- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Değil mi insanlık ölmedi ya biz bile endişelendik merak ettik burada
Hangi şehirde sevgilin? İçimizden biri oralıysa yardım ederiz bulmana? Ben ederim yani.
canım çok teşekkür ederim ama hiç gerek yok hiç olmadı dayısını ararım 2 gün sonra zaten bişey olmuşsa ortaya çıkar olmamışsada o saate kadar arayıp sormayan sevgilinin canı cehenneme
hıç bırşey yapma
kendını gerı çek mesaj atma arama..
kız adamda sen de hangi şehirdesiniz söylesene bi
valla bana yakınsan kolundan tutup götürecem :)
bilirim o sinir bozucu bekleyişi
Bu kadar da vurduymaz olunmaz ki ama
Madem uykusu böyle kış uykusu gibi uyumadan mesaj ataydı o zaman yatıyorum geç kalkabilirim merak etme gibisinden
Kim olsa meraktan çatlar aramakla haklısın sen .
Ev nosunu biliyor musun annesiyle görüşsen :44:
hayır canım ev nolarını bilmiyorum bir tek dayısıyla tanışıyorum
Dayısıyla görüştün mü o ne diyor.Ondan isteseydin ev nolarını :44:
ruhum daralıyor resmen yatak beni boğuyor çok çaresizim
Cevap vermedin :44:
tehditkar mesajlar attınmı peki cevap vermezsen bende telefonumu kapatıcam birdaha asla ulasamıycaksın gibi seyler yada de bakalım ayrılmak istiyosan soyle bitirelim diye onada cevap vermiyosa niyeti size trip yapmak
Çalıştığı hastanenin telefonundan ulaşman mümkün mü acaba? :44:
firmada çalışıyor canım kendisi tek bir hastanede durmuyor ki üstelik yeni bir firmaya geçti aksi gibi eski firması hakkında bilgileri vardı ama eski firmaları iflas etti yeni hakkındada hiçbir bilgi yok elimde
firmada çalışıyor canım kendisi tek bir hastanede durmuyor ki üstelik yeni bir firmaya geçti aksi gibi eski firması hakkında bilgileri vardı ama eski firmaları iflas etti yeni hakkındada hiçbir bilgi yok elimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?