- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
ya bu erkelerın cogunda var ya daha cok sıkılmasın arkadasın canı . bence ilişkiniz yenilikten azcık eskiliğe gecmiş olcakki azcıkta vurdumduymazca yatıp uyuyor yada mesgul. cicim aylarında erkelerhaddınden fazla ustune düşer haa azcık zaman gectımıde ıclerındeki hoyratlıgı koyuverrler sonrada sık aranan kızcagız bırden ne oldum olur
sevgilin cerrahi asistan mı
iyiymiş
Şaka gibi ya onca endişeli mesajlar attığınıza eminim bunca saat nasıl cevaplamaz? Siz burada kendinizi yediniz bitirdiniz? Biz bile merak ettik bir iş mi gelmiştir başına dedik, hele sizin ruh halinizi düşünemiyorum. Size geri dönüş yaptığında siz de bunu burnundan fitil fitil getirin derim.
malesef hala ses yok dün gecem kabustu zaten uyuyamadım sabah ilk işim dayısına mesaj atmak oldu bu arada bir tek dayısıyla tanışıyorum dayısı bana dün gece konuştuk çok yorgundu uyumuştur o yiğenim dedi kendiside aramış mesajımdan sonra oda ulaşamamış bu defa sevgilimin iş arkadaşını aramış ameliyattadır demiş ( kendisi cerrahi asistan)
dün ben ailemle bir gezi programındaydım çok sıcaktı bide yürüyorduk kendiside sürekli yazıp duruyordu her an telefon elimde çok zor oluyordu bende canım müsade et dedim biraz sert oldu heralde ki ardından uykumu alamamıştım uyuyorum ben yazmış öğlen saat 2 de
işte o saatten bu saate kadar ne telefonlarıma cevap verdi ne mesajlarıma dayısının konuşmalarıda biraz çelişti gibi zaten acaba başına bişey mi geldi bana söylemek mi istemedi hiç bilmiyorum gerçekten çok çaresizim belkide bana tavır yapıyor ama bu kadar uzatması çok saçma çok canım yanıyorkusura bakmayın biraz karışık oldu ama inanın kendimde değilim yani ben kendisine pazar günü öğlenden beri ulaşamıyorum ama pazar gecesi dayısıyla konuşmuş ama bana cevap vermedi bunun anlamı nedir aklınca beni mi cezalandırıyor
tek korkum başına bişey gelmiş olması eğer bana tavır yaptığını düşünerekten (!) bunu yaptıysa benim için tamamen biter çünkü beni böyle merakta bırakmaya hakkı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?