haber alamıyorum

az önce iki kere aramış ve arkasından şu mesajı atmış;
''''ben açmayacağını bile bile arıyorum biliyorum akşama kadar değil günlerce arasamda açmicaksın ama kendimi affettirmek için değil gerçekten konuşması gereken bişey olduğu için arıyorum kendince şunu diyosun madem konuşulacak şeyler vardı neden günlerce sessiz kaldın aklından gecenlerin hepsi ve fazlası msjla değil konuşmayla olacak şeyler ben sana yaptım diye değil telefonu açmamazlığın onuda biliyorum açman gerektiğini düşünüyorum çünkü artık herşey çok uzadı ciddi manada son kez konuşmanın vakti geldi benim yaptığımı çok vurdumduymazca bulduğunuda biliyorum fakat bildiğim birşey daha var ki sen son kez konuşacak kadar erdemli bir insansın. bugünden sonra seninde benimde hayatımızda ciddi kararlar almamız için son kez bu erdemliliği göstereceğini ümit ediyorum geçmiş hatrına falan demeyeceğim çünkü biz artık son şansıda yitireli çok oldu en azından son kez konuşmalıyız diye düşünüyorum ...'''
mesaj aynen bu

Anlayamıyorum ki???ben olsam ne yapardım bilmiyorum.açarmıydım???ona şans verdiğini düşünür belki.açmasan ..her şey bitmişse konuşmak neye yarar ki.neyi değiştirir.sadece arkadaşca ayrılmak içinmi?anlayamıyırum.RABBİM hayırlısı neyse onu kısmet etsin.,seni o davranışa yönlendirsin İNŞAALLAH.ne yapmayı düşünüyorsun?sen daha iyi tanıtsın onu.

daha öncede buna benzer çok şey yaşadık her seferinde tekrar düzelttik (!) beni enayi yerine koymuş gibi her seferinde yapacağını yapıp 4-5 gün sonra tekrar konuşmak istediğini söylüyor yeter artık herkes haddini bilsin ! oyuncağı değilim kimsenin canı istediğinde sebepsizce sessiz kalıpta sonrasında canı isteyip konuşmak istemeler hayır buna kesin olarak son verdim ben

O zaman hattını değiştir.ne kadar kararlı olduğunu anlasın,demekki bu adam değişmez.hayatını mahveder bu adam senin.belli ki sevgi diye bişey de yok

O zaman hattını değiştir.ne kadar kararlı olduğunu anlasın,demekki bu adam değişmez.hayatını mahveder bu adam senin.belli ki sevgi diye bişey de yok

evet canım artık bunun farkındayım gerçekten bu ilişki için yapabileceğim hiçbirşey yok benim ısrarcı tavırlarına devam ederse hattımıda değiştireceğim

evet canım artık bunun farkındayım gerçekten bu ilişki için yapabileceğim hiçbirşey yok benim ısrarcı tavırlarına devam ederse hattımıda değiştireceğim

Canım ALLAH YARDIMCIN olsun.zor şeyler yasamış biri olarak sana tavsiyem,asla bir erkeğe kendinden daha fazla değer verme,yoksa paspas olursun,neler neler yaşatır da sana,sanki hiçbişey olmamış gibi yasamaya devam eder,sense her gün biraz daha tükenirsin,bir gün dönüp geçmişe baktığında ,ve işte tam şimdi ,şu andaki senin bulunduğun durumda doğru kararı vermemiş olduğunu anlarsın.

hiç üzülme canım düşünmeden bitir gitsin bende 5 yıl öyle bir erkekle yıllarımı geçirdim benimkide uzaktaydı. oda çok vurdumduymazdı 5 yıl geçirdim onunla ama o 5 yılın 1 yılı ona ulaşamamışımdır heralde çnkü beyefendi hep ortadan kaybolurdu ona ulaşamazdım beklerdim bişe yokmuş gibi gelirdi mantıksızca açıklamalarda bulunurdu çok iyi senaryo yazardı kendisi ben bile şaşırırdım acaba doğruyumu dyo dye ama değil işte uzak olunca mesafe engelliyo sevgiyi.5 yılım geçip gitti sonunda ne oldu ben onun davranışlarından bıktım erkek gibi davranmamasından adam olamamasından sıkıldım. sonundada içimdeki ona olan sevginin tamamen bttiğini hissettim içimde sevgiye dair bişe bırakmamış çnkü beni davranışları hepten sıkmıştı. bıraktım rahatlarım ohh dünya varmış bu tür erkeklerle baş edilmiyor. hayırlısı oldu canım Allah değerini bilen birini karşına çıkarır kurtul gitsin. üzülmede mutlu ol tamam mı :))

canım senin durumunada üzüldüm gerçektende hiç kimse için üzüldüğüne değmiyor

İşini çok iyi biliyor bu cocuk.
Oyle bır edebıyat parçalamış ki hani bitti tamam ama son kez konusmamız lazım diye .
Bıkac gune askım yalvarırım senı cok sevıyorrum da der.
Cidden çok klasık numaralar bunlar.
Alışmış bunu yapmaya.
Çok daha mutlu olacagın gunler var kesınlıkle vaktını acaba yıne aynı seyı yapar mı dıye dusunerek geçirme canım
Bu arada yazdıgım o mesaj senın adına karar verme değil bi çeşit gaza getirme yontemi diyeyim.

evet canım çok güzel analiz etmişsin aynen öyle çok uyanıktır kendisi ama artık benim için bişey ifade etmiyor
bu defa kararlılığımı ona ispat edeceğim bu defa duygularıma yenik düşmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…