biraz zor bir dil bende yeni başladım ama hızlı ilerledim diyebiliriz basit cümleleri kurabiliyorum şimdilik ama tamlamalar falan girince baya sıkıntılı pratikyapmak lazım onu da burda yapabildiğim kadar yapacağım takip edebilirsin istersen takılabilirsin burdaahh çok istiyorum ama bi türlü başladığım gibi devam edemedim
bildiklerimi de unuttum
konuşmayı çok istediğim bi dil ama işte başlayıp bırakmaktan dolayı yerimde saydım
her zaman her dil için geçerlidir bu cnmevet hemde karışık biraz ama bence devam etmelisin ben aynı zamanda ingilizceyle beraber çalışıyorum bunlardan sonra almancamı da geliştirmek istiyorum biraz biliyordum ama unuttum ne demişler bir dil bir insanben burda basit günlük diyaloglar paylaşmayı düşünüyorum takip etmek istersen gramer bir yere kadar pratik lazım aynı zamanda grameri kendimde çalışıyorum ama ilk mesajımda dedğim gibi
aynen öyle haklısın gramer çalışıyorum ama baktım tek başına bişeye yaramıyor cümle kuramıyorum öyle bende topik açıp burda takılayım dedim inşallah ilerleyebilirm bıkmadanher zaman her dil için geçerlidir bu cnm
pratik yapmadan asla ilerleyemezsin
Süper kitaplarin var ya türkçe cevap veriyorum ama şimdilik ilerde İspanyolca veririm artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?