haberler kötü arkadaşlar kanamam başladı

çok sevindim gerçekten...

Geçmiş olsun..

Bütün evi işi gücü boşverip dinlenin..

Herşey hallolur..

Yeterki bebişler iyi olsun..

çok teşekkür ederim artık iş falan umurumda değil bebeklerim iyi olsunda başka bişey istemiyorum

canım benim , ağlattın beni ...
nolur en kötüsünü düşünme , dr.a gitmiş olmanı diliyorum , mesajların sonuna kadar okumadım , birazdan okuycam .. dinlen bol bol , bak kpederinin hastalık ve sonrasında çok yoruldun zannediyorum , yorulmaya gelmiyor bu narin yavrular biliyorsun , lütfen dinlen ve progynex yada proluton depot isimli iğneleri dr.una bir sor .. genelde , Allah korusun , düşük tehdidi durumunda veriliyor , hatta 22. haftada bile birine vermişler burada forumda okumuştum .. sorabustaki dr.unla görüştün mü ??
sağlıklı haberlerini okumayı diliyorum canım benim
dualarım seninle ve yavru aslanlarımla
ağlayıp , kötü düşünüp tansiyonunu yükseltirsen o hepsinden , herşeyden tehlikeli , lütfen bunu aklından çıkarma ..

ohhh allahıma şükürler olsunn güzel haberini aldık canım.:teytey:sen bol bol dinlen bebişler herşey güzel olacak içini ferah tut:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:Saruboceq:arkadaşımm inşallah meleklerin sana sıkıca tutunurr dualarımız seninle rabbim büyük insallah onları sana bağıslasın canımm:Saruboceq:

Allahım çok şükür senağlamasenağlama
bu kez mutluluktan ağlattın , sen var ya sen :1hug:
yerim kuzularımı ben , biri kız biri erkek mi :asigim:
süper , maaaşallah çifter çifter
dinlen , buralardan toz ol , profilinden kontrol edicem , 1 hafta olmayacaksın burada , söz mü a.s

Canım benmim gözün aydın. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah

çok sevindim yazını okuyunca Allah yawruların zamanında ve saglıkla kucagına almayı nasip etsin

CANIM ÖNCE ÇOK ENDİŞELENDİRİP HEYECANLANDIRDIN SONRADA MUTLULUKTAN UÇURDUN BİZLERİ.ÇOOOOOOOOK SEVİNDİM CANIM.İNŞALLAH BU DÖNEMİDE GÜZELCE İSTİRAHAT İLE GEÇİRİP BU KANAMA DERDİNDENDE TAMAMEN KURTULURSUN BİR DHA BÖYLE HEYECANLAR YAŞAMAZ VE BİZLEREDE YAŞATMAZSIN İNŞALLAH.ÜSTELİK AFACANLARIN BİRİ KIZ BİRİ ERKEKMİŞ BAK.RABBİM SANA İKİ CİNS EVLADINDA TADINA VARMANI NASİP ETMİŞ.İNŞALLAH KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN CANIM.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

canım benim çok sevindim bebişlerin durumuna.inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder tatlım

canım benim işteydim yazamadım okudum canım benim bak bebişler seninle daha bir şey isteme bir daha canı mı al deme allaha şükret bak bebişleri küstürme. yat kalkmaaa.öpüyorum seni...hihoyyyt

kıss varya öldürdün bu gün benikaydirigubbakcemile allahım sanada oğluşunada gıcınada iyilikler versin emmiiii
yattt kaldır ayaklarını havaya dinlen biraz allahtan msn de yazmışsın pc yi açar açmaz mesajını görünce çok mutlu oldum canım benim allahım yanınızda yardımcınız olsun:Saruboceq:

bu günlerde her açtığımda olumsuz haberleri görünce daha girmeyeceğim dedim bu siteye:a015:
vallahi bir sevindiriyordelikafadulden bir ağlatıyorsunuz senağlamane yapacağımı şaşırıyorum :bbo:

artık olumsuz şeyler okumak istemiyorummmmmmmmmmmmmmm:Saruboceq:

allahım hepimiz hakkında hayrlar eyle dualarımızı kabul et kapından çevirme hamile arkadaşlarımıza hayrlı hamilelikler olmayanlarada tez zamanda meleklerini ver senden başka isteyecek kapımız yok :Saruboceq::Saruboceq:

canımmm..çok şükür ...çok korkuttun.ama güzel haberlerle geldin.senin kalbin çok temiz.allahım inşallah meleklerini koruyacak.yat canım hiç kalkma.ablamada böyle demişti doktor.düşük tehlikesi vardı .ablam 2 ay yattı hastanede.sende hiiiç kalkma sakın lütfen.bu herşeyden önemli..hayatını biraz askıya al..kendne iyi bak...

Canımcım burdan yazmadım sana sabahtan msn de görüştük diye. bende dr.dan gelir gelemez açtım pc yi hemen senin için mesajını aldım ve iyi olmana çok sevindim. ayrıcada bebişlerin cinsiyetini öğrenmiş olmanada çok sevindim :)) bak ağlayarak gittin gülerek döndün canım bebişlerini gördün cinsiyetlerini öğrendin. sana Allah ın izni ile bişey olmayacak demiştim.oğluşunu da kızını da çok öptüm kendine dikkat et bol bol dinlen.Allah a emanet olun canım

canım çoook geçmiş olsun.lütfen hiç ayağa kalkma canım yaaa...Allahım seni de meleklerini de korusun....

canım gözün aydın. Allah kızını ve oğlunu sana bağışlasın ınsallah. aman sakın yorulma sadece yat.

Canım hadi tebrikler...Bol bol dinlen.kendine ve bebişlere iyi bak...

ay başlığı görünce sanki bayılacaktım bir an
ama sonuna doğru iyi habelerilerini alınca yüreğime su serpildi kendine çok dikkat et rabbim zamanı gelince evlatcıklarını sasalim kucağına alamyı nasip etsin inşallah rabbime emanet olun çok öpt...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…