haber alamıyorum

canım çok teşekkür ederim ama hiç gerek yok hiç olmadı dayısını ararım 2 gün sonra zaten bişey olmuşsa ortaya çıkar olmamışsada o saate kadar arayıp sormayan sevgilinin canı cehenneme

Sen bilirsin canım ama çok sabırlısın valla ben dayanamazdım sabah ezanıyla olsa çıkar gider, bir tane de yapıştırırdım herhalde suratına

kız adamda sen de hangi şehirdesiniz söylesene bi
valla bana yakınsan kolundan tutup götürecem :)
bilirim o sinir bozucu bekleyişi

ve lütfen moralini bozma canım
en azından seninkini bi bul sonra hesap sorup açık açık konuşur netleştirirsiniz durumu
şimdi kendin sorular sorup cevaplar verme böyle daha da çok üzersin kendini
emin ol arayınca hiçbişi olmamış gibi davranacak
sen yüreğin ve vicdanın için kalk bi git yanına sonrasına karar verirsin elbet

Bu kadar da vurduymaz olunmaz ki ama
Madem uykusu böyle kış uykusu gibi uyumadan mesaj ataydı o zaman yatıyorum geç kalkabilirim merak etme gibisinden
Kim olsa meraktan çatlar aramakla haklısın sen .
Ev nosunu biliyor musun annesiyle görüşsen :44:

hayır canım ev nolarını bilmiyorum bir tek dayısıyla tanışıyorum

ruhum daralıyor resmen yatak beni boğuyor çok çaresizim

tehditkar mesajlar attınmı peki cevap vermezsen bende telefonumu kapatıcam birdaha asla ulasamıycaksın gibi seyler yada de bakalım ayrılmak istiyosan soyle bitirelim diye onada cevap vermiyosa niyeti size trip yapmak

Son düzenleme:
tehditkar mesajlar attınmı peki cevap vermezsen bende telefonumu kapatıcam birdaha asla ulasamıycaksın gibi seyler yada de bakalım ayrılmak istiyosan soyle bitirelim diye onada cevap vermiyosa niyeti size trip yapmak

hayır böyle demedim ama yakın şeyler söyledim birdaha beni ne ara nede karşıma çık falan dedim eğer devam edeceksen bu çocukluğa

Son düzenleme:
Çalıştığı hastanenin telefonundan ulaşman mümkün mü acaba? :44:

firmada çalışıyor canım kendisi tek bir hastanede durmuyor ki üstelik yeni bir firmaya geçti aksi gibi eski firması hakkında bilgileri vardı ama eski firmaları iflas etti yeni hakkındada hiçbir bilgi yok elimde

Canım siz nasıl sevgilisiniz anlayamadım, ailesini tanımıyorsun, çalıştığı yeri bilmiyorsun, kuzenlerini tanımıyorsun v.s
Yeni mi sevgili oldunuz?

Netten yürüyen bir beraberlik değil değil mi?

firmada çalışıyor canım kendisi tek bir hastanede durmuyor ki üstelik yeni bir firmaya geçti aksi gibi eski firması hakkında bilgileri vardı ama eski firmaları iflas etti yeni hakkındada hiçbir bilgi yok elimde

Dayısını arayıp annesinin numarasını al ara dicem ama sen zaten yeterince uğraşmışsın.
Artık beklemede kal bence, bir şekilde ulaşacak sana. Sen o geri dönüş yaptığında neler söyleyeceğini hazırla şimdiden.

ayarlansa bu kadar olmaz ya adam ruh oldu uçtu resmen
hiçbi yerden hiçbi şekilde ulaşılamıyor
üzülme canım sağlamlığını koru ve arayıp sorma illa baş gösterecek bi iki güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…