Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

[kım nasıl nezman aaa :):))
cnm bana musade uyku geldı namaz kılıp yatyım sızlerede dua edııymm:Saruboceq:
güle güle essem opuyorumnanaktan allah kabul etsin şimdiden banada dua et canım..dünyada ve ahirette ebedi saadet istemişimdir hep:Saruboceq:
allah yardımcın olsun canım...neyse bu kız kaçarrr.öptüm çok sizi....a.s.

boncuğumm seviyom bidenem çok senii...

ben senin topiğine geldim seni de bigün ewime oturmaya beklerim canoşummmŞeniz
güle güle sanda canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ben bennn

allah kabuletsin bizede nasip etsin ii gecelerrrr

İyi geceler.
Ayy rica etsem benim içinde dua edermisin.
Hayırlısıyla sevdiğiyle kavuşsun diye :Saruboceq: :kedi:
Adım filiz yabancıya gitmesin dua kaydirigubbakcemile3
Allah kabul etsin bu arada
:roflol:
güle güle essem opuyorumnanaktan allah kabul etsin şimdiden banada dua et canım..dünyada ve ahirette ebedi saadet istemişimdir hep:Saruboceq:

güle güle sanda canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canlarım cok sagolun hepınızı yazdımm duama eklıcemm ıns hersey gonlunuzce olsun sevgı ask sadakat dolu bı omur yasayınn coocuklarınızla berabaerr :))

fınısh...

bende kaçıyorum müsadenizle eşimin işe gitme saati geldii
hemşom sanada iyi nöbetler cnm çok öpüyorum hepinizi dua edelim yatmadan önce birbirimize :a015:

ha polis ha asker canem hiç farketmez...bizim 2senemiz kaldı burda.şarka gidicez 4.bölgeye.umarım gün olur karşılaşırız bebeğimmmŞeniz
evet hiç fark yok turkbayragi karşılaşırız inşallah.Biz erzincan malatya civarı olacak galiba ailelere yakın olmak için.kaydirigubbakcemile5
hemşo zaten nışanlılık birbirini tanıma dönemi değilmi cnm
ayyy biz 9 senedir tanıyoruz birbirimizi zemuszemus ama şimdi uzaktayız kaydirigubbakcemile3
allah hepinizin dualarını kabul etsin inş:Saruboceq:
amiiiinnn :Saruboceq:

bizim seneye muhtemel var bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
hayırlısı olsun.:Saruboceq:
bende kaçıyorum müsadenizle eşimin işe gitme saati geldii
hemşom sanada iyi nöbetler cnm çok öpüyorum hepinizi dua edelim yatmadan önce birbirimize :a015:

İyi geceler fıstığım.
Hepinizi için dua edecem nede olsa sabaha kadar boş vaktim var.:Saruboceq:

kızlar varya sayfa yenileyince bekliyoruz ya biraz hemen gelmiyo benm ekran sizde de ölemi bilmem:uhm: işte o arada inanaın sızmışım yorgunluktan mirmirmirmir
bana müsade :a015: gerçektende çok yorgunum-tatlicadiarzu- hepinizi öptüm sağlıcakla kalın opuyorumnanaktan
allah hayırlı bir gece nasip etsin:Saruboceq:

dilevin malatyalıyım ben orda olursan geliriss yanına ama malatya askerde dogu değil 2nci yada 3ncü bölge sanırsammm

vereliniortak iyi geceler herkes gidiyo ya tek tek
9 senedir hee maşallah allah bozmasın bende hepinize dua edicemm
bu son msj öpüldünüz............

amiiiinn canım :Saruboceq:
hoşcakalll :a015:

dilevin malatyalıyım ben orda olursan geliriss yanına ama malatya askerde dogu değil 2nci yada 3ncü bölge sanırsammm

canım benim sevdiceğim polis :kedi:
Malatya bu sark ta 1 tercihti sonra erzincan muhtemelen oralar olacak yada yozgat.
Hayırlısı olsun bakalım kesin bişey yok dahasenağlama
Yada 8 10 sene istanbulsenağlama

ist zor be sekerim hayırlısı olsun ben hiç istemiom büyük sehirleri

aynen bende istemiyorum helede istanbulu hiç istemiyorum :1no2:
Söyle küçük bi anadolu sehri yada ege kıyılarında düzenli huzurlu bi şehir olsa.
Amaaa yooook bizim çok sevgili halalarımız istanbulda ya illla ora olacak :mymeka:
Bak yine çıldırdim :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…