haber alamıyorum

Evet bence cezalandırıyor.

Ben olsam şöyle bir mesaj yazardım.

Ben her dk seni merak ederek deli olurken sen dayınla konuşuyorsun ama
bana tek bir kelime yazıp rahatlatma gereği duymuyorsun.
Başına bir iş gelmediyse bile getir bence

kotu birsey yok belliki olsa dayısı bilirdi trip yapıyor olabilir cok uzun zaman olmamıs gunlerce telefona cıkmaz tamam abarttı dersin ama belkide sen oyle yazınca bozuldu simdi de ben cevap vermicem moduna girdi bence takılma kendi arar nasıl olsa

canım noldu var mı bi haber
istersen bi mesaj yaz geçen yazdığım mesaja mı kırıldın bi anda yazdım ama
sonra sert bi dille yazmış gbi olduğumu farkettim amacım o değildi
seni çok merak ediyorum arar mısın diye tabi güzel bi iki hitapta da bulun
artık aranızda nasıl söyleşiyosanız aşkım bitanem vs :)
dayanamaz arar o zaman

dayısıyla konuşupta sana cvp vermiyorsa aklınca seni cezalandırıyor kendini daha fazla üzme

beyefendı senı cezalandırıyor aklınca
bu kadar saat da uyunmaz kı
hem dayısıyla konuşmuş, çok mu zor sana ıkı dakıka msj atmak ?

Üzülmeyı bırak.. Nasıl olsa elbet yazar

dayısı dün geceden mi bahsetti yoksa beraber oldukları düğün gecesinden mi anlayamadım çünkü çok karışık konuştu adam ama eğer korktuğum gibi bişey olmuşsa bu adamın haberi olurdu bu saate kadar ve bana haber verirdi diye düşündüm bilmiyorum

başına bi iş gelse haberin olurdu
hala daha merak ediyosun bi de
ne halin varsa gör de
bundan sonra her sen onu terseldiğinde böyle yaparsa işin yaş
doktor diye mi çekiyon sen bunun bu kaprsini ya çocuk mu koca adam ya

O da bişey mi, ben 1 ay 20 gündür ulaşamıyorum

Yaşadığın nasıl bir histir iyi bilirim.
Umarım bilinçli yaptığı bir şey değildir.

Annesi babası öğrenir dayısı da öğrenirdi canım merak etme sevgilin "domuz" gibi sağlıklıdır, maşallah ama dediği gibi ameliyatta falansa bilemem çok uzun sürebiliyor cerrahi ameliyatlar bir de onların nöbet süreleri çok uzayabiliyor, 22 saate kadar tutan biliyorum bir yerde şaşkınlıkla unutmuştur, uyumuştur falan falan ama dediği gibi dayısıyla konuştuysa, ilişkinize geçmiş olsun.

dün geceden beri ne mesajlar attım ne çağrılar gönderdim banamısın demedi eğer gerçekten sevseydi beni sebep her ne ise o kadar merak etmeme üzülmeme dayanamayıp mutlaka dönerdi bana demek ki benim düşündüğüm kadar sevmedi beni aşk inat dinler mi sevdiğinin acı çektiğini bile bile direnmek mi? bu kadar gaddarlaşacağı hiçbirşey yapmadım ben ona eğer bu bir cezalandırma metoduysada kusura bakmasın kimsenin bana acı çektirerek cezalandırmaya hakkı yoktur ! şu dakikadan sonra çabalarım sadece başına bişey gelip gelmediğini öğrenmek eğer dediğiniz gibi beni cezalandırıyorsa aklınca (!) benim cezam çok daha ağır olacak ona . . .

kimsenin kimseyi bu şekilde üzmeye hakkı yok sebep her ne olursa olsun sende kendini daha fazla üzme canm dünden beri çok üzüldn farkındayım kötü birşey olsaydı zaten haberin olurdu

kızlar doktor değil kendisi cerrahi asistan doktorlarla beraber ameliyatlara girip medikal malzemelerin nereye kullanılacağı konusunda doktorları yönlendiriyorlar

canım sabah ilk iş çıkıp yanına gitmen mümkün mü bi yüzyüze görüşün bakalım
yok olmazsa da aramayı mesajı filan kes biraz da o merak etsin
en azından isteyerek/istemeyerek sana yaşattığı durumu idrak eder

Mesaj atma, yani sessiz kal ulaşacaktır elbet.
Veya bu cezayı hakettiğimi düşünmüyorum, artık bi son ver buna gibi bişi yazabilirsin.
Öyle görünüyor ki sevgilin iyi, endişelenme daha fazla.

Bence de yakın ya da uzak atla bir otobüse git, 1.5 yıllık ilişkin sonuçta bir gör bakalım, anlasın seni ne duruma soktuğunu, ben olsam dayanamam valla

canım farklı şehirlerdeyiz 2.5 saat mesafe var aramızda gitsem bile yeni bir firmaya geçti iş yerini falan bilmiyorum bide kız başıma göze alamam bunu

Hangi şehirde sevgilin? İçimizden biri oralıysa yardım ederiz bulmana? Ben ederim yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…