Habersiz bir başkasının paletini açmak ne kadar dogru

Bence eşine söylemen gerek. Ona ait olmayan birseyi açması doğru değil. Madem açtın düzgün bak. Baktın diyelim neden sana mesaj atıyor çok saçma. Şu insanların içindeki fesatlık bitmiyor
Ortada sürpriz olduğuna göre, belli ki paket konu sahibinin adına gitmemiş, görümce bilmiyo gibi sanki kendilerine gönderildiğini sanıp açmış da olabilir

Ortada sürpriz olduğuna göre, belli ki paket konu sahibinin adına gitmemiş, görümce bilmiyo gibi sanki kendilerine gönderildiğini sanıp açmış da olabilir
O zaman hata eşte arayıp annelerini bilgilendirmeliydi. Ama yine de bu görümcenin fesat olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

O zaman hata eşte arayıp annelerini bilgilendirmeliydi. Ama yine de bu görümcenin fesat olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
ben zaten böyle sürprizlerden hiç hoşlanmam. saçma sapan sonuçlara yol açıyor. al ver işte eşine dimi öyle de hediye böyle de hediye ne değişiyorsa

ben zaten böyle sürprizlerden hiç hoşlanmam. saçma sapan sonuçlara yol açıyor. al ver işte eşine dimi öyle de hediye böyle de hediye ne değişiyorsa
İnternetten sipariş verdi herhalde kargo ile geldiğine göre bilemedim

İnternetten sipariş verdi herhalde kargo ile geldiğine göre bilemedim
ne fark eder ki kendi evine gelsin. yada işyerine söylesin. demek istediğim şu yani konu sahibine de yazdım, konusu "başkasının paketini açmak ne kadar doğru" demiş. görümcesiyle ilgili bir soru sormamış. yoksa görümce fesat biri o zaten belli onu tartışmaya gerek yok

Kolye olduğunu gördüğüne göre kartı da görmüş ama fesatlığından abuk sabuk konuşmuş. Terbiyesizin teki, bence ne deseniz haklısınız bu insana.

ne fark eder ki kendi evine gelsin. yada işyerine söylesin. demek istediğim şu yani konu sahibine de yazdım, konusu "başkasının paketini açmak ne kadar doğru" demiş. görümcesiyle ilgili bir soru sormamış. yoksa görümce fesat biri o zaten belli onu tartışmaya gerek yok
:) tartışma yok zaten. Ben fikrimi söyler geçerim. Basta doğru değil dedim zaten. Hata da eşte paket konusunda diyorum

:) tartışma yok zaten. Ben fikrimi söyler geçerim. Basta doğru değil dedim zaten. Hata da eşte paket konusunda diyorum
işte ben de onu diyorum hanfendi yahu :-) soruyu yanlış sormuş kadın. bir başkasının paketi değil, belki de görümcenin adına yollanmış bir paket. size kargo gelse üstünde adınız yazsa açmaz mısınız diyorum. kimse anlayamamış burda ama o çok önemli bir detay. konu sahibinin paketle ilgisini kimse bilmiyor ki. onun adına yollanmamış

işte ben de onu diyorum hanfendi yahu :-) soruyu yanlış sormuş kadın. bir başkasının paketi değil, belki de görümcenin adına yollanmış bir paket. size kargo gelse üstünde adınız yazsa açmaz mısınız diyorum. kimse anlayamamış burda ama o çok önemli bir detay. konu sahibinin paketle ilgisini kimse bilmiyor ki. onun adına yollanmamış
Neyse

Fitne fucur insanlar ya. İşleri güçleri yok mu başka? Ayrıca laf sokmakta hiçte becerikli değiller

Eşimin adı soyadı yazıyor

Yahu arkadaşlar
Eşim paketi kendi alıp bırakmamış
Şu şahsa karho var deyıp eve bırakmıslar
Paket üstündede hem faturada esımın adı var hemde kargo bılgısınde
Nal kadar yazıyor yani
Pkuma yazması da mı yok
Hadı baktın boyle abının karakterıne laf eder gıbi senı aldatıyor srnden korkuyor pakete bak deyıp fotograf yollamak niye

Sen hoşlanmaya bilirsin ama belki bir başkası hoşlanıyor
Ayrıca işyerinede verebilirdi evet ama askeriye kapıdına öyle çiçek miçek gitmiyor devamlı

Banka karti bilgileri gibi gizli kalmasi gereken birsey bile birbirinizde varken paket acmasini yadirgamam
Banka kartımız için birsey aldıgında onay gelıyor bırbırımızon cebıne
Surdan su kadar mıktara su alındı
Sıfre gelıyor o mesaja
Bahsettıgınız kişi benım kocam
Kart bılgılerının bende olmasının neresını yadırhıyorsunuz bende onu anlamadım

Abisini de gömmüş akıllı. Terbiyesiz.
Çok iyi yapmışsınız.
Evli değilim ama ben olsam eşime söylerdim gibi geliyor.

Bazı yorumlarda görümceyi nasıl haklı gösterebiliriz diye özel bir çabaya girilmiş sanki. Kural basit, merakından çatlasan da patlasan da başkası adına gelmiş bir paketi açmazsın, açamazsın. Hele hele bunun üzerinden ortalık karistirma ya da şaka yapma hakkını kendinde goremezsin. Şüphelendiğin bir durum oluştuysa çekersin abini/kardeşini ne oluyor diye sorarsın en fazla. Mesafeni koy bence de konu sahibi, gerek yok onca sıkıntı arasinda bu insanların kahrını çekmeye.

Bende öyle düşünmüştüm :KK70:konu sahibi yerinizde olsam eline hiç koz vermem belliki sizi çekemiyor boşverin kafaya takmaya değmez
Evet vende uzatmadım
Hatta eşime bil
Abisini de gömmüş akıllı. Terbiyesiz.
Çok iyi yapmışsınız.
Evli değilim ama ben olsam eşime söylerdim gibi geliyor.
Aslında konuda demeye çalıştığımda bu .
Paketiaçmış hadı onu geçtim diyorum ama insan yengedini sevmiyor diyede abisine çamur atar mı ? Kaldı ki eşim kadınla kızla lavbali olmayan bir insan .
Eşime söylesem kızmakla beraber çok üzülür
Çünkü boşandıktan sonra kardeşi kendince sürekli yanında olmaya kendisini kötü hissetmesin diye yalnız bırakmamaya çalıştı
Ve geyik yapar gibi kendince " senden korkuyor paketı buraya yolladı seni aldatıyor diye çekip paketın resmini attı
Esıme soylemedim cunku gercektdn cok sorun yaşadık
Cok kızar ve ayrıca üzülür
Gerılmek vr germek istemedim

Back
X