- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
Canm konusmassan ilerde cok pisman olursun bence bi konus dinle sadece sonra dusunmek icin zaman iste ve kapat hic uzatip tartismaya filan girme
Anlayamıyorum ki???ben olsam ne yapardım bilmiyorum.açarmıydım???ona şans verdiğini düşünür belki.açmasan ..her şey bitmişse konuşmak neye yarar ki.neyi değiştirir.sadece arkadaşca ayrılmak içinmi?anlayamıyırum.RABBİM hayırlısı neyse onu kısmet etsin.,seni o davranışa yönlendirsin İNŞAALLAH.ne yapmayı düşünüyorsun?sen daha iyi tanıtsın onu.
daha öncede buna benzer çok şey yaşadık her seferinde tekrar düzelttik (!) beni enayi yerine koymuş gibi her seferinde yapacağını yapıp 4-5 gün sonra tekrar konuşmak istediğini söylüyor yeter artık herkes haddini bilsin ! oyuncağı değilim kimsenin canı istediğinde sebepsizce sessiz kalıpta sonrasında canı isteyip konuşmak istemeler hayır buna kesin olarak son verdim ben
O zaman hattını değiştir.ne kadar kararlı olduğunu anlasın,demekki bu adam değişmez.hayatını mahveder bu adam senin.belli ki sevgi diye bişey de yok
evet canım artık bunun farkındayım gerçekten bu ilişki için yapabileceğim hiçbirşey yok benim ısrarcı tavırlarına devam ederse hattımıda değiştireceğim
Hatta bir zamanlar seni sevmiş olduğunu bile ispat edemezsin.ama kısmet.ELHAMDULİLLAH.dogrusunu ALLAH bilir biz bilemeyiz.
benim adıma fikir yürütmeyin lütfen arkadaşlar barışacak falan diye hayır asla düşünmüyorum barışmayı kırgınlık veya intikam alma gibi bişey değil bu defa kararlıyım
Bitanem inşallah bu defa kararın bu yönde olur .
hiç üzülme canım düşünmeden bitir gitsin bende 5 yıl öyle bir erkekle yıllarımı geçirdim benimkide uzaktaydı. oda çok vurdumduymazdı 5 yıl geçirdim onunla ama o 5 yılın 1 yılı ona ulaşamamışımdır heralde çnkü beyefendi hep ortadan kaybolurdu ona ulaşamazdım beklerdim bişe yokmuş gibi gelirdi mantıksızca açıklamalarda bulunurdu çok iyi senaryo yazardı kendisi ben bile şaşırırdım acaba doğruyumu dyo dye ama değil işte uzak olunca mesafe engelliyo sevgiyi.5 yılım geçip gitti sonunda ne oldu ben onun davranışlarından bıktım erkek gibi davranmamasından adam olamamasından sıkıldım. sonundada içimdeki ona olan sevginin tamamen bttiğini hissettim içimde sevgiye dair bişe bırakmamış çnkü beni davranışları hepten sıkmıştı. bıraktım rahatlarım ohh dünya varmış bu tür erkeklerle baş edilmiyor. hayırlısı oldu canım Allah değerini bilen birini karşına çıkarır kurtul gitsin. üzülmede mutlu ol tamam mı :))
İşini çok iyi biliyor bu cocuk.
Oyle bır edebıyat parçalamış ki hani bitti tamam ama son kez konusmamız lazım diye .
Bıkac gune askım yalvarırım senı cok sevıyorrum da der.
Cidden çok klasık numaralar bunlar.
Alışmış bunu yapmaya.
Çok daha mutlu olacagın gunler var kesınlıkle vaktını acaba yıne aynı seyı yapar mı dıye dusunerek geçirme canım
Bu arada yazdıgım o mesaj senın adına karar verme değil bi çeşit gaza getirme yontemi diyeyim.
whatssaptan sürekli yazıyor böyle olmayacak konuşmamız gerek biliyorsun diye
Cevap yazarsan ve dıyaloga gırersen sabahı bulur konusmanız.
Sakın.
Wassaptan engelle hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?