Habersiz yada bes dk oncesi gelenler

E bu bildiğiniz hırsızlık
Kardeşiniz ne yaptı?

Eş ailesi ve kendi aileniz arasında bariz çifte standart yapmışsınız. Tavır bakımından.

Şunu yapamayan binlerce kadın var
Bir topic açıp bizlere kurs verir misin

Benim annem gelmeden arar, müsait misiniz gelelin mi der. Gelin derim, sonra bir de mesaj atar. Emin misin söyleyemediysen telefonda önemli değil ben babana bir şey uydururum vs diye

Ama erkek tarafı daha düşüncesiz oluyor oğlumuzun evi diye

aynen ya. çok isterdim hazır cevap olmayı. Tavrımı net bir şekilde ortaya koymayı.

Elti her an müsaitse kv ile birlikte birbirlerine gidip gelerek misafircilik oynamaya devam etsinler madem

Bu müsaitimde müsaitim tavırlarıda nedir
Yahu ev toplu olsa bazen insanın kafası hazır olmaz

Ağda yapıyorum müsait değilim diyeydiniz geldikleri gibi giderler böyle alıştırmayın

Eş ailesi ve kendi aileniz arasında bariz çifte standart yapmışsınız. Tavır bakımından.
Eş ailesi geldiğinde tamamen bağlarımız kopmuş görüşmüyorduk oğullarını evlatlıktan reddetmişlerdi, kv birkaç hafta önce bebeğimle kendini odaya kilitlemiş bana çocuğunun bokşu bezine hasret bırakacam seni köpek diye feryad ediyordu, beni balkondan atmaya kalktı, o gün kv ben salona girdiğimde evin pistir ayıbını örteyim diye geldim dedi, sizce hala çifte standart mı uygulamışım?
eş ailesine benim kadar adaletli davranan insan ben daha görmedim
Kendi ailemden daha özenli davrandığım çoktur
Abim de 10 yıllık bir küslük ardından benimle ikinci kez görüşüyordu ve evime ilk gelişiydi
Bir taraf bana olay çıkarttırmak için diğer taraf ayıp etmemek için gelmişti
Konu sahibine iki şekildede davranabilirsin kafan rahat olsun demeye çalıştım, mevzu benim eş ailesiyle anılarım değil

Ya benim yüzüm kendi ailemden yana da gülmüyor sen şanslıymışsın ne mutlu

ya bazı insanlar bile bile tahrik ediyor şunu bir delirtelim sonrada aaa terbiyesiiiiz diyelim diye
Biraz görme duyumuz güçlü olursa ona göre adım atarsak planları ellerinde patlıyor
Bir de hani konu sahipleri diyorya kırmak istemiyorum diye şimdi ben habersiz gelene habersiz gelme deyince bunda kırılacak birşey yokki
Hakaret yok aşağılama yok küçük görme yok sevgisizlik yok saygısızlık yok…..e neye kırılacaklar? Ki kırılsalarda umrumda olmaz kendilerini benim kıracağım duruma sokmasalardı

Şunu söylemeyi unuttum
Bakın 4 çocuk doğurmuş aynı günlerden 4 kez geçmiş kv diyorki çay içmeyecek miyiz
40 yaşında adam diyorki kızım sen otur dinlen ben bir çay demleyeyim birlikte içelim
Tavrım nasıl aynı olabilir? Aynı olursa adalet olmaz şu durumda, bir tarafa haksızlık olur

siz olaya çok yanlış yerden bakıyorsunuz

Terbiyesiz olan haber vermeden gelenler.. Sen hiç sıkma canını boşver keyfine bak..

Ne kadar patavatsizlarmis onlar da.

Bana da çatkapı gelenler oluyor ya da görüntülü arama gerçekleşiyor gece 21.30 civarı. Hiç umursamıyorum sen de öyle yap. Benim de var iki ufaklık. Ev her gün darmadağın. 7/24 ev mi toplayacağım. Üzgünüm önümüzdeki beş yıl böyle

Ne kadar temiz tutmaya calissamda olmuyor zaten illaki bir yerlerim dağınık olur haklisin takmamak gerek iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…