- Konu Sahibi youonlyliveonce
-
teşekkür ediyorum yorumlar için inanın ben bile anlamış değilim ne için neden bunu yaptığını ve halen sürdürdüğünü ama artık sorgulamıyorum kendimide onuda bıraktım ben ilişkim için sevgim için elimden geleni hatta fazlasını yaptığımı düşünüyorum ama o hangi sebeple sessiz kaldığını dahi açıklayamayacak kadar aciz ne için bunu yaptığını eminim ki kendisi bile tam olarak bilmiyor bende sizler kadar çok kızgınım ama artık önemsemiyorum hiç birşey yapmayacağım eğer ona karşı bilmeyerek yaptığım bi hatadan dolayı bunu yapıyorsa bunu bana açıklayıp öyle gitmeliydi ama neyin ne olduğunu bilmeden beni cezalandırırcasına susup gitmesi herşeyi ortaya koydu zaten
sonunda mesaj attı...
arkadaşımdan aradık defalarca çağrıyı meşgule attı ardından bana mesaj attı aynen şöyle yazmış:
SENİN TELEFONUNU AÇMAZKEN (ARKADAŞIMIN ADINI YAZMIŞ) KİM OLUYORDA TELEFONUNU AÇACAĞIM KALPLİKURABİYE HALA TANIYAMADIN MI BENİ SÖYLE ARAMASIN BENİ KİMSE ...
evet arkadaşlar mesaj aynen bu sizlerede dediğim gibi amacım sadece iyi olup olmadığını öğrenmekti demekki yaşıyormuş o kadar çağrıyı mesajı herşeyi görmüş bende ne cevap verdim ne başka bişey yaptım aklınca beni cezalandırıyormuş demekki hiç arayıp sormayı düşünmüyorum ben kimsenin eğiteceği istediği zaman cezalandıracağı birisi değilim bunu ona göstereceğim
teşekkür ediyorum yorumlar için inanın ben bile anlamış değilim ne için neden bunu yaptığını ve halen sürdürdüğünü ama artık sorgulamıyorum kendimide onuda bıraktım ben ilişkim için sevgim için elimden geleni hatta fazlasını yaptığımı düşünüyorum ama o hangi sebeple sessiz kaldığını dahi açıklayamayacak kadar aciz ne için bunu yaptığını eminim ki kendisi bile tam olarak bilmiyor bende sizler kadar çok kızgınım ama artık önemsemiyorum hiç birşey yapmayacağım eğer ona karşı bilmeyerek yaptığım bi hatadan dolayı bunu yapıyorsa bunu bana açıklayıp öyle gitmeliydi ama neyin ne olduğunu bilmeden beni cezalandırırcasına susup gitmesi herşeyi ortaya koydu zaten
bu sabah bana mesaj göndermiş açıklama dinlemek istermisin yoksa sessiz sakin bitsin mi ilişkimiz diye ...
cevap yazmadım ben
bu sabah bana mesaj göndermiş açıklama dinlemek istermisin yoksa sessiz sakin bitsin mi ilişkimiz diye ...
cevap yazmadım ben
Canım imzanı bile silmemişsin hala .
Ben senin bunlara rağmen yine de barışacağını düşünüyorum.
Yapılmaması gereken çok şey yaptı ve sürekli döndün.
Hep böyle konuşmalar yaptın ama döndün.
Tekrar barışacağını düşünüyorum ama barışma.
Yani bukadarı artık terbiyesizlik.
Seni sevdiğine inanıyorsun biliyorum ama sevgi bu değil .
Katılıyorum..
Eğer bu kişi eski konularındaki kişi ise..
Yani şununla aynı kişi anladığım kadarıyla..
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-h...ci-cekiyorum-fikirlerinize-ihtiyacim-var.html
Kocası olmadan bu tarz davranan adamı kocasıyken düşünemiyorum..
Evet canım aynı kişi ve ben barışacağını düşünüyorum.
benim adıma fikir yürütmeyin lütfen arkadaşlar barışacak falan diye hayır asla düşünmüyorum barışmayı kırgınlık veya intikam alma gibi bişey değil bu defa kararlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?