Haber Verme Meselesi

Evet haklısınız. Ben sadece kendi kendime bozuldum buraya yazıp fikir almak istedim. Daha gelmedi eve. Huzursuzluk çıkarmamaya karar verdim burda yazılanları okuduktan sonra.

Evet haklısınız. Ben sadece kendi kendime bozuldum buraya yazıp fikir almak istedim. Daha gelmedi eve. Huzursuzluk çıkarmamaya karar verdim burda yazılanları okuduktan sonra.
Tatlılıkla yaklaşır, davranışlarının altında bırakırsan kendine çekersin eşini. O zaman ilk seni de arar hep sen aklında olursun. Güzelce giyin, karşıla eşini.

Bende bozulurdum Yani yalan yok önce beni arasın isterim. Kavgaya dönüştürmeden biraz nazlanin sonra affedin bence

Bozulurdum o kadar hazırlık yap Süslen sonra hadi annemlere yemeğe gidelim olmadı

Önce karısını arasaydı eşinin hazırlık yaptığını yemek yaptığını bilirdi
Muhtemelen annesi dedi bize yemeğe gelin diye.
Ee önce evini arasa annesine anne bugün çok yorgunum yarın gelelim diye kibarca bahane bulabilirdi. Sanıyorum annesine bi eşime sorayım dedi. Şimdi de anne gelemicez x istemedi diyecek. Al sana kötü gelin oldu bu kızcağız.

Bence de önce karısını aramalıydı..

sizi habersiz bırakmamış ki önce mesaj atmış size, sağ sağlim geldiğini haber vermiş. bu kadar büyütmenize gerek olduğunu düşünmüyorum.

Gidin tekrar süslenin bence. Arama konusuna takılmazdım,çünkü size de mesaj yazmış sonuçta. Yemek mevzusunda da adam nerden bilsin sizin hazırlık yaptığınızı, söyleseydiniz ben hazırlık yaptım annenlere yarın gideriz deseydiniz. Bence hazırlanın süslenin püslenin eşinizle mutlu bir akşam geçirin

aslında sizi anlıyorum, aranacak bir mevzu oldu mu aklına ilk siz gelin istiyorsunuz da öyle olmuş zaten. whatsapp'tan yazmış adam.
belki sizinle daha uzun konuşmak için sona bıraktı, ben öyle yapardım mesela. sevgilimle daha uzun konuşacağım için önce annemi arardım sonra sevgilimi arardım, muhabbet uzar, anneme indim diye haber vermem gecikir o da telaş eder hemen aramazsam diye.
bu kadar takmayın, eşiniz normalde düşünceli, size değer veren, iyi bir eşse böyle mevzularla ağzınızın tadını kaçırmayın

canım böyle şeyler sorun edilmeye değer değil kesinlikle bende yapıyorum ama başkasından duyunca gerçekten saçma geliyor

Neden bu kadar önemli ilk kimi aradığı
İlk sizi arasa inanacak mısınız onlardan önemli olduğunuza
Evlenip de artık ailem var diye kocasını ana babasının önünde tutmak kız evlatlara mahsus
Bizler için aile demek kocamız demek, kocalarımız için aile demek anne baba demek
O yüzden bu konuda alınmana gerek yok, düşünce yapıları böyle

Konu sahibesinin neden bozulduğunu anlamamaya bir sebep görmüyorum. Evet ilk karısını aramalıydı, dış kapının dış mandalı mı? Kadın yemekler yapmış beklemiş, adam anasını babasını arayıp sonra da karısını aramış. Öncelikler meselesi evet, 3. hatırlanıyorsa evet alınır. Garip değil.

Evladin varmı bilmiyorum anne olunca anlarsın derler :) annesi babası var olmasına sebep olan kişiler tabiki önce onları ariyacak uzulecek dert edecek bişey degil bence ...

neden bazı bayanlarımız huzurlarını kaçırmak için bu kadar ayrıntıcı oluyor. bazı konularda ise çok yüzeyseliz. ama bazı konularıda çok fazla abartıyoruz.

dipnot: bu bende de var

Ben de eşinizin yerinde olsam ilk annemi, babamı arar, eşime de yazardım. Aynı şekilde davranırdım yani.

Kadınlarımız ne zaman anne, babayla kendini kıyaslamayı bırakacak acaba? Bu mudur yani değer göstergesi? Elbette annem, babam beni eşimden daha çok umursar ve merak ederler. Bundan daha tabi ne olabilir?

Ayrıca sizin plan yaptığınızdan belli ki habersizmiş. Haberi olduğu halde anneleriyle yemek planı yapıyorsa evet haklısınız ama sizden haberi yoksa annesini de belli ki özlemiş, ne var ki birlikte yemek yeseniz?

Bir hafta sonra .. once kavusma heyecani sonra kv husrani.... ya bu anneler niye boyle bu adamin bir karisi bir seveni sevgilisi var bi tek sen mi seviyon be kadin.

Konu sahibi daha çok o kadar hazırlık yapıp süslenip eşinin annesine gitme planı yapmasına bozulmuş bence. Yani küçük bir hayal kırıklığı yaşamış. O yüzden yadırgamamak lazım. Ama eşiniz size whatsappdan yazmış zaten ve sonrada aramış 2 kee haber vermiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…