Eskiden eşime şikayet ederdim oyununa gelipOyunlarina gelmeyin de. Mecbur kalmadikca da gorusmeyin. Basbasa kalmayin...
Zamanında sızın dedıgınız gıbı yaptım bende ama zarardan baska birşey getırmedı banaTerbiyesiz işte. Hiçbir şekilde terbiye almamış. Bize kimsenin şahsi eşyası, mektubu açılmaz diye öğretildi.
Maşallah hiçbir şey öğretilmemiş.
Ben sizin kadar sakin kalamazdım. Görümcem, bana eşin seni aldatıyor gibi bir şey ima edemez.
Yani öyle olsa bile bir başkasının paketi açılmamalıKendince şaka yapmış olabilir mi?
Çok absürt bir şaka olur da tabii
bosver sil numarasini bile... Ben oyle yaptim. Mumkun oldugu kadar da gorusmuyorum. Bizden uzak olsunlar insallah. Amin!Eskiden eşime şikayet ederdim oyununa gelip
Aramız acılmaktan basla bırsey olmazdı
Sesımı sedamı cıkarmıcam artık
Esıme yansıtmıcam bu durumları
Bwn direk engelledim iki nosunudabosver sil numarasini bile... Ben oyle yaptim. Mumkun oldugu kadar da gorusmuyorum. Bizden uzak olsunlar insallah. Amin!
Yani öyle olsa bile bir başkasının paketi açılmamalı
Belki adam kendine don aldı :)
İyi günler kızlar, meraba öncelikle
Görümcem bana sıcak durmaya çalışıyor ama ben soğudum tamamiyle artık .
Akrabalık ilişkileri , işte eşimin kızkardeşi diyede terbiyesizlik etmemeye çalışıyorum ama o kadar sorun yaşadım ki kendisiyle istemiyorum ne oturmak ne de yüzüne bakıp konuşmak , konuşmaya çalışmak .
Yılbaşı hediyesi diye eşim bir kolye almış kargoyuda babasının evine yollamış kendi vermek istediği için akşam gelince .
Neyse kargo gelmiş görümcemler açmış bunu bana mesaj attı kocamın beni aldattığını ima ederekten .
Bende seni mi ilgilendiriyor yada bir başkasının kutusunu neden açıyorsun dedım ve engelledim
Çok sinirlendirdi beni
Ben zaten bana aldığını biliyorum
İkimizin bank kartıda birbirimizin teline kayıtlı
Çok harcama yapmayalım diye kendimizce böyle önlem aldık
Yani bişey aldığında falan hangi siteden şu kadar şu kadar ödeme diye çıkıyor ve onay şifresi geliyor benim telime
Ama bir başkasının paketini açmak ne kadar doğru
Hadi açtın içine yazdırdığı adımla not var onuda mı görmedin
Biliyorum ki görmezlikten gelerek moralimi bozmak için yaptı
Açık açık evime gelip gitmemesini söylemelimiyim
Eşime açmak istemiyorum artık böyle sorunları
Sürekli sorun yaşamaktan ve kendisinin çocukluklarından bıktım artık çünkü
Onunda istediği tadımız tuzumuz kacsın benım kıskanclık krızımle
Lütfen objektıf tarafsız yorumlar yapın
Hatam var isede lütfen söyleyın
Bu arada cocuk dedıgıme bakmayın
Kendısı 32 yasında sadece kemik gelişimini tamamlamış bir birey
Watsaotan engellefimAblası o onun donunu da görür
Yalnız engeli hemen nasıl bastın ya.
Bi ben yapamıyorum şöyle büyük hamleler
Ona yazık buna ayıp
Mesajları silme sakın farklı anlatıp önce davranalım üste çıkalım diyebilir anlatma bence de ama görümceyle muhattap da olma bundan sonra cevap bile verme bişey derse yine ne biçim insanlar ya kardeş bu mutlu olunca daha çok mutlu olunması gerekiyo aslında ne gerek var bu saçmalıklara doğru bile olsa kesinleştirir kardeşini çeker karının kıymetini bil kafanı kırdırtma dersinİyi günler kızlar, meraba öncelikle
Görümcem bana sıcak durmaya çalışıyor ama ben soğudum tamamiyle artık .
Akrabalık ilişkileri , işte eşimin kızkardeşi diyede terbiyesizlik etmemeye çalışıyorum ama o kadar sorun yaşadım ki kendisiyle istemiyorum ne oturmak ne de yüzüne bakıp konuşmak , konuşmaya çalışmak .
Yılbaşı hediyesi diye eşim bir kolye almış kargoyuda babasının evine yollamış kendi vermek istediği için akşam gelince .
Neyse kargo gelmiş görümcemler açmış bunu bana mesaj attı kocamın beni aldattığını ima ederekten .
Bende seni mi ilgilendiriyor yada bir başkasının kutusunu neden açıyorsun dedım ve engelledim
Çok sinirlendirdi beni
Ben zaten bana aldığını biliyorum
İkimizin bank kartıda birbirimizin teline kayıtlı
Çok harcama yapmayalım diye kendimizce böyle önlem aldık
Yani bişey aldığında falan hangi siteden şu kadar şu kadar ödeme diye çıkıyor ve onay şifresi geliyor benim telime
Ama bir başkasının paketini açmak ne kadar doğru
Hadi açtın içine yazdırdığı adımla not var onuda mı görmedin
Biliyorum ki görmezlikten gelerek moralimi bozmak için yaptı
Açık açık evime gelip gitmemesini söylemelimiyim
Eşime açmak istemiyorum artık böyle sorunları
Sürekli sorun yaşamaktan ve kendisinin çocukluklarından bıktım artık çünkü
Onunda istediği tadımız tuzumuz kacsın benım kıskanclık krızımle
Lütfen objektıf tarafsız yorumlar yapın
Hatam var isede lütfen söyleyın
Bu arada cocuk dedıgıme bakmayın
Kendısı 32 yasında sadece kemik gelişimini tamamlamış bir birey
Bir hata oldugunu anlayacak kadar ne yaşadınız ?abartmamışmısınız biraz??
1 hatada silecek kadar basitmi sizin için insan ilişkileri?
tamam şaka yapmış olabilir. okuması yazması yokmu tabiki isminizi görmüştür size takılmak istemiştir.
bu kadar büyüütüp evine gelip gitmesini engellemek ne kadar doğru?
bence böyle ÇOCUKSU tavırlara gireceğinize sevmiyorsanız biraz mesafe koyabilirsiniz.
Ama sebeplerini duyduktan sonra eşinizle aranız bozulursa.. İlerleyen zamanlarda konunuzu burdan okuruz artık.
Yok silmedimMesajları silme sakın farklı anlatıp önce davranalım üste çıkalım diyebilir anlatma bence de ama görümceyle muhattap da olma bundan sonra cevap bile verme bişey derse yine ne biçim insanlar ya kardeş bu mutlu olunca daha çok mutlu olunması gerekiyo aslında ne gerek var bu saçmalıklara doğru bile olsa kesinleştirir kardeşini çeker karının kıymetini bil kafanı kırdırtma dersin
İşte daha cok paketi acmasına takıldım benÇok çok büyük ayıp. Adam belki size fantazi çamaşır veya kendine özel bir şey aldı. Görümcen kemik değil beyin gelişimini tamamlayamamış asıl..
Bence sadece engellemekle kalma. yanında ondan sorumlu biri varsa söyle öğretsin bazı görgü kurallarını. Onun yaşadığı eve gelmesi ona ait olduğu anlamına gelmez..
Aralarındaki mesafesiz iletişimden de olmuş olabilir düşüncesiz davranmış özel bişey de olabilirdi keşke eşiniz tembihleseymiş habersiz gelince boş mu bulundu ki ben olsam saflık edip açsam çaktırmadan kapatıp çenemi de açmazdım hiç değilse bunu yapsaydıYok silmedim
Zaten hep gülerek yazdı kendisi
Tamam hsni belki aklunca saka yaptın ama ben gulmuyorum en azından empatı ysp dimi
Yanı konu yaptıgı konusma olmasa bile paketi acması ayıp
Yaşadınız derken?Bir hata oldugunu anlayacak kadar ne yaşadınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?