- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
Hiç sevmem bu tipleri. Annemin komşusu ben bekarken günde abartmıyorum 5 kez gelirdi. Ben artık kapıyı açmıyordum. Kapıyı camı yumrukluyordu. İnadına açmıyordum. Annem yumuşak yüzlü genelde açar kapıyı. Ya gelir oturur kalkmaz ya da bıseyler ısterdı. Geçen kız kardesım denıze gıtmek ıcın kendıne şort falan almıs.Bu kızda anneme kardeşimin haberının oldugunu söylemıs, gıtmıs kardesımın dolabından etiketi üzerinde duran şortu, 3 4 badiyi seçmiş götürmüş. Kardeşim köpürdü. Çatkapı gelenden daha beteri var. Böyle yapışanlar. O yüzden mesafe candır.Ben biri bana sürekli çat kapı gelse ve haz etmedigim biriyse cidden açmam kapıyı.Zor birşey degıl, duyma kapıyı. 1 2kez dönsünler geri belkı o zaman idrak ederler
Eş ailesi ve kendi aileniz arasında bariz çifte standart yapmışsınız. Tavır bakımından.Yüzsüz olan onlar boşversene
Yaw gözünü seveyim çocuklar sağlıklı mı, eşinle huzurlu musun, yiyecek ekmeğiniz barınacak bir damınız var mı?
Ev dağınıkmış pismiş yemek yokmuş üstünde pijama varmış bırak ya kime ne
Bak yine aynı dönem abimle karısı geldiler çat kapı, babamlara gelmişler evde olmayınca beni çiğneyip dönmek istememişler. Oturduk beş dk abim dedi kızım çay yapayım içelim dedim sen dur ben yaparım gittim mutfağa baktım çay bitmiş, kahve yapayım dedim kahve yok, abim dedi sallama bitki çayı filan varmı, kıştı çok üşümüşler baktım oda yok, ikram edilecek hiçbirşey yok evde, o dönem maddi sıkıntımız vardı, mahcup olur gibi oldum abim anladı dedi gel otur az seni görelim hemen gidecez filan, koltukta abimler oturuyor bide benim bebe uyuyor bana oturacak yer yok, yere oturdum sırtımıda orta sehpaya dayadım üstümde siyah bir eşofman vardı bir baktım tozdan bembeyaz olmuş şöyle göz ucuyla sehpaya baktım üstü iki parmak toz benim yengede farketti neyse bunlar gitti, akşamına bir mesaj abimden kızım habersiz geldik çok ayıp ettik kusurumuza bakma bir daha olmayacak, olmadıda….şimdi böyleside halden anlayanı.ha benim için önemi varmı yok. O günler geldiiii geçti. Ne ziyafet masaları kurdum etlisinden tatlısına mis gibi bal dök yala evimde. Bu bir süreç kimse böyle kalmıyor. Kalmak isteyende kalır yani kime ne. Hiiiiç üzme tatlı canını bak kuzularınla rahatına, yorulma bunalma utanma
Bebeğim birkaç aylıktı gece gündüz uyku yok, uyku problemli bir bebekti, emziriyordum
Bir gün uyandık emzirdim bebişi eşim aldı salona gitti bana da sen uyu bir dahaki emme vakti ben getiririm çocuğu sana dedi kapattı yatak odasının kapısını, bizim salona güneş çok vururdu perdeyi güneş gidene kadar açmıyorduk aşırı sıcak ve aydınlık oluyor diye
Neyse kv aramış eşimi teyzenle kapıdayız aç diye, eşimde almış salona, gelip bana haber vermedi, ben bir güzel uykumu aldım kalktım saç baş dağınık pijamalarla bir girdim salona kv teyze teyze oğlu eşim oturuyor. Şok oldum tabii. Dedim hayırdır, geçiyorduk uğradık, bizim ordan da geçmeleri imkansız yani
Neyse oturdum baş köşeye, ne çay kahve ne ikram…kv dediki çay içmeyecek miyiz, dedim ben daha kahvaltı etmedim aç karnına çay bulantı yapıyor bana sonra demleyecem, teyze dedi perde açmıyor musunuz dedim yok bizde böyle, kuzen dedi rahatsız ettik yengeyi dedim şahsınızdan değil habersiz gelmenizden rahatsızım. Aldım bebeği dedim baş baaaş bizim beslenme uyuma vaktimiz, ben bebeği besleyip uyutana kadar siz gitmiş olursunuz görüşemeyiz şimdiden size güle güle, geçtim yatak odasına kapattım kapıyı, 5dk sonra çıkıp gittiler bir daha asla günler öncesinden arayıp müsait misiniz şu gün demeden gelmediler
aynen ya. çok isterdim hazır cevap olmayı. Tavrımı net bir şekilde ortaya koymayı.Şunu yapamayan binlerce kadın var
Bir topic açıp bizlere kurs verir misin
Benim annem gelmeden arar, müsait misiniz gelelin mi der. Gelin derim, sonra bir de mesaj atar. Emin misin söyleyemediysen telefonda önemli değil ben babana bir şey uydururum vs diye
Ama erkek tarafı daha düşüncesiz oluyor oğlumuzun evi diye
Napsın konuşmuyor. Ama yüzsüz kız halaa konuşmaya çalışıyor.Geri de kıyafetleri vermedi. Kardeşime 1 2tane aldım demiş ama tüm begendıklerını almış. Kardeşim zayıf s beden. Bu rahat 2beden büyük kardesımdenE bu bildiğiniz hırsızlık
Kardeşiniz ne yaptı?
Haklisin bes dk bekleyin demek gerekte iste benim yüzümde pek tutmuyor defalarca eltime kv bazen aniden geliyor musait olmuyorum birseyde diyemiyorum dedim ama eltimde böyle yapiyor. Ben gitmeden en az uc dört saat once haber veriyorum niye sinir bozuyorsunuz işte. Ustelik bende iki cocuk var küçük her dk evimi toplu tutmam zaten hayal otesi yemekti ev isi cocuklar aksama kadar ugras icindeyim. Eltimde daha cocuk yok beni anlamiyor ben hep musaitim diyor havali havali konusmasinda. Ben nasil olabilirim her dk musait neyse iste kv bu konuda düşüncesiz catkapi gelir hic cekinmez ben yabanciyim der ama once o laf eder arkamdan duydum yani ettigini.
Ağda yapıyorum müsait değilim diyeydiniz geldikleri gibi giderler böyle alıştırmayınTakiyorum iste kafama.sinirlerim bozuk arkadaslar iki kucuk cocugum var 4 yas bir bucuk yas. Kv elti kaynanam beni aradilar napynz ve biz geldik asagidayiz bu nasil birseydir cekinti ediyorum aniden gelinir mi evim musait degil ben musait degilimsinirlerim bozuldu bide bana mi oyle geliyor bilmiyorum eltim falan eve bakiyor oyle sanki. Onlarca daha cocuk yok. Utandim ya utandimmmm ben eltime gitmeden once taaa gunduz haber verirrim aksam giderim oda ayda yilda bir. Hatta yanında gecen gun sizin o taraftan gectik ama brn habersiz kimsenin evine gitmem herkes cekinti eder musait olmaz dedim ben her zaman musaitim dedi havali havali. Ve cidden degisik bi sekilde dedi mesela.
Eş ailesi geldiğinde tamamen bağlarımız kopmuş görüşmüyorduk oğullarını evlatlıktan reddetmişlerdi, kv birkaç hafta önce bebeğimle kendini odaya kilitlemiş bana çocuğunun bokşu bezine hasret bırakacam seni köpek diye feryad ediyordu, beni balkondan atmaya kalktı, o gün kv ben salona girdiğimde evin pistir ayıbını örteyim diye geldim dedi, sizce hala çifte standart mı uygulamışım?Eş ailesi ve kendi aileniz arasında bariz çifte standart yapmışsınız. Tavır bakımından.
Ya benim yüzüm kendi ailemden yana da gülmüyor sen şanslıymışsın ne mutluŞunu yapamayan binlerce kadın var
Bir topic açıp bizlere kurs verir misin
Benim annem gelmeden arar, müsait misiniz gelelin mi der. Gelin derim, sonra bir de mesaj atar. Emin misin söyleyemediysen telefonda önemli değil ben babana bir şey uydururum vs diye
Ama erkek tarafı daha düşüncesiz oluyor oğlumuzun evi diye
Şunu söylemeyi unuttumEş ailesi ve kendi aileniz arasında bariz çifte standart yapmışsınız. Tavır bakımından.
Ne kadar patavatsizlarmis onlar da.Ben çalışıyorum çocuğum küçük eşimle dönüşümlü bakıyoruz ben geliyorum işten o ise gidiyor yemegi zor yapıp yiyoruz
Kaynim eşimi görüntülü aramış kizimi görmeye eltim eviniz ne kadar dağınık dedi
Başka konuşmada kaynim ev çöplüğe dönmüş dedi
Kim ne derse desin boş verin ben çok titiz olanların da ne pisliğini gördüm asla yapmam dediğim
Siz lafınızı demişsiniz daha da gelirlerse bir zahmet yardım etsinler
AcayipNe kadar patavatsizlarmis onlar da.
Ne kadar temiz tutmaya calissamda olmuyor zaten illaki bir yerlerim dağınık olur haklisin takmamak gerek iste.Bana da çatkapı gelenler oluyor ya da görüntülü arama gerçekleşiyor gece 21.30 civarı. Hiç umursamıyorum sen de öyle yap. Benim de var iki ufaklık. Ev her gün darmadağın. 7/24 ev mi toplayacağım. Üzgünüm önümüzdeki beş yıl böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?