- Konu Sahibi DreamLover
-
- #2.921
güle güle essem opuyorumnanaktan allah kabul etsin şimdiden banada dua et canım..dünyada ve ahirette ebedi saadet istemişimdir hep:Saruboceq:[kım nasıl nezman aaa :):))
cnm bana musade uyku geldı namaz kılıp yatyım sızlerede dua edııymm:Saruboceq:
güle güle sanda canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanallah yardımcın olsun canım...neyse bu kız kaçarrr.öptüm çok sizi....a.s.
boncuğumm seviyom bidenem çok senii...
ben senin topiğine geldim seni de bigün ewime oturmaya beklerim canoşummmŞeniz
ha polis ha asker canem hiç farketmez...bizim 2senemiz kaldı burda.şarka gidicez 4.bölgeye.umarım gün olur karşılaşırız bebeğimmmŞeniz
tuba nasip olursa geliriz inş birgün evine :)
sende buyur cnm :)
ben bennn
allah kabuletsin bizede nasip etsin ii gecelerrrr
:roflol:İyi geceler.
Ayy rica etsem benim içinde dua edermisin.
Hayırlısıyla sevdiğiyle kavuşsun diye :Saruboceq: :kedi:
Adım filiz yabancıya gitmesin dua kaydirigubbakcemile3
Allah kabul etsin bu arada
canlarım cok sagolun hepınızı yazdımm duama eklıcemm ıns hersey gonlunuzce olsun sevgı ask sadakat dolu bı omur yasayınn coocuklarınızla berabaerr :))güle güle essem opuyorumnanaktan allah kabul etsin şimdiden banada dua et canım..dünyada ve ahirette ebedi saadet istemişimdir hep:Saruboceq:
güle güle sanda canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet hiç fark yok turkbayragi karşılaşırız inşallah.Biz erzincan malatya civarı olacak galiba ailelere yakın olmak için.kaydirigubbakcemile5ha polis ha asker canem hiç farketmez...bizim 2senemiz kaldı burda.şarka gidicez 4.bölgeye.umarım gün olur karşılaşırız bebeğimmmŞeniz
ayyy biz 9 senedir tanıyoruz birbirimizi zemuszemus ama şimdi uzaktayız kaydirigubbakcemile3hemşo zaten nışanlılık birbirini tanıma dönemi değilmi cnm
amiiiinnn :Saruboceq:allah hepinizin dualarını kabul etsin inş:Saruboceq:
hayırlısı olsun.:Saruboceq:bizim seneye muhtemel var bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
bende kaçıyorum müsadenizle eşimin işe gitme saati geldii
hemşom sanada iyi nöbetler cnm çok öpüyorum hepinizi dua edelim yatmadan önce birbirimize :a015:
vereliniortak iyi geceler herkes gidiyo ya tek tekkızlar varya sayfa yenileyince bekliyoruz ya biraz hemen gelmiyo benm ekran sizde de ölemi bilmem:uhm: işte o arada inanaın sızmışım yorgunluktan mirmirmirmir
bana müsade :a015: gerçektende çok yorgunum-tatlicadiarzu- hepinizi öptüm sağlıcakla kalın opuyorumnanaktan
allah hayırlı bir gece nasip etsin:Saruboceq:
9 senedir hee maşallah allah bozmasın bende hepinize dua edicemm
bu son msj öpüldünüz............
dilevin malatyalıyım ben orda olursan geliriss yanına ama malatya askerde dogu değil 2nci yada 3ncü bölge sanırsammm
ist zor be sekerim hayırlısı olsun ben hiç istemiom büyük sehirleri
bende kacımm barii ii gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?