- 3 Eylül 2012
- 21.892
- 57.793
- 798
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
malesef hala ses yok dün gecem kabustu zaten uyuyamadım sabah ilk işim dayısına mesaj atmak oldu bu arada bir tek dayısıyla tanışıyorum dayısı bana dün gece konuştuk çok yorgundu uyumuştur o yiğenim dedi kendiside aramış mesajımdan sonra oda ulaşamamış bu defa sevgilimin iş arkadaşını aramış ameliyattadır demiş ( kendisi cerrahi asistan)
dün ben ailemle bir gezi programındaydım çok sıcaktı bide yürüyorduk kendiside sürekli yazıp duruyordu her an telefon elimde çok zor oluyordu bende canım müsade et dedim biraz sert oldu heralde ki ardından uykumu alamamıştım uyuyorum ben yazmış öğlen saat 2 de
işte o saatten bu saate kadar ne telefonlarıma cevap verdi ne mesajlarıma dayısının konuşmalarıda biraz çelişti gibi zaten acaba başına bişey mi geldi bana söylemek mi istemedi hiç bilmiyorum gerçekten çok çaresizim belkide bana tavır yapıyor ama bu kadar uzatması çok saçma çok canım yanıyorkusura bakmayın biraz karışık oldu ama inanın kendimde değilim yani ben kendisine pazar günü öğlenden beri ulaşamıyorum ama pazar gecesi dayısıyla konuşmuş ama bana cevap vermedi bunun anlamı nedir aklınca beni mi cezalandırıyor
dayısıyla konuşupta sana cvp vermiyorsa aklınca seni cezalandırıyor kendini daha fazla üzme
beyefendı senı cezalandırıyor aklınca
bu kadar saat da uyunmaz kı
hem dayısıyla konuşmuş, çok mu zor sana ıkı dakıka msj atmak ?
Üzülmeyı bırak.. Nasıl olsa elbet yazar
Tatlım dayısıyla konuşmuş ya öyle demedin mi? Bence de bilerek yapıyor. Hiç sesini çıkarma ya da "Ya artık bu saçmalığa son verirsin ya da biter" gibisinden rest çek. Bir daha da mesaj atma biliyorum beklemek zor ama ayıp bu kadarı da. Dönüş yapar gibime geliyor gerçi önemsiyorsa yoksa bu ne canım sanki çok büyük hata yapmışsın gibi bir insana bu kadar eziyet edilmez, ayıp.
dün geceden beri ne mesajlar attım ne çağrılar gönderdim banamısın demedi eğer gerçekten sevseydi beni sebep her ne ise o kadar merak etmeme üzülmeme dayanamayıp mutlaka dönerdi bana demek ki benim düşündüğüm kadar sevmedi beni aşk inat dinler mi sevdiğinin acı çektiğini bile bile direnmek mi? bu kadar gaddarlaşacağı hiçbirşey yapmadım ben ona eğer bu bir cezalandırma metoduysada kusura bakmasın kimsenin bana acı çektirerek cezalandırmaya hakkı yoktur ! şu dakikadan sonra çabalarım sadece başına bişey gelip gelmediğini öğrenmek eğer dediğiniz gibi beni cezalandırıyorsa aklınca (!) benim cezam çok daha ağır olacak ona . . .
kızlar doktor değil kendisi cerrahi asistan doktorlarla beraber ameliyatlara girip medikal malzemelerin nereye kullanılacağı konusunda doktorları yönlendiriyorlar
canım sabah ilk iş çıkıp yanına gitmen mümkün mü bi yüzyüze görüşün bakalım
yok olmazsa da aramayı mesajı filan kes biraz da o merak etsin
en azından isteyerek/istemeyerek sana yaşattığı durumu idrak eder
canım sabah ilk iş çıkıp yanına gitmen mümkün mü bi yüzyüze görüşün bakalım
yok olmazsa da aramayı mesajı filan kes biraz da o merak etsin
en azından isteyerek/istemeyerek sana yaşattığı durumu idrak eder
canım farklı şehirlerdeyiz 2.5 saat mesafe var aramızda gitsem bile yeni bir firmaya geçti iş yerini falan bilmiyorum bide kız başıma göze alamam bunu
Hangi şehirde sevgilin? İçimizden biri oralıysa yardım ederiz bulmana? Ben ederim yani.
evet doğru sölüyorsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?