Haber Vermesi Gerekmez mi?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Sevgilime bir konu yuzunden kirilmistim
2 gundur aglayarak uyuyorum hatta o kadar kirildim anlayacaginiz
En son bu sabah icimi doktum ve ona mesaj attim
Neden kirildigimi falan yazdim en son da seni seviyorum demene ihtiyacim var senden biraz ilgi bekliyorum beni bu konuda bir daha uzmeyecegini soylemene ihtiyacim var dedim

Ozur diledi aptallik ettigini soyledi falan
Benim ihtiyacim olan seyleri soylemedi ama
Ben soyleyince de seni cok seviyorum dedi
Neden zorla soyluyorsun falan dedim
Hicbir seyi zorla yapmiyormus
Neyse baristik iste seni seviyorum birakmayalim biribirimizi dedim
O da evet birakmayalim dedi
Ve ben en son yasadigim seye uzuldugumu belirten bir sey attim ona
Tamam mesajlasmak biraz ergence kabul ediyorum ama o sirada telefonda konusmazdik

2 saat oldu cevap yok ve telefonu kapali
Merak ediyorum ben insan haber verir isi varsa da

Gecen de abisiyle disari cikti kucuk bir sey almak icin 9 saat boyunca haber alamadim
Bana (tasinma meseleleri vardi) tasinmiyoruz askim surpriz yapiyim dedim dedi sonra
Ilac almaya gitti 3 saat ses yok
Onceden boyle yapmiyordu hadi tamam onlar neyse de
Bu sefer yaptigi ne simdi?
Hem de daha dogru duzgun halledemedik su kirildigim konuyu
Korkuyorum kotu bisey oldu diye
Dusuncesizlik degil mi bu?

Son düzenleyen: Moderatör:
sana bi tavsiye beni bırakma.seni seviyorum de tarzı şeyler söyleme .erkek milleti biz gibi degil rahat davranıyorlar ..

bence bu kadar üstüne düşme, kırılmışsın, üzülmüşsün o kadar o ise senin gönlünü almak için bi gayret vermemiş,
bence bir süre oluruna bırak, eğer devam edecekse seni kaybetme korkusunu tattırmış olursun, eğer devam etmeyecekse de inceldiği yerden kopmuş olur, şimdiden bu kadar sorumsuz davranıyorsa ilerisi için iyi düşün

sana bi tavsiye beni bırakma.seni seviyorum de tarzı şeyler söyleme .erkek milleti biz gibi degil rahat davranıyorlar ..

Artik soylemem zaten

Dedigim gibi oncesinde eve adim atar atmaz haber verirdi
Sinavimiz var yakinda annesi babasi surekli iletisim halinde olmamiz kiziyor diye bir sey demiyorum
Ama haklisiniz galiba
Yahu diyorum ki moralimi bozmaya ne hakki var dusunme bunlari uzulme
Ama olmuyor yani
Yine haddinden fazla deger verip ben uzulucem sonunda

Simdi kesin gelip ders calisiyodum diyecek bana
O kitaplari kafasina geciricem o zaman
Haber ver be adam!

o ders çalışsın, geleceğini ve de en önce kendisini düşünsün, sen otur onun için üzülerek hem kendini heder et, hem de ders çalışmayarak geleceğini yazık et, boşversene, sende arama-sorma bence, çok alıştırmışsın zaten, nasılsa bensiz olamaz havasında demekki, onsuz olabileceğini, öncelik geleceğin olduğunu hissetirmelisin ve de öyle hareket etmelisin, sende kapat telini aç kitabını çalış dersini, sonra çok pişman olursun ama iş işten geçer, hem kendini hem aileni düşün, ailen güveniyor-inanıyor sana onlara bunu yapma,

Son düzenleme:

Cok haklisiniz!
Ben niye onun icin kendimi harap edecekmisim!
Kimsin ulen sen!

hm başak erkegi hakkında pek bi fikre sahip degilim.ama sana şuana kadar yaşadıgım tecrübelere dayanarak söylim ki çok sevsende aşkından ölsende taviz verme onun sana davrandıgı kadar iyi ve kötü davran .ben ne zaman birine haddinden fazla deger verdigimi gösterdiysem orda kaybettim..

birşey olmuşsa bile bunu sık sık yaptıgı için sen yine işi olabileceğini düşünüyorsundur tahmin edebiliyorum şuan ki durumunu biraz senden uzaklaşmak istiyor olabilir mi ? Bunun dışında erkeklerin geneli aynı hangisi bizim kırıldıgımızı anlayıp bunu düzeltmek için çabalar ki !!

Evet artik oyle yapayim
Gerci icimden bi sea bu sessizligin iyi olmadigini soyluyor
Ama Allah sonumuzu hayir etsin

Cok sevince kaybediliyor gercekten

sen ondan duymak istediklerini söylemesini istemişsin.

söylemiş mi hayır?
ısmarlama söz söylese sen kendini kandırmış olursun

Ben de oyle dusunuyorum aslinda
Ama su durumda beni merakta koymadan benim isim var biraz diyebilirdi ve yine yanliz kalabilirdi kendi ic dunyasiyla
2 saat oldu ve ben burda meraktan oldum resmen
Umrumda degil artik ama bundan sonra ben de onu 5 saat merakta birakicam gorsun gununu
Sevince boyle tripler yapmak sacma gelirdi ama artik gorucek o gununu

Hala ses yok ve kesin bir seyler olucak hissedebiliyorum
Ikimiz de 18 yasindayiz konu aslinda bana genelde gec yazmasi falan degil
Su an bana yazmamasi
Benim aklima kotu seyler geliyor cunku

boşver etkiye tepki yapma ama benim şu sıralar uyguladığım politikayı yap bence sende UM RUM DA DE ĞİL SİN :) bence ya seve seve sana gelicek seni önemsicek yada hayatında biri varsa cekip gidicek .. denemelisin ..

Cok ustune gitmiycem artik
Ama evdeyim yanlizim ve canim sikiliyo :/

Hayatinda biri mi varsaa o.o
Yok yahu o kadar da degil

canım bu erkeklere ne kadar çok sevdiğini, değer verdiğini hissettirmeyeceksin,
erkekler tabiri caizse ağızlarına sı...... kadınların peşinden koşuyor söyleyeyim.
kusura bakmayın ama böyle anlatmak durumunda kaldım.

mesaj mı attı, sık kendini, geç yaz 5-10 dakika geç cevaplar at.
beni bırakma, ayrılmayalım tarzı konuşmalar hep ters etki yapıyor..
erkekler soğuyor öyle durumlarda.
zor kadını oyna biraz, umursama..
kendisi bir açıklama getirmedikçe nerdeydin vesaire deme..
önemsemiyormuş gibi görün..
bak o zaman nasıl tutuşuyor, artık beni sevmiyor mu, önemsemiyor mu derdine düşüyorlar..

Cok ustune gitmiycem artik
Ama evdeyim yanlizim ve canim sikiliyo :/

Hayatinda biri mi varsaa o.o
Yok yahu o kadar da degil

Su an aynisini bana yapiyor sanirim
Cunku tam olarak o derde dustum
Sormam artik nerdeydin falan diye ama bunu sormam lazim cunku deli etti beni ayrilmak mi istiyor evde sorun mu cikti ne oldu da pat diye gitti yani
Gelsin de ben onu agzina si... Bir gorsun

ama bunu sormam lazım çok merak ettim, ama bunu demem lazım çok üzüldüm vs vs böyle sürüp gider. burada sana yorum yazarken tecrübelerimizi aktarmaya çalışıyoruz, sen böyle davranırsan o daha çok üzer seni, ünv kazanır yoluna devam eder, sen ondan sonra napıcam ben onsuz, ünv oldu beni unuttu, yardım edin kızlar diye yeni sayfa açarsın buraya
ne kadar aşkından ölüyor olsan da kendini geri çek bakalım bi gör neler olacak birde öyle dene

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…