doğup kucağımıza aldığımız minik bebekleri büyüdüler,ergen oldular resmen yaaa,
Ben bunların nasıl büyümüş,hele hele Devrim abla olmuş yaaa,bilmiş bu belli,bıcırık,gözlere bak..
Maşallah,Allah güzel günler göstersin evlatlarımızaa..

Rabbim acılarını göstermesin inşAllah...
Taaa yıllar önce tedavi zamanlarını bilirim,okuyordum konuları
Mutlu ve sağlıklı yaşasınlar,hayırlı evlat olsunlar inşAllah

Son düzenleme:
Rabbim acılarını göstermesin inşAllah...
Taaa yıllar önce tedavi zamanlarını bilirim,okuyordum konuları
Mutlu ve sağlıklı yaşasınlar,hayırlı evlat olsunlar inşAllah

Hepimiz için iyi günler olsun inşallah

canıım kusura bakma gec gördüm.4 mart bizim doğum günümüz.....Eki Görüntüle 652212

maşallah kuzular kocaman oldular annesi,
ama benimkiler kadar olmasa da bunlar da birbirlerinden çok ayrı dünya ikizleri olmuş
Ben kızlar için ayrı yumurta ikiz mi diye soranlara "bunlar aynı yumurtadan bölünmüş olabilir mi,ayrı dünya ikizi bunlar" diyorum,
Farklılar birbirlerinden,maşallah,kaderleri de güzel olsun inşallah

Okulumuzda kızların da ders alabileceği bir havuz var, her hafta iki ders yüzmeye gidiyor sınıfındaki bir gurup arkadaşları,
Ama ben yok hava soğuk,yok enfeksiyon kaparlar yok zaten hastalar derken uzattım,
Şimdi de aşı kartı idrar tahlili faaln istiyorlar,
biz aşılarımızı hiç karta işletmedik ki,bu ne yaaa,
Aşı katını baştan sona bana aile hekimi verirmi acaba

[/IMG]

Eklentiler

• $Screenshot_2013-03-09-10-40-09.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Kuzularım son zamanlarda ciddi büyüdüler maşallah,
3-3.5 yaş sonrası boyları hızla uzadı,
Artık hastalaıkları daha az,bağışıklıkları daha kuvvetli,
Artık vitamin kullanmıyor,bizimle herşeyi yiyiyorlar..
Buna karşın,sevdikleri ve tercih ettikleri kıyafetler olduğu gibi artık onlar olmadan mağazadan aldığım şeyleri giymiyorlar,
Eşyalarını beraber seçiyoruz..
Bana arkadaşlar,bana can yoldaşı oldular..
Sanırım benim 3 tane kalbim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…