Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

anaaammm ben kıyamam bebemm sana.gel hemen yaparm gülüm ben sanaa...kaç ayın kaldı doğuma.zor mu hamileliğin.ben de niyetleniyorum bu ara daa:kedi:

ekimde gelio bebiş sıcak haric bi sıkıntım yok cok sükür sende yap bi bebiş oğluma gelin lazımmm şekerimmm

ekimde gelio bebiş sıcak haric bi sıkıntım yok cok sükür sende yap bi bebiş oğluma gelin lazımmm şekerimmm

ayy allah mı söyletti kızz ben de bi kızım olsun istiyordumm..ayy inşşş:Saruboceq:

yalnız kızıma yat kat isterim ona göree:jeyyar:bedavaya kız mız yok:roflol:

Gelin kaynanasını ağır yaraladı
16 Haziran 2009 Salı 00:49
Adana'daki kavgada bir kişi bıçakla yaralandı. H.G'nin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.
Adana'daki kavgada bir kişi bıçakla yaralandı. Yeşilbağlar Mahallesi 1187 Sokak'ta, H.G. (17) ile Sedat Doğan (24) arasındaki kavgada bıçakla yaralanan Sedat Doğan Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

H.G'nin yakalanarak gözaltına alındığı bildirildi.

kızlar gelin bize beklerim kaydirigubbakcemile
yemekler benden :lepi:
ne ararsanız var gece gece saymıcam şimdi hamiş arkadaşıma kıyamam:kedi:
ayrıca ilk başta yazdıklarım için bile özür:çok üzgünüm:
essem gelsen keşkemkaydirigubbakcemile
kızlar bu hafta kermes var pazara kadar eğlence yemek tiyatro gezi piknik konser etkinlikler söyleşiler ne ararsanız var beklerimopuyorumnanaktan
dernekler gıda kermesi yapıyor ya yardım ediyoruz,ben bugün dışardan yedim ne alsam bir milyondu paketi sudan ucuz insanın gözü bile doyuyorcokacimcoook ve seçmece kişiler yapıyo öle herkezin elinin değdiği bişeyde değildi ambalajlıdı zaten :lepi:

kız tubaa sen bebekmi yapacan senin oğluşun daha minicik deelmi?:1shok:

aşkım oğlan 4ten gün alcak 11 gün sonra.o yüzden yavaş yavaş düşünüommm.doğuya gitmeden yapıım diom orda çok ozr olur doğum olayı falan.en az 24 saat yanıma gelen olmaz doğumda...düşünüom gülom şimdilk bakalım hayırlısı...

offfffffffff offffffffffff ballı ballı anlatıyo bide kuş olup gelebilsem keşkee
nasıl canımı çektirdin yaaa araban yokmu senin bana araba yollayıp evden aldırsan?:sm_cool:

ayy allah mı söyletti kızz ben de bi kızım olsun istiyordumm..ayy inşşş:Saruboceq:

yalnız kızıma yat kat isterim ona göree:jeyyar:bedavaya kız mız yok:roflol:

allah gönlüne göre versinnnn de bi asker maaşıyla alamam yat kat kısss ergenekona girsek okadar para vuramayısss hahaha

cnm sorun değlll

canım eşin ne iş yapıyo CADIARZU polis mi asker mi.

hemşo dimek nışanlı deilsin
olsun hayırlsı olsun cnm herşey zamanla yoluna girer gider allah sağlık sıhhat versinde
ben nışanlı sandımdı seni

bu ne rüzgar kaç gündür yaa çok esiyo delikafadulden
tabi sen tepelerde oturuyon :mymeka:git şehir merkezinede çukurda gör esiyomu:mymeka:esmiyomu..
ayy hadi hayırlısı allah sağsağlim kurtarsın:Saruboceq:
tamam yollarım numaramı cnm:) tamam kimseye dimek yok :)hihoyyyt
içimede doğdu sürpriz yapar diyee hihoyyyt
ama valla tam belli değil ..ogün kardeşimin çok yakın bir arkadaşının düğünü var ve bizimde işlerimiz var gelmemiz gerekiyor hem düğün hem piknik nasıl olcak bilmiyom:uhm: düğün çiçekli köyde kır düğünü siz bucadasınız çok ters düğün saatini bilmiyom ama umarım gecedir:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…