- Konu Sahibi DreamLover
-
- #2.901
hadi hayırlısı tubacımm
asker canm eşimmm
aha benimkideeee neci kıss
karacı canım benimm istihkamcı..seninkii?
:a015:bana müsade kızlarr.sabah erken kalkıp dr gidicem...öpüyorum hepinizi.a.s.
amannn bizde her sorana nişanlım diyozda nişan yapmadık daha öyle püfürkten bi söz ama bütün ahali nişanlı biliyo hani direk düğün yapsakta olur.delikafaduldenhemşo dimek nışanlı deilsin
olsun hayırlsı olsun cnm herşey zamanla yoluna girer gider allah sağlık sıhhat versinde
ben nışanlı sandımdı seni
asker canm eşimmm
var olmamııııı ben şförün olurum senin ayolŞeniz sen gel yeterkiiyerimsenibenofffffffffff offffffffffff ballı ballı anlatıyo bide kuş olup gelebilsem keşkee
nasıl canımı çektirdin yaaa araban yokmu senin bana araba yollayıp evden aldırsan?:sm_cool:
:kedi:sağolsın ya vallaopuyorumnanaktanallah gönlüne göre versinnnn de bi asker maaşıyla alamam yat kat kısss ergenekona girsek okadar para vuramayısss hahaha
cnm sorun değlll
iyi geceler canım allah rahatlık versinopuyorumnanaktanbana müsade kızlarr.sabah erken kalkıp dr gidicem...öpüyorum hepinizi.a.s.
piyade cnmcım benimkisi en bitlisinden böl.komt
benle denk gelir <artık dogu nezaman kıssssssssssssss
esse hamiş varrrrrrr:mymeka:
allah yardımcın olsun canım...neyse bu kız kaçarrr.öptüm çok sizi....a.s.
boncuğumm seviyom bidenem çok senii...
ben senin topiğine geldim seni de bigün ewime oturmaya beklerim canoşummmŞeniz
[kım nasıl nezman aaa :):))
cnm bana musade uyku geldı namaz kılıp yatyım sızlerede dua edııymm:Saruboceq:
kızlar gelin bize beklerim kaydirigubbakcemile
yemekler benden :lepi:
ne ararsanız var gece gece saymıcam şimdi hamiş arkadaşıma kıyamam:kedi:
ayrıca ilk başta yazdıklarım için bile özür:çok üzgünüm:
essem gelsen keşkemkaydirigubbakcemile
kızlar bu hafta kermes var pazara kadar eğlence yemek tiyatro gezi piknik konser etkinlikler söyleşiler ne ararsanız var beklerimopuyorumnanaktan
dernekler gıda kermesi yapıyor ya yardım ediyoruz,ben bugün dışardan yedim ne alsam bir milyondu paketi sudan ucuz insanın gözü bile doyuyorcokacimcoook ve seçmece kişiler yapıyo öle herkezin elinin değdiği bişeyde değildi ambalajlıdı zaten :lepi:
[kım nasıl nezman aaa :):))
cnm bana musade uyku geldı namaz kılıp yatyım sızlerede dua edııymm:Saruboceq:
senağlama aslında bu seneydi ama ipka verdi ne gerekse :mymeka: inşallah seneye olur.
Ama yozgat olsun istiyorum anacığımada yakın olurum.:Saruboceq:
Tabi doğuda olsa iyi olur hiç farketmez turkbayragi
:a015:
amannn bizde her sorana nişanlım diyozda nişan yapmadık daha öyle püfürkten bi söz ama bütün ahali nişanlı biliyo hani direk düğün yapsakta olur.delikafadulden
hımm bende polis sandım da heyecan bastı birden hemen soracaktım doğu nezaman diye belkim denk geliriz :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?