haber alamıyorum

Valla ben de böyle olduğum için kızma bence diyorum
Uyuycam diye dediyse hele uyuyodur yani.
Tuvalet+su ihtiyacı diyosun da ben uyurken hiç uyanmam mesela ay susadım diye
Hele yorgunsam bırak telefon sesini kulağımın dibinde davul zurna çalınsın yine duymam.
Geçen sevgilim çağırdı mesela 10 dakika önce konuştuk 10 dakika sonra kapıya dayandım zile bas bas açmadı. 5 kere aradım ses yok artık geri dönüyodum düşün sonra tel çaldı uykulu bi'ses "bitanem sızmışım ya yoldan geldim ya açıyorum kapıyı gel hadi"

canım aklına kötü şeyler getirme bende geçen gün sevgilimden haber alamadım bi kaç saat üstelik telefonuda kapalıydı. KAfamda neler kuruyorum gör annesine mesaj attım oda duymamış mesajımı arkadaşına attım sonra aradı uyuyodum aşkım ya telefonunda şarjı bitmiş dedi bende öyle aklımdaki korku senaryolarıyla kaldım :) çok merak etmiştim sinirlerim bozuldu sinirden ağladım rahatladım sonra sende merak etme kesin uyuyodur canım :)

bence bu ilişki eski degil yeni çünkü arayıp sorabilecegi kimse yok anladıgım kadarıyla canım bunun ilişkiyle alakası yok bende biz sevgilimle 5 yıldır birlikteyiz beni 2 kere arar açmazsam bana nasıl kızar surat asar merak ediyorum burda diye kişilikle alakalı diye düşünüyorum

Bu tarz durumları ben de sevgilime çok yaşatıyorum :/
Yorgunsam akşam uyurum, ama sabah kalkmak bilmem, saat olur 1,2,3,4.....
Bir keresinde garibim çok merak etmiş, defalarca aramış ama telefonum sessizde olduğu için duymamışım :)
En sonunda kız kardeşime ulaşmış, kardeşim de uyandırmıştı beni ''yeter artık kalk'' diye :)))
Ama tabii ben sevgilime saydırıyorum, ''beni niye rahatsız ediyorsun, işin gücün yok mu senin'' diye
O gün bugündür, merak etse bile fazla üstelemez benimki, çünkü sinir olduğumu bilir :)))

Diyeceğim canım, seninki de uyuyordur, açamamıştır kendisini...
Merak eyleme bu kadar, çok da arama bence, zaten o gördüğünde sana geri dönecektir :)

Son düzenleyen: Moderatör:
malesef hala ses yok dün gecem kabustu zaten uyuyamadım sabah ilk işim dayısına mesaj atmak oldu bu arada bir tek dayısıyla tanışıyorum dayısı bana dün gece konuştuk çok yorgundu uyumuştur o yiğenim dedi kendiside aramış mesajımdan sonra oda ulaşamamış bu defa sevgilimin iş arkadaşını aramış ameliyattadır demiş ( kendisi cerrahi asistan)
dün ben ailemle bir gezi programındaydım çok sıcaktı bide yürüyorduk kendiside sürekli yazıp duruyordu her an telefon elimde çok zor oluyordu bende canım müsade et dedim biraz sert oldu heralde ki ardından uykumu alamamıştım uyuyorum ben yazmış öğlen saat 2 de
işte o saatten bu saate kadar ne telefonlarıma cevap verdi ne mesajlarıma dayısının konuşmalarıda biraz çelişti gibi zaten acaba başına bişey mi geldi bana söylemek mi istemedi hiç bilmiyorum gerçekten çok çaresizim belkide bana tavır yapıyor ama bu kadar uzatması çok saçma çok canım yanıyor kusura bakmayın biraz karışık oldu ama inanın kendimde değilim yani ben kendisine pazar günü öğlenden beri ulaşamıyorum ama pazar gecesi dayısıyla konuşmuş ama bana cevap vermedi bunun anlamı nedir aklınca beni mi cezalandırıyor

Son düzenleme:
Şaka gibi ya onca endişeli mesajlar attığınıza eminim bunca saat nasıl cevaplamaz? Siz burada kendinizi yediniz bitirdiniz? Biz bile merak ettik bir iş mi gelmiştir başına dedik, hele sizin ruh halinizi düşünemiyorum. Size geri dönüş yaptığında siz de bunu burnundan fitil fitil getirin derim.

tek korkum başına bişey gelmiş olması eğer bana tavır yaptığını düşünerekten (!) bunu yaptıysa benim için tamamen biter çünkü beni böyle merakta bırakmaya hakkı yok

dayısıyla konuşupta sana cvp vermiyorsa aklınca seni cezalandırıyor kendini daha fazla üzme

beyefendı senı cezalandırıyor aklınca
bu kadar saat da uyunmaz kı
hem dayısıyla konuşmuş, çok mu zor sana ıkı dakıka msj atmak ?

Üzülmeyı bırak.. Nasıl olsa elbet yazar

tek korkum başına bişey gelmiş olması eğer bana tavır yaptığını düşünerekten (!) bunu yaptıysa benim için tamamen biter çünkü beni böyle merakta bırakmaya hakkı yok

Tatlım dayısıyla konuşmuş ya öyle demedin mi? Bence de bilerek yapıyor. Hiç sesini çıkarma ya da "Ya artık bu saçmalığa son verirsin ya da biter" gibisinden rest çek. Bir daha da mesaj atma biliyorum beklemek zor ama ayıp bu kadarı da. Dönüş yapar gibime geliyor gerçi önemsiyorsa yoksa bu ne canım sanki çok büyük hata yapmışsın gibi bir insana bu kadar eziyet edilmez, ayıp.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…