habire ilgi isteyen erkek...

Sevgilim az önce:''26 dk dır konuşmuyoruz,benimle neden ilgilenmiyosun,beni artık sevmiyomusun?'' Dedi!
Ki yanında oturup mailleri okuyordum :53:
Ki onu her dk bebek gibi severim..
5 dk sonra mıncırma faaliyetlerime geri döndüm veee aşkım yeterrr biraz nefes alayım dedi..
Hala ilk günkü gibi ya erkekler bi tuhaf ya benimki böyle bi anı bi anını tutmuyo :53:

Ise gidiyor aslinda. Geri kalan zaman beni takip ederek telefonlarda kontrol ederek harciyor. Üzülüyorum tabi daha verimli geçirebilir. .;)

Sevgilim az önce:''26 dk dır konuşmuyoruz,benimle neden ilgilenmiyosun,beni artık sevmiyomusun?'' Dedi!
Ki yanında oturup mailleri okuyordum :KK53:
Ki onu her dk bebek gibi severim..
5 dk sonra mıncırma faaliyetlerime geri döndüm veee aşkım yeterrr biraz nefes alayım dedi..
Hala ilk günkü gibi ya erkekler bi tuhaf ya benimki böyle bi anı bi anını tutmuyo :KK53:
Tövbe tövbe. Seninkide bir level atlamisi herhalde. Senin durumu okuyunca konuyu acmasaydim dedim.

Kendinden vazgeçmek üzere olduğunu dusundugun den tedirgin olmuş ve kendince eski sen gibi olmaya çalışıyor. .:-)

Bence onu hala sevdigini ama zamanla ona hak verdigini herseyin fazlasinin onunda eskiden dedigi gibi oldugunu anlatin ve bir an once cozmete calisin..sahsen beni bile asar yani o kadar ilgi..:rolleyes:

bu tamda kaçan kovalanır durumu bence sen ilgi gösterdiğinde o zaman istemiş sen zaman isterken o ilgi istiyor :) aynı zamanın varsa paran yok paran varsa zamanın yok olayı gibi. Yanlız tebrik edin güzel saçmaladım.İyiydi bence,ben beğendim :KK53:

merhaba bayanlar
lafı uzatmadan konuya geçeceğim. her zaman değer verdiğim takip ettiğim kk bayanlarının fikirlerine ihtiyacım var.
kızlar benim 5.5 yıllık bir birlikteliğim var. benim okulum sınavlar vs vs derken zaman geçti..
bir kaç ufak tefek huy hariç memnundum kendisinden ama son zamanlarda beni çileden çıkaran bir huy edindi.

arkadaşlar ben ilk zamanlar onun peşinden çok koştum bazı zamanlar kırdı incitti beni ama yine de vazgeçmedim. sevdim hiç gurur yapmadım.bazı şeyleri tolere etmek gerek dedim. kıskandığım zamanlar oldu. resmen hayatımın merkezi yaptım. bu da onu fazlasıyla havaya soktu. bazı zamanlar umursamadı bile beni. hata bendeydi.
son 1.5 - 2 senedir bende biraz kendimi geriye çekmeye karar verdim. yani boğmadan sıkmadan akışına bıraktım. derslerimle kendimle alakadar oldum. 2. plana attığım ailemi 1. plana tekrar aldım.
ama akışına bırakmakla iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim.
son zamanlarda özellikle acayip üstüme düşüyor daha doğrusu ilişkimizin. istiyor ki her dk konuşalım. her dk whatsap ta yazışalım her dk buluşalım. ben çalışıyorum iş çıkışı bir iki saat buluşuyoruz bende haliyle eve gidip dinleneyim diyorum surat asılıyor. sen değiştin eskisi gibi değilsin diyor.
ya arkadaşlar ben bu erkekleri anlamıyorum ben peşinde koşardım. sıkmayalım boğmayalım özleyelim derdi. şimdi şikayet ediyor. işin aslı haklıymış bende sıkılmaya boğulmaya gelemiyormuşum.
şimdi bir güvensizlik başladı alakasız zamanda arayıp beni kontrol etmeler çapraz ateşe sokar gibi sorgular. garip şeyler yani.
5.5 yıl geçti tabiki ilk heyecan kalır mı aşk yerini sevgiye en önemlisi saygıya bırakıyor. ilk gün gibi kalan var mı aranızda. her gün aynı sohbet. aynı tartışmalar.

OHHH OLMUŞ
tezimi doğruladı yazdıkların
sevgisini en yoğun yaşayan ve hissettiren taraf herzaman daha az ilgi gören taraf oluyor

zamanında sen çekmişsin koşmuşsun
o da seninle birlikte bir EGO DÜĞÜNÜ yaşadı
ona göre onun muhteşemliğinin en büyük kanıtı sendin
SENİN ONA OLAN İLGİN ALTTAN LMALARIN VE MUSAMMAHALARIN
oysa
gün oldu devran döndü
ŞİMDİ ADAMI BİR TELAŞTIR SARDI
egosu acabalarda
acaba yaşlanadımmı acaba formdan düştümmü
benim mükemmeliğimin kıstası olan bu kadın bile bana eskisi gibi ilgi göstermiyor:)

sonrada ardı sıra oluşan bir panik ve kabullenmeme havası
HAYIR YA BENDE BİR DEĞİŞKİLK YOK BEN ESKİ BENİM
YİNE YAKIŞIKLI YİNE MÜKEMMELİM
ozaman nedeni beni aldatması
başakası olması

:)

ve kıskançlığının da özeti bu

BEN SENİN YERİNDE OLSAM
KEYFİNİ ÇIKARTIRDIM BU DURUMUN
İNTİKAM SOĞUK YENEN BİR LEZZETTİR
ŞIRA SENİN EGONUN DÜĞÜNÜNDE

VURSUN DAVULLAR ÇALSIN ZURNALAR

HAYDAAAAAA

merhaba bayanlar
lafı uzatmadan konuya geçeceğim. her zaman değer verdiğim takip ettiğim kk bayanlarının fikirlerine ihtiyacım var.
kızlar benim 5.5 yıllık bir birlikteliğim var. benim okulum sınavlar vs vs derken zaman geçti..
bir kaç ufak tefek huy hariç memnundum kendisinden ama son zamanlarda beni çileden çıkaran bir huy edindi.

arkadaşlar ben ilk zamanlar onun peşinden çok koştum bazı zamanlar kırdı incitti beni ama yine de vazgeçmedim. sevdim hiç gurur yapmadım.bazı şeyleri tolere etmek gerek dedim. kıskandığım zamanlar oldu. resmen hayatımın merkezi yaptım. bu da onu fazlasıyla havaya soktu. bazı zamanlar umursamadı bile beni. hata bendeydi.
son 1.5 - 2 senedir bende biraz kendimi geriye çekmeye karar verdim. yani boğmadan sıkmadan akışına bıraktım. derslerimle kendimle alakadar oldum. 2. plana attığım ailemi 1. plana tekrar aldım.
ama akışına bırakmakla iyi mi ettim kötü mü ettim bilemedim.
son zamanlarda özellikle acayip üstüme düşüyor daha doğrusu ilişkimizin. istiyor ki her dk konuşalım. her dk whatsap ta yazışalım her dk buluşalım. ben çalışıyorum iş çıkışı bir iki saat buluşuyoruz bende haliyle eve gidip dinleneyim diyorum surat asılıyor. sen değiştin eskisi gibi değilsin diyor.
ya arkadaşlar ben bu erkekleri anlamıyorum ben peşinde koşardım. sıkmayalım boğmayalım özleyelim derdi. şimdi şikayet ediyor. işin aslı haklıymış bende sıkılmaya boğulmaya gelemiyormuşum.
şimdi bir güvensizlik başladı alakasız zamanda arayıp beni kontrol etmeler çapraz ateşe sokar gibi sorgular. garip şeyler yani.
5.5 yıl geçti tabiki ilk heyecan kalır mı aşk yerini sevgiye en önemlisi saygıya bırakıyor. ilk gün gibi kalan var mı aranızda. her gün aynı sohbet. aynı tartışmalar.
imkansızzzzzzzzzzzzzzzzzzz !!!:KK1: bi ilişki uzadıkça dallanıp budaklanıyo bacım :KK43: en fazla 2 yıl sonrası tırt at çöpe gitsin :KK51: alışkanlık oluyo başka bişey değil yani :( seversin g.. kalkar rahat bırakırsın sen böle değildin çok değiştin kimle konuştun niye yazmadın nerdesin naptınlar başlar bunalırsın dengesiz anacığım bu erkeklerEn Büyük KK bacım kendine dön sor seviyo muyum diye seviyorsan amenna sevmiyorsan alışkanlıktır her alışkanlık da bir gün biterrrr

Sen erkekler gibi davranmissin..o kacmis sen kovalamissin cocugu asik etmissin kendine simdide cekiliyorsun...erkek taktiği...

Ilk once siz fazla bogmussunuz sevgilinizi , simdide o ayni hatayi yapiyor..

Bencede onceliginiz Aileniz olsun, okulunuz olsun , tabiki sevgilinlede ilgilen ama abartmadan SIKMADAN kendisinede anlat.tatli bir dille , ayrica sana bunca yildan sonra guvenmemesi cok sacma.
Bu saaten sonra asil guvenir insan sevdigine.

OHHH OLMUŞ
tezimi doğruladı yazdıkların
sevgisini en yoğun yaşayanders hissettiren taraf herzaman daha az ilgi gören taraf oluyor

zamanında sen çekmişsin koşmuşsun
o da seninle birlikte bir EGO DÜĞÜNÜ yaşadı
ona göre onun muhteşemliğinin en büyük kanıtı sendin
SENİN ONA OLAN İLGİN ALTTAN LMALARIN VE MUSAMMAHALARIN
oysa
gün oldu devran döndü
ŞİMDİ ADAMI BİR TELAŞTIR SARDI
egosu acabalarda
acaba yaşlanadımmı acaba formdan düştümmü
benim mükemmeliğimin kıstası olan bu kadın bile bana eskisi gibi ilgi göstermiyor:)

sonrada ardı sıra oluşan bir panik ve kabullenmeme havası
HAYIR YA BENDE BİR DEĞİŞKİLK YOK BEN ESKİ BENİM
YİNE YAKIŞIKLI YİNE MÜKEMMELİM
ozaman nedeni beni aldatması
başakası olması

ve kıskançlığının da özeti bu

BEN SENİN YERİNDE OLSAM
KEYFİNİ ÇIKARTIRDIM BU DURUMUN
İNTİKAM SOĞUK YENEN BİR LEZZETTİR
ŞIRA SENİN EGONUN DÜĞÜNÜNDE

VURSUN DAVULLAR ÇALSIN ZURNALAR

HAYDAAAAAA
O kadar haklisin ki cok kosturdu beni pesinden. Agladim zirladim bir suru. Zamanla olgunlastim tabi herseyden bir ders cikarttim. Kendime geldim. Okuluma yogunlastim. Isime basladim. Sonra kiymetli oldum. Durum bu yani...

Uuuu şimdi bu durumda benim adam başta üstüme titriyordu sonradan ohooo

isteyenin bi yüzü vermeyenin iki yüzü :KK45:

Back
X