haber alamıyorum

Telefon numaranı değiştir yapabiliyorsan.
Görsün hanyayı konyayı.

Saygısız şey.

Ohaaaa yaaa mesajdaki duygusuzluğa inanamadım!
Ne sanıyor bu kendini yahu?

Sevgili muklakukla olsa çok daha güzel söylerdi.
Bas tekmeyi gitsin

saygısız çocuk gibi davrandı bizde neler düşündük valla canım günlerdir üzüldün merak ettin canına yazık ben olsam asla görüşmem neden böyle yaptı ki aldatıyormuydu acaba diye aklıma bir soru işareti geldi çünkü eğer sende bir sorun olsaydı karşına geçip dünyanın lafını sayardı bence sen şunu yaptın sen bunu yaptın diye susması çok ilginç diye düşünüyorum kafanı yorma yol ver gittin bir dahada görüşme bence 25 yaşına gelmiş adam olamamış daha

Ablacım konunu baştan okumadım yanlış anladığım yer varsa affola,
20 yaşındayım 3 yılımı verdim, çok sevdim, deli gibi hemde, ince düşündüm, vs vs
Son aylar bide geçen yazın 1 ayı da dahil olmak üzere; arardım geri dönmezdi, ha müsait olmazdı bazen ama hiç mi düşünmez bi insan? Çok üzüldüm ağladım yıprandım...İyiydik. ayrılmadan son 1 ay yine bu hareketler çıktı.. Umursamaz davranışlar, günde 1 defa konuşmalar, hatta terslemeler.. Bi gün dayanamadım artık kavga ettik üst üste aradım, takmadığı apaçık ortada.. Ben ne yaptım? BİTTİ diye mesaj attım.. Beni arayıp aramaması, üzülüp üzülmemesi umrumda bile olmadı. Çünkü kafamda bitirdimm.. Onunda zoruna çok gitmiş, oh iyi de olmuş 1 ayı geçti sanırım, saymıyorum bile o derece umrumda değil Çok iyiyim bi aydır, tek bi an bile pişman olmadım, şükrediyorum bilakis, değer mi böyle DENGESİZLERİ çekmeye? 3 günlük dünya! Allah yardım ediyo, üzülen yıpranan bizsek yanımızda oluyo. Hiiiiiiç merak etme.. Uzun oldu ama fikrimi belirtip yardımcı olmak istedim...
Sakın üzülme, takma, hayatını yaşa

Canım imzanı bile silmemişsin hala .
Ben senin bunlara rağmen yine de barışacağını düşünüyorum.
Yapılmaması gereken çok şey yaptı ve sürekli döndün.
Hep böyle konuşmalar yaptın ama döndün.
Tekrar barışacağını düşünüyorum ama barışma.
Yani bukadarı artık terbiyesizlik.
Seni sevdiğine inanıyorsun biliyorum ama sevgi bu değil .

bu sabah bana mesaj göndermiş açıklama dinlemek istermisin yoksa sessiz sakin bitsin mi ilişkimiz diye ...
cevap yazmadım ben

Son düzenleme:
bu sabah bana mesaj göndermiş açıklama dinlemek istermisin yoksa sessiz sakin bitsin mi ilişkimiz diye ...
cevap yazmadım ben

Dinlemezseniz sessiz sakin bitecek ilişkiniz demek... Dinleseniz öyle bir açıklama yapar ki siz haksız duruma düşersiniz... Bu kadar pişkin davrandığına göre epey bir atıp tutar...

Cevap yazmadığınız ok iyi olmuş...

Bence hiçbir şey demediği çok güzel olmuş, ohh
O merak etsin zaten paçaları tutuşursa açıklar, niye pas vermiyorsa diye
Gerçi benim gibi biraz takıntılıysan sonradan merak da edebilirsin yeterince gömemezsen ne diyecekti diye

Cevap vermemen iyi olmuş ama yine bi süre sonra cevap vericeksin çünkü şu an kızgınlığından yada kırgınlığından ziyade sana yaşattığı merakı ona yaşatmak istiyorsun.

Katılıyorum..
Eğer bu kişi eski konularındaki kişi ise..
Yani şununla aynı kişi anladığım kadarıyla..

http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...ci-cekiyorum-fikirlerinize-ihtiyacim-var.html

Kocası olmadan bu tarz davranan adamı kocasıyken düşünemiyorum..

baştan bir açıklama yapıp bitirebilirdi.
şimdi bir kaç gün düşündü tabi ne söylerim nasıl yırtarım diye,onu da sana açıklama olarak yutturacak.
içimde kalmasın bende içimdekileri dökeyim dersen konuş bence.yoksa boşver gitsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paçaları tutuşmaya başlamış sakın yüz verme.beyefendi kendisini be zannediyor acaba.eger bu yaptığını affedersen onun gözünde 1 kurusluk degerin kalmaz.cok iyi yapmışsın cevaplamayarak.aferin.

benim adıma fikir yürütmeyin lütfen arkadaşlar barışacak falan diye hayır asla düşünmüyorum barışmayı kırgınlık veya intikam alma gibi bişey değil bu defa kararlıyım

benim adıma fikir yürütmeyin lütfen arkadaşlar barışacak falan diye hayır asla düşünmüyorum barışmayı kırgınlık veya intikam alma gibi bişey değil bu defa kararlıyım

Aferin sana.ben şahsen hiç öyle düşünmüyorum.seviyordun ama kendine deger vermeyi de biliyorsun.ALLAH sonunu hayr etsin İNŞAALLAH.bu adam seni parmağında oynatmak istiyor.sana bişey diyeyimmi.buraya yazıyorum,yalvaracak sana,kapında uyuyacak.bak gör sen.ama sen sen ol bidaha kanma bu karaktersize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…