- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.641
cnm benim saol a.s.:teselli:yoklugun hemen farkedildi emin ol:teselli:
umarim daha iyisindir ve gecmisdir SIKINTIN:teselli:
:teselli: ayy canım benim moralini bozma yüzü gibi kalbide güzel insan :asigim:
Chargoggagoggmanchauggagoggchaubunagungamaugg
Bu dünyanın en uzun ismimiymiş bununla yarışa girip dünya rekoru kırabilirsin :roflol:
Anlamıda uzunca bişey''Sen kendi tarafında ben kendi tarafımda balık avlayalım ortada ise kimse avlanmasın'' demekmiş
isime bak delikafadulden
rikirikiramboresterambobağırabağırapişkopinko bu isim nasılkaydirigubbakcemile2
:teselli: ayy canım benim moralini bozma yüzü gibi kalbide güzel insan :asigim:
cnm benim saol a.s.
daha iyiyim şükür.........
bazen oluyo işte havalarda etkenopuyorumnanaktan
geçin dalganızı ben size sorcammm :)))
opuyorumnanaktanoy kurban olurum sana boncugumu ne güzelde taarif etmissinopuyorumnanaktan
:roflol::roflol:geçin dalganızı ben size sorcammm :)))
tşk ederim canlarım yaa şımarcam şimdi hihoyyythihoyyytopuyorumnanaktanoy kurban olurum sana boncugumu ne güzelde taarif etmissinopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktandahada iyi olboncugum benim alisik diilim senin böyle olmana:1hug:
lmaz: ne düşünüyosun valla çok merk ettim.Ben demir koyardım herhalde ama eşim istemezdi kaydirigubbakcemile3
sen farklımısın sanki.
Annelik yüzünden akıyo canım.:asigim: Nasıl bi aşkla bakıyosun bıcırık tuanaya.Ne mutlu ona senin gibi bi anneye sahip.:1rolleyes:
Allah herkese seninki gibi bi evlat o evlatlara böyle iyi niyetli bi anne nasp etsin inşallah.:Saruboceq:
lmaz: ne düşünüyosun valla çok merk ettim.Ben demir koyardım herhalde ama eşim istemezdi kaydirigubbakcemile3
sen farklımısın sanki.
Annelik yüzünden akıyo canım.:asigim: Nasıl bi aşkla bakıyosun bıcırık tuanaya.Ne mutlu ona senin gibi bi anneye sahip.:1rolleyes:
Allah herkese seninki gibi bi evlat o evlatlara böyle iyi niyetli bi anne nasp etsin inşallah.:Saruboceq:
sen farklımısın sanki.
e mutlaka bi fırsat doğar demi bebeğim mucxxxx:dance:
:roflol::roflol:
tşk ederim canlarım yaa şımarcam şimdi hihoyyythihoyyyt
:Saruboceq:cnm inşaallah iyi olmaya çalışıyorum
sen nasılsın?
:kediy benüm datlu dillim beni daha tanimadan sevmisdin sen beni:kedi:insallahda bu sevgini bosa cikarmam cimcimemopuyorumnanaktan
allah razi olsun o güzel yüregine dilegine saglik canim benimopuyorumnanaktan
:Saruboceq:rabbim herkeze evlat nasip etsin insallah:Saruboceq:
Benim herif koysun adını kız olunca ben Meryem koyacam :çok üzgünüm: erkeği o koysun.
İnci Meryem olacak :asigim::çok üzgünüm:
Benim herif koysun adını kız olunca ben Meryem koyacam :çok üzgünüm: erkeği o koysun.
ama sende sevilmeyecek gibi değilsin ki bal bal :asigim:
Valla seni sevmeyen kıskançlıktan sevmez kaydirigubbakcemile3
Çünkü daha kimseye kötü söz kullandığını bile görmedim.
Kendini çok güzel yansıtıyorsun Şeniz
canım allahım o günleri sanada nasip etsin bir an önce etsinki bende dalga gecem senle :))))
ay kızlar bırakın artık birbirinizi ağırlamayı bişeler kaynatak madem sıfattan okadar anlıonuz bakın bakem benim sıfatımda anne sıfatı varmı yoksam cokmu nursuzum alın size resim :))
deniz meryem olsun ismi
opuyorumnanaktansimar boncugum hakkediyosunopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanben herzamanki gibiyim tek fark kizkardesim ve annemle kavgaliyim bir haftadir görüsmüyorum ama simdilik cokta tin yani kafami dinliyorum acucukopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?