canım benim dertortağım az kahramı çekmedin nolur güçlü ol onlar teyzesine hep destek oldular şimdide benim meleğim size destek olcak sakın korkmayın 3ünüzde gayet ii olcaksınız ikizlerim güçlülerdir bırakmazlar annelerini hele böle bi anneyi sakın korkma ben biliorum iiler
canım bitanem benim çok şükür bebeklerim yaşıyo ama düşük tehlikemiz var dr yatış verdi ama evde yatıcam ben içerde kanama var hala senin o miniş meleğini öperim ben canım benim allah razı olsun arkadaşım
senağlama günaydın arkadaşlarım az çok biliyosunuz 3.5 ayımızı devirdik beraber ağladık beraber güldük şimdi ben sizden bi dua istesem çok şey istemiş olurmuyum gece kanamam başladı öyle böyle değil bu seferki sanki karnım bile indi sabaha geçer dedim hep öyle oluyodu ama sabah kalktığımdada hüsrana uğradım zaten doğru düzgün uyumadım bile lavaboya gitmeye korkuyorum o kıpkırmızı şeyi görücem diye dünyam yıkıldı nasıl kötüyüm anlatamam nolur dualarınızı esirgemeyin benden meleklerim beni bırakmasınlar allahımmm nolur onları değil benim canımı al daha iyi ben yaşayamam ki onları hissetmeden........senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
canım bitanem benim çok şükür bebeklerim yaşıyo ama düşük tehlikemiz var dr yatış verdi ama evde yatıcam ben içerde kanama var hala senin o miniş meleğini öperim ben canım benim allah razı olsun arkadaşım
buyuk bir oh çekmek istiyorum
ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
şükürler olsun bebeklerın ıyı aman annesı onlara ıyı bak emı kendınede
adına çok sevındım canım bebişlerının ıyı olmasına hadı bakalım doğru yatağa senden güzel haberler aldık artık dınnenme vaktı
kımseden kotu haber duymak ıstemıyorum kızlar kendı üzüntumu sızden gelen güzel haberlerle unutuyorum
ay cok sevindim valla.sen hepimize moral olmuştun .senden bir daha böyle kötü haberler duymak istemiyoruz ...bebişlere çok iyi bak canım.
ohh çok şükür güzel haberler çok sevindim hadi git dinlen sen bol bol yat hiç kalkma sakın :1hug:
çok çok geçmiş olsun hadi yallah yatağa hadi hadi... :)
sersev gecmiş olsun tatlım kendine iyi bak ve yat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?