- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi rrrapunzelll
Dünkü konu neydı buarada?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 40 yasindayim hala sims oynuyorum , ama ilk simsin tadi hicbirseyde yok , hala soyleniyorum sims 4 oynarken , hep yasliliktan bunlar![]()
Ahhaa senden daha gencim diyosun yaniBen ilkini oynamadıgim için sıkıntı olmuyor.ben ortaokuldayken oynayanlar anlatıyordu. Ben geç oynadim.
![]()
Çocuktube diye program var androidler için onu yükledim ben sadece çocuklar için içerik ve çizgi filmler. Yanlış birşeye girdi derdi olmuyor hem. Saat sınırlaması falan da koyabiliyorsun uygulama üzerindenO korumalar alete mi netin hepsine mi geliyor
Bir gün ofiste Google a koyun yazıyoruz erişim izni vermiyor kuzu yazıyoruz sıkıntı yok
IT departmanını aradık içinde oyun geçtiği için koyun da yasaklıymış da çıldırmıştık
Evde kısıtlamayı da bu nedenle bilemiyorum ben
Aslında bir ara düşündüm de neyi kısıtlamak gerekir onu da bilemedim
Bu sıralar momo gündemde mesela ama YouTube da kısıtlanırsa pek birşey kalmaz ki çocuklara
Engellemeyin, güvenli internet kullanmayı öğretin. Tüm oyunlar artık böyle ama kiminle konuşup konuşmayacağını bilirse başına birşey gelmez.10 yasındaki kızım arada çizgi film vs. İzler internette gezdiği yerlere hep bakarım.3.5 ay önce yeğenim sayesinde bir oyun sitesi öğrenmiş adı HABNET.bi kaç kez birlikte oynarken gördüm girmeyin bilmediğiniz yere dedim ama baktinki arada kendi de girip oynuyor uyelik açmışlar.Oyunu tam bilmiyorum ama kızlar var ev yapiyosun eşya aliyosun evini dekore ediyorsun kıyafet giydiriyosun falan hoşuna gitmiş çok banada gösterdi anne bak burası benim odam burası banyo falan diye ama farkettimki bu oyunda başka insanlarda var yanı isteseler sana yazabiliyorlar konusabiliyorsun karakterler gerçek kullanıcı.Kizima anlattım kızım tsnimadigin insanlar onlar konuşma sakin diye yok anne kimseyle konuşnuyorum sadece ev yapıyorum kiyafet seciyorum dedi ama içim rahat değil sizce bu oyunu oynamasını engellemelimiyim oyunu tam bilen varmi,? Ne yapmalıyım dun bi konu açılmış onu görünce yazmak istedim canım sıkıldı bi anda :/ Kendi evimde internet yok annanesine gittikçe giriyor internete de zaten genelde çizgi film falan izler arada bu oyuna giriyor her zaman anlatıyorum internetin zararlarını nelere dikkat etmesi gerektigini ama cocuk iste yinede insan endişe ediyor
Bu o dediğin oyun değil o daha tehlikeli MSP adlı bi oyun konu bile açıldı ama pek yorum almadıBu oyun muydu bilmiyorum ancak bazı şerefsiz adamlarin, bu tarz oyunlardan birine üye olup çocuklarla ilerleyen zamanlarda cinsellik konulu sohbetler ettiğini biliyorum .... Lütfen dikkatli olun, gerekirse neti kapatın arada açtığınızda beraber nette vakit geçirin .
Ahhaa senden daha gencim diyosun yani![]()
Oyunu bilmiyorum ama tedirginsensin çocuğunuzu sims oyununa yönlendirin çevrimdışı oynanıyor ne de olsa aynı ev yapae kıyafet bakar10 yasındaki kızım arada çizgi film vs. İzler internette gezdiği yerlere hep bakarım.3.5 ay önce yeğenim sayesinde bir oyun sitesi öğrenmiş adı HABNET.bi kaç kez birlikte oynarken gördüm girmeyin bilmediğiniz yere dedim ama baktinki arada kendi de girip oynuyor uyelik açmışlar.Oyunu tam bilmiyorum ama kızlar var ev yapiyosun eşya aliyosun evini dekore ediyorsun kıyafet giydiriyosun falan hoşuna gitmiş çok banada gösterdi anne bak burası benim odam burası banyo falan diye ama farkettimki bu oyunda başka insanlarda var yanı isteseler sana yazabiliyorlar konusabiliyorsun karakterler gerçek kullanıcı.Kizima anlattım kızım tsnimadigin insanlar onlar konuşma sakin diye yok anne kimseyle konuşnuyorum sadece ev yapıyorum kiyafet seciyorum dedi ama içim rahat değil sizce bu oyunu oynamasını engellemelimiyim oyunu tam bilen varmi,? Ne yapmalıyım dun bi konu açılmış onu görünce yazmak istedim canım sıkıldı bi anda :/ Kendi evimde internet yok annanesine gittikçe giriyor internete de zaten genelde çizgi film falan izler arada bu oyuna giriyor her zaman anlatıyorum internetin zararlarını nelere dikkat etmesi gerektigini ama cocuk iste yinede insan endişe ediyor
Ya deme oyle , evet hala pahali cidden , ama gelmis gecmis en iyi oyun benceBen küçükken annemler almamışti :) pahaliydi
Teşekkür ederimÇocuktube diye program var androidler için onu yükledim ben sadece çocuklar için içerik ve çizgi filmler. Yanlış birşeye girdi derdi olmuyor hem. Saat sınırlaması falan da koyabiliyorsun uygulama üzerinden
Pardon sizin ki bayağı büyükmüş evet daha küçükler için bir uygulamaTeşekkür ederim
Ama benimki okullu
Ödevi vs oluyor araştırma
Onlar daha küçükler için muhtemelen
Çizgi film vs izlemiyor zaten netten
Engellemeyin, güvenli internet kullanmayı öğretin. Tüm oyunlar artık böyle ama kiminle konuşup konuşmayacağını bilirse başına birşey gelmez.
Siz öğreteceksiniz yasaklamak yerine