canım moralini bozup sakın kendini strese sokma stres en büyük düşman.iyi olacağını pozitif düşün iyi olsunlar.ben senin için dua ettim şimdi.insallah hiç birsey olmayacak bebişlerine.doktordan iyi haberlerle gelmeni bekleyorum.birde yat ve bolbol dinlen lütfen.
sersevim canım benim bu sitedeki ilk arkadaşım kıyarmıyım ben sana bütün dualarım seninle ve bebişlerinle allah yardımcın olsun.sakın üzülme onlar hissederler annelerinin moralinin bozuk olduğunu...hiç merak etme dualarım seninle seni çok seviyorum
sersev inşallah kötü birşey çıkmayacak.Yüreğini ferah tut, pozitif düşün ki pozitif etkilensin bebişler..İyi haberlerini bekliyoruz canım.....
onlara innşallah hiçbir şey olmayacak dualarıms eninle hem de öyle bir dua eki bu dilimden çok yüreğimin her zerresinde duyarak hissederek ediyorum duamı sana ve tüm tüpbebek hamişlerine. Canım üzülmemek elde değil endişelenmekte de çok haklısın ama nolur olumlu düşünmeye çalış bak hem çoğul gebeliklerde kanama olabiliyormuş sen de biliyorsun arkadaşlar da yazmışlar.onların güzel haberlerini getireceksin bize buna çok inanıyorum
amin canım amin üzme canını kanamalar kimi zaman tehlike deilmiş yani kimi insanda olyomuş biliyonmu annem beş çocuk doğurmuş beni istememiş hamile kaldığına çok üzülmüş eczaneye gitmiş bana düşük yaptıran iğne ver demiş eczacı 4-5 gün iğne yapmış buna eskiden doktora ölcekte anca giderlermiş (((cahil hatun işte)))) 15 gün boyu durmadan annemin kanama sı olmuş ve ben burdayım ve sana yazıyorum düşün artık tuuuurp gibiyim maşallahkaydirigubbakcemile3
inşallah benim bebeklerimde senin gibi inatçı olurlar canım beraber yazarız 5 ay sonrada
senağlama günaydın arkadaşlarım az çok biliyosunuz 3.5 ayımızı devirdik beraber ağladık beraber güldük şimdi ben sizden bi dua istesem çok şey istemiş olurmuyum gece kanamam başladı öyle böyle değil bu seferki sanki karnım bile indi sabaha geçer dedim hep öyle oluyodu ama sabah kalktığımdada hüsrana uğradım zaten doğru düzgün uyumadım bile lavaboya gitmeye korkuyorum o kıpkırmızı şeyi görücem diye dünyam yıkıldı nasıl kötüyüm anlatamam nolur dualarınızı esirgemeyin benden meleklerim beni bırakmasınlar allahımmm nolur onları değil benim canımı al daha iyi ben yaşayamam ki onları hissetmeden........senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?