haberler kötü arkadaşlar kanamam başladı

canım çok sağol allah razı olsun birazdan gidicem inşallah güzel haberle dönerim yatmaya çalışıyorum ama bugün pekte mümkün olmuyor moral bozuk hep lavabodayım 1 saat uyuyabilmişim anca azalmış kanamam inşallah tamamen geçer görüşmek üzere burdan veririm haberleri gelince öpüyorum

canım çok sağol bitanem ne kadar tanımasakta hep birbirimizin yanında olmaya çalıştık allahım razı olsun duaların için çok sağol inşallah rabbim onları bana bağışlar bende seni çok seviyorum canım inşallah güzel haberle dönerim mutluluğumuzuda paylaşırız öpüyorum canım seni desteğin için binlerce teşekkür bitanem

sersev inşallah kötü birşey çıkmayacak.Yüreğini ferah tut, pozitif düşün ki pozitif etkilensin bebişler..İyi haberlerini bekliyoruz canım.....

inşallah nevracım inşallah resimlerine baktım ağladım hep onlara bişey olursa ne yaparım ben diye onlarla beraber kaybedeceğim şeyleri anlatmam mümkün değil rabbim güzel yavrularımı bağışlar inşallah anacına görüşmek üzere canım

onlara innşallah hiçbir şey olmayacak dualarıms eninle hem de öyle bir dua eki bu dilimden çok yüreğimin her zerresinde duyarak hissederek ediyorum duamı sana ve tüm tüpbebek hamişlerine. canım üzülmemek elde değil endişelenmekte de çok haklısın ama nolur olumlu düşünmeye çalış bak hem çoğul gebeliklerde kanama olabiliyormuş sen de biliyorsun arkadaşlar da yazmışlar.onların güzel haberlerini getireceksin bize buna çok inanıyorum

Amin canım amin üzme canını kanamalar kimi zaman tehlike deilmiş yani kimi insanda olyomuş biliyonmu annem beş çocuk doğurmuş beni istememiş hamile kaldığına çok üzülmüş eczaneye gitmiş bana düşük yaptıran iğne ver demiş eczacı 4-5 gün iğne yapmış buna eskiden doktora ölcekte anca giderlermiş (((cahil hatun işte)))) 15 gün boyu durmadan annemin kanama sı olmuş ve ben burdayım ve sana yazıyorum düşün artık tuuuurp gibiyim maşallahkaydirigubbakcemile3

burada bir arkadaşıın da ikiz tüpbebekle. o da yolculuk yapmıştı da kanaması olmuştu doktoru yolculula ilgisi yok çoğul gebeliklerde olur demişti şimdi hatırladım umarım seninki de tehlikeli değildir onunki gibi normaldir

çok sağol canım allah razı olsun sendende hepinizdende inşallah 2 saate güzel haberlerle dönerim

inşallah benim bebeklerimde senin gibi inatçı olurlar canım beraber yazarız 5 ay sonrada

canım benim dertortağım az kahramı çekmedin nolur güçlü ol onlar teyzesine hep destek oldular şimdide benim meleğim size destek olcak sakın korkmayın 3ünüzde gayet ii olcaksınız ikizlerim güçlülerdir bırakmazlar annelerini hele böle bi anneyi sakın korkma ben biliorum iiler

bütün dualarımız seninle canım....
inş.güzel haberlerle dönersin.....

canım mrb.üzülme lütfen işallah bebişlerin sağlıklı sıhatlıdır ttlm kendinide üzüp stres yapma bence dr.dan gelınce durumu bizlere bildir mutlaka panık yapma lütfen.

Canım Allah yardımcın olsun inşallah seninde benimde
benim ilk gebeliğim tüp bebekti ne kanamalar yaşadım görsen inanamazdın su gib akıyodu pıhtılar dr düşürürsün dedi düşmediler ikizdi kanama bitti derken 21 ve 23 de rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim ve şimdi tekrar hamile kaldım ve şuan kanamam var az ama endişeliyim yine güzel haberlerini bekliyorum
inanıyorum birşey olmayacak ama rahim boyuna sğrekli baktır oda çok önemli

nasıl dua etmişsin öyle canımı al diye klava:
dur bir git doktora bakalım ne diyecek bu ara fazla üzüldün ayakta kaldın normaldir inşallah herşey hemen telaş yapma tamammı ablacım msn de bekliyorum seni allahım meleklerini bağışlayacak inşallah sana

hepimiz senin için dualar ediyoruz,inşallah güzel haberlerle dönersin. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allahım inşallah hiçbirşeycikler olmamıştır bebişlerine.inşallah güzel haberlerle döneceksin tatlım.şuanda buna inanmayı öyle çok istiyorum ki.

canım inşallah iyisinizdir allahım sana onlarla huzurlu mutlu hayırlı bir ömür asip etsin mutluluglnuz daim olsun:Saruboceq:

Ben de meraklandım şimdi.benneyaptımki
Ay canım ya nasıl da endişeli..:çok üzgünüm:
İnşallah bebişlere birŞey olmaz..:çok üzgünüm:

Allahım ya, bu bebek özlemi ne menem bir şeydir böyle, yüreklerini dağlıyor, Allah herkese tattırsın evlat sevgisini..benneyaptımki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…