Hiç hoslanmam bende baskin gibi şeylerden. Eviniz musait degilse o kadari ile yetinecek herkes.Takiyorum iste kafama.sinirlerim bozuk arkadaslar iki kucuk cocugum var 4 yas bir bucuk yas. Kv elti kaynanam beni aradilar napynz ve biz geldik asagidayiz bu nasil birseydir cekinti ediyorum aniden gelinir mi evim musait degil ben musait degilimsinirlerim bozuldu bide bana mi oyle geliyor bilmiyorum eltim falan eve bakiyor oyle sanki. Onlarca daha cocuk yok. Utandim ya utandimmmm ben eltime gitmeden once taaa gunduz haber verirrim aksam giderim oda ayda yilda bir. Hatta yanında gecen gun sizin o taraftan gectik ama brn habersiz kimsenin evine gitmem herkes cekinti eder musait olmaz dedim ben her zaman musaitim dedi havali havali. Ve cidden degisik bi sekilde dedi mesela.
Takiyorum iste kafama.sinirlerim bozuk arkadaslar iki kucuk cocugum var 4 yas bir bucuk yas. Kv elti kaynanam beni aradilar napynz ve biz geldik asagidayiz bu nasil birseydir cekinti ediyorum aniden gelinir mi evim musait degil ben musait degilimsinirlerim bozuldu bide bana mi oyle geliyor bilmiyorum eltim falan eve bakiyor oyle sanki. Onlarca daha cocuk yok. Utandim ya utandimmmm ben eltime gitmeden once taaa gunduz haber verirrim aksam giderim oda ayda yilda bir. Hatta yanında gecen gun sizin o taraftan gectik ama brn habersiz kimsenin evine gitmem herkes cekinti eder musait olmaz dedim ben her zaman musaitim dedi havali havali. Ve cidden degisik bi sekilde dedi mesela.
Esimin ailesi oyle asla haber vermezler.8 yillik evliyim bi kez bile aradiklarini gormedim .ha pardon bi kere gorumcem aradi,ben geliyorum dedi bende isim var cikiyorum dedim bisey olmaz ben gelir otururum dedi.gercektende geldi bende ciktim yalniz basina oturdu.neymis boslugu varmis bizde oturacakmis.
Takiyorum iste kafama.sinirlerim bozuk arkadaslar iki kucuk cocugum var 4 yas bir bucuk yas. Kv elti kaynanam beni aradilar napynz ve biz geldik asagidayiz bu nasil birseydir cekinti ediyorum aniden gelinir mi evim musait degil ben musait degilimsinirlerim bozuldu bide bana mi oyle geliyor bilmiyorum eltim falan eve bakiyor oyle sanki. Onlarca daha cocuk yok. Utandim ya utandimmmm ben eltime gitmeden once taaa gunduz haber verirrim aksam giderim oda ayda yilda bir. Hatta yanında gecen gun sizin o taraftan gectik ama brn habersiz kimsenin evine gitmem herkes cekinti eder musait olmaz dedim ben her zaman musaitim dedi havali havali. Ve cidden degisik bi sekilde dedi mesela.
Ben defalarca soyledim biz yabanci miyiz diyorlarBen sizin gibileri hic anlamıyorum. Yüzlerine " gelmeden 1 gün önce haber verin " demek bu kadar zor olmamalı.
Sonra işte böyle biriken kiN oluyor arkasından tonla konuşuluyor.
Siz de haksıznız bana gore
Çünkü nornal bir şeyi bile yüzlerine söylemek yerine arkasından soyluyorsunuz.
Hic umrunda degil bide koca kadin cocuk olsa akil etmez dersin.aradiginda gelebilir miyim bile demedi geliyorum diyor direk.allahtan evi tasidim cook uzaklardayim artikEv sahibi olmadan o evde oturma arzusu
İnsan hiçmi rahatsız olmaz, velev ki kardeşinin evi...
Konu sahibine söylemiştim ben amaBen defalarca soyledim biz yabanci miyiz diyorlar
Hic umrunda degil bide koca kadin cocuk olsa akil etmez dersin.aradiginda gelebilir miyim bile demedi geliyorum diyor direk.allahtan evi tasidim cook uzaklardayim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?