haber alamıyorum

Hayallahım ya olacak iş değil ben kudurdum burada yemin ediyorum... Lütfen hiç cevap verme arkadaşım inan ki değmez.

"Sen varya sen adam degilmişsin.... " diye son bi mesaj atın ve bi daha asla arayıp sormayın o bişey dersede siz karsılık vermeyin . az ama öz olsun kendı kendıne kudurur o sonra. cunkuu erkeklerın ustune gittikce kendılerını bisiy sanarlar suna bakın kustahhh !

Şuursuz!
Yol ver lütfen her kimse bu.
Düşüncesiz ve sorumsuz insanlardan nefret ediyorum.

Asla devam etme.

Hatta yerinde olsam tek bir kelime dahi yazmadan telefonumu değiştirirdim.
Müşteri hizmetlerini arayıp değiştirmek şimdi çok kolay.
Saniyesinde yeni noya geçiyorsun.

Anlar o zaman eğitim nasıl oluyormuş.
Şuursuz, çok sinirlendim.

ben anlamadım şimdi
konunun hepsini okumuştum

siz konuştunuz 2 gibi uyucam dedi
sonra sen merak ettin bir sürü aradın mesaj attın
sonra arkadaşından arayınca
sana beni arama yazdı öyle mi

bu kadar mı
kavgalımıydınız düğün olduğu zaman felan
yani son görüşme döneminde

Kac gundur dert edindim ben de kendime acikcasi erkek arkadasinin neden geri donmedigini.

Boyle bir mesaj beklemiyordum acikcasi.

Ergenlikte kalmis herhalde erkek arkadasin.

Bu ne gamsizlik anlamadim.

Ben de çok şaşırdım yaa.... Sebep neydiki sana gönül koydu bu kadar? Verdiği cevaba bak birde.. Ayrıca arkadaşını tanıyomuydu? Numarası onda kayıtlı mıydı?

Böylelerinin hepsinin köküne kibrit suyu diyeceksin tövbe estafurullah..şu halimle girdim çıktım konuyu takip ettim merk ettim başına bi iş mi geldi acaba diye..ama herifteki rahatlığa bakk heyy ALLAH'ım sen sabır ver Yarabbimm..

hayvan heriffff!!!sen bunun terbiyesizliyine bakarmisinn!!!yazik olmus 1.5 yilina.tukur gecmisine!!sadaka falan dagit/iyi kurtulmussun boyle erkeklikten uzak yaratiktan

günaydınn.

benimde ilk aklıma gelen ayrılmak istiyor olmuştu.adam olan konuşur paylaşımlarınız var sonuçta saygı duyulur onlara kişiliği daha oturmamış demekki. sanada sadece mutluluk yakışır geç olmadan yüzünü öğrendin. hayat çok güzel atacaksın böyle pislikleri.

Gidişattan belliydi boyle bır son.
O mesajı attıktan sonra bir daha mesaj attın mı ?
Peşinde koşacagını zannedıyor sanırım hala ?
Sakın bunu yapma.

senin telefonunu niye açmıyormuş beyfendi ? beyfendi demeye bin şahit ister. yol ver gitsin. hiiiiç uğraşma . konuşmaktan aciz, kendini birşey sananlarla uğraşmaya değmez. bir de bunlar erkeğim diye ortalıkta gezinirler. kızın yüzüne 2 kelime söylemeyecek kadar acizler.

Sorunlu bi ilişkin vardı ve tekrar biraraya gelmekle hata yaptın...
Biz kadınlar aptal aşığızdır görmeyizdir hiç bir şeyi daha doğrusu görmek istemeyiz...
Ama bu tavırlar bir iki üç dört diye devam ederse ister istemez bazı şeyleri kabullenmek zorunda kalırız...
Ondada sendede suç var...
Onun suçu saygısız ve sorumsuz biri olması senin suçun ise denenmişi tekrar tekrar denemen...
Bi ilişkide insanlar hata yapar tamam ama bi şans verirsin 2. şansı verirsin daha fazlası affeden için aptallık karşı taraf için ise yüzsüzlüktür...
Bence yoluna devam et sana değer veren biri ile hayatını sürdür..

ben demiştimki görüyor msjınızı diye hayır yanı bılerek açmıyor bellı

ben buna şimdi bişey derdimde kendını bulunmaz hint kumaşımı sanıyorda

bölelerinin egosunu yükseltmeyın arkadaşım

Zaten başına iş gelse mutlak haberin olurdu birkaç saate, ben öyleydim acile kaldırılırken bile sevgilimin numarasını veriyordum arkadaşa haber verin aklı kalmasın diye.

Hey gidi salaklık işte.

Çok iyi olmuş bundan kurtulduğun çünkü daha önce de yapmış aynını. Bundan sonra gelirse, köpek gibi koşsa da affetme hatta arkadaşların dediği gibi hattını, numaranı değiştir ya da engelle. Onu eğit bakalım sen de.

teşekkür ediyorum yorumlar için inanın ben bile anlamış değilim ne için neden bunu yaptığını ve halen sürdürdüğünü ama artık sorgulamıyorum kendimide onuda bıraktım ben ilişkim için sevgim için elimden geleni hatta fazlasını yaptığımı düşünüyorum ama o hangi sebeple sessiz kaldığını dahi açıklayamayacak kadar aciz ne için bunu yaptığını eminim ki kendisi bile tam olarak bilmiyor bende sizler kadar çok kızgınım ama artık önemsemiyorum hiç birşey yapmayacağım eğer ona karşı bilmeyerek yaptığım bi hatadan dolayı bunu yapıyorsa bunu bana açıklayıp öyle gitmeliydi ama neyin ne olduğunu bilmeden beni cezalandırırcasına susup gitmesi herşeyi ortaya koydu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…