- Konu Sahibi DreamLover
-
- #1.801
hoşgeldin cnm sanada iyi günlerr
nasılsın bir süre kafamı dinledim iyi hissetmiyordum kendimi
geldim nasılsın cnm?
hosbulduk canım
ben ıyıyım saol
gelıyom gıdıyom yoksun..merak ettım...msj larında kapalıydı...
ıyımısın sımdı
aminnn agzina saglik issallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hadi cnm allah zihin açıklığı versin şimdiden
yüzünüzü kara çıkarmasınn
doktor öğretmen mühendis anneleri oll :Saruboceq:
evett cnm maleseff ki çok acıı bir durum söyleyecek o kadar çok şey var aslında açıkçası böyle olduğu halde söyleyecek söz bulamıyorum
hoşgeldiniz
evet çok çirkin olaylar az önce bizde konuşuyorduk arkadaşlarla
bunları örnek olarak idam etmeliler 1-2 defa böyle
bak ülkemizde böyle şeyler oluyormu bidaha ....
ama nerdeeee
sarduşun açtığı konuya bir baktımda ata yapılan çirkin bir olay yapanları asacaksın işte
bende senin gibi düşünüyorum hayatım.
benim kızımda 7 yaşında ama hayatda bilmez sokakda oynamasını.
çünkü bende tam bir paronayaım.
eğer çıkarıyorsamda ben başında bekliyorum.
insanlara güvenemiyorsunki.
baksana nereye saldırıcaklarını şaşırdı millet ya.
tünaydın canımm.tünaydinlar hepinize arkadaslar boncukum nasilsin canimopuyorumnanaktan
daha 11 yaşında yaa çocuk daha nasıl yapabilir yani kimbilir kimlerle arkadaşlık etti nasıl yıkadılar beynini yarabbim yaa anne baba dada hata var bence maden kızdaki değişiklikleri farkettin neden takip etmedin neden çocuğunla ilgilenmedin
tünaydın hg bitomm iyiyim sen nasılsın?tünaydinlar hepinize arkadaslar boncukum nasilsin canimopuyorumnanaktan
evet hatayı çocuklarda aramamak gerekdaha 11 yaşında yaa çocuk daha nasıl yapabilir yani kimbilir kimlerle arkadaşlık etti nasıl yıkadılar beynini yarabbim yaa anne baba dada hata var bence maden kızdaki değişiklikleri farkettin neden takip etmedin neden çocuğunla ilgilenmedin
ayy boncugumm bu nasıl haber yaaa Allah bu çocukları satanist yapanları nasıl biliyorsa öyle yapsın...
ALLAHIM evlatlarımızı böylelerinden etme,hayırlı,saglıklı,dinine düşkün evlatlar nasip eyle(((
en iyisini yapıyorsunn valla tebrik ediyorum seniialkisalkisalkis
bu dikkatsiz anneler beni çok üzüyor yaaa
allah korusun illaki bir felaket oluncamı eyvah denilecekk
artık bu zamana göre herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek gerekk
çok zor bir dünyada hayatta yaşıyoruz
ya böle bi zamanda nasıl paranoya olmazsinki şu haberlere bi hayırlı haber yokki
vallahi bilmiyorum.
ben pek haberde seyrettirmem kızıma.çünkü o kadar acımasız haberler varki insan açıklamasını bile yapamıyor.
şu 11 yaşındaki kızın cinayeti,geçen zamanlardada üniversite öğrencisinin öğretim görevlisi annesini öldürmesi.
çocuk seyrettikçe soruyor bana bende her seferinde kaza annecim diyorum.
ama biraz daha büyüdüğü zaman kaza olmadığını anlıycak.nasıl yetiştiricez biz bu çocukları bilmiyorum.
o kadar zorki şimdiki zamanda çocuk yetiştirmek.
biz bile seyredince etkileniyoruz çocuklar nasıl etkilenmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?