haberler kötü arkadaşlar kanamam başladı

canım allah yar ve yardımcın olsun inş.cok güzelhaberlerle geliceksin mevlam meleklerini korucak hemen yaz ne olur

Allahım inşallah bişeycikler olmaz bebişlerine.....güzel haberlerle dönerdin doktorumdan....
..Yüce rabbim tüm anne adaylarına bebeklerini bağışlasın inşallahhhhhhhhh....senin için dua ediyorum

canım bitanem benim çok şükür bebeklerim yaşıyo ama düşük tehlikemiz var dr yatış verdi ama evde yatıcam ben içerde kanama var hala senin o miniş meleğini öperim ben canım benim allah razı olsun arkadaşım

sersevcim, nerelerdesin? inşallah güzel haberler aldın. merakla bekliyoruz. duarımız seninle...

canım benim yerim ben o minik meleklerini ay o kadar korktumki ama biliodum bişi olmadığını onlar çok güçlüler teyzesi tanıdı artık onları dinlen bol bol canım benim bu arada sen nereye gidiorsun doktora

canim cok uzuldum icimi acitti sozlerin insallah hicbisey olmaz bebislerine senin icin dua edicem canim benim....:teselli:

Canlarım bitanecik arkadaşlarım dostlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum desteğiniz için ama yatmam gerekiyo hepinize minnettarım allah razı olsun sizden dualarınızı eksik etmediniz benden insanın sizin gibi yürekli dostları olunca sırtı yere gelirmi hiç kanama içerde hala devam ediyo dr yatış verdi ben evde yatıcam hastane dahada bozar beni çok kanama olursa hastane yatışı yapıcam bebeklerim çok iyi allahıma bin şükür rahim ağzıda açık değil ama düşük tehlikesi var dedi dr yatacan hiç kalkmayacaksın dedi bu arada canlarııııııım 1 kızım 1 oğluşum var allahım bana dua eden bu güzel yüreklerinde gönlüne göre ver rabbim meleklerimizi korusun olmayanlarada bi an önce nasip etsin inşallah sizleri çok seviyorum canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hepinizi kocamaaaaaaaan öpüyorum ya benim kuzularım ne şanslı bi sürü teyzesi var

buyuk bir oh çekmek istiyorum
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

şükürler olsun bebeklerın ıyı aman annesı onlara ıyı bak emı kendınede
adına çok sevındım canım bebişlerının ıyı olmasına hadı bakalım doğru yatağa senden güzel haberler aldık artık dınnenme vaktı

kımseden kotu haber duymak ıstemıyorum kızlar kendı üzüntumu sızden gelen güzel haberlerle unutuyorum

ay cok sevindim valla.sen hepimize moral olmuştun .senden bir daha böyle kötü haberler duymak istemiyoruz ...bebişlere çok iyi bak canım.

sağolasın bitanem allah kimseye evlat özlemi ve evlat acısı yaşatmasın inşallah

ay cok sevindim valla.sen hepimize moral olmuştun .senden bir daha böyle kötü haberler duymak istemiyoruz ...bebişlere çok iyi bak canım.

sağolasın canım sizde bana okadar büyük destek oldunuzki anlatamam allahım razı olsun allahım gönlünüze göre versin herşeyi inşallah

Ohh çok şükür güzel haberler çok sevindim hadi git dinlen sen bol bol yat hiç kalkma sakın :1hug:

çok sevindim gerçekten...

geçmiş olsun..

bütün evi işi gücü boşverip dinlenin..

herşey hallolur..

yeterki bebişler iyi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…