- 20 Mayıs 2021
- 545
- 785
- 23
- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
-
evet şikayet etmeyi düşünüyorum. eşimle gitmiştim ama kapıda bekliyordu beni ruh gibi gittim yanınaBence kurumu şikayet edin. Böyle bir tespit mi olur? Eşiniz duysa Allah muhafaza yanlış anlar. Ne kötü kalpli insanlar var ya
Rahim ve ameliyat deyince ben “kürtaj olmuşsun” diyor sandımKadın rahim ve vajina ayrımı da yapamıyor.
Ne bekliyordunuz ki? Bilimsel hacamat eğitimini dünyanın en iyi tıp fakültesinde tamamlamış eğitimli ve kültürlü birini mi?öyle biri olduğunu bilmiyordum ki
Dikişle kürtajı, rahminle isledigin günahlar sözüyle de evlilik dışı ilişkiyi kastediyor manyak kadın.Rahim ve ameliyat deyince ben “kürtaj olmuşsun” diyor sandım
hacamat uapmak başka böyle ileri geri konuşmak yada fal bakar gibi bakmak başkaNe bekliyordunuz ki? Bilimsel hacamat eğitimini dünyanın en iyi tıp fakültesinde tamamlamış eğitimli ve kültürlü birini mi?
Ben inanmıyorum keske benim yorumlarımı da okusaydınburadaki hacamat konularını okudum, herkes şöyle yararlı böyle bilmem ne demiş bi gideyim dedim ben de nereden bileyim böyle olacağını
yada zar diktirmeyiDikişle kürtajı, rahminle isledigin günahlar sözüyle de evlilik dışı ilişkiyi kastediyor manyak kadın.
Bence bir daha ne ara ne sor o şahsı, hacamat yapanların böyle fal bakmak kıvanında şeyler söylediğini ilk defa duyuyorum. Aklı sıra müşteri toplamak için taktik geliştirmiş. Boş atıp dolu tutma meselesimerhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-
çok kötü oldum moralim alt üst oldu, neye uğradığımı şaşırdım, asla kastettiği gibi bir durum yok ama o inanarak söylüyor. Var olsa dahi öyle bir şey söylemek çok hadsizce. ne yapabilirim şuan, bişey yapmasam içimde kalacak. ( O an ne dediniz diye soracaksınız ama ilk başta neyi kastettiğini anlamadım anlayınca da şaşkınlıktan bi tepki veremedim.) arayıp konuşayım yada tekrar yerine gideyim diyorum ?
Rahime kadar gidiyor demek ki onlarda içeri giren nesneKadın rahim ve vajina ayrımı da yapamıyor.
cimere şikayet , yapıştır. kimliğini açık açık yaz.kadın ebe bir de normalde
Aslında hiç başka değil ama siz görmek istemiyorsunuz.hacamat uapmak başka böyle ileri geri konuşmak yada fal bakar gibi bakmak başka
evet öyle olmuş maalesef. bir de ebe kendisiBence bir daha ne ara ne sor o şahsı, hacamat yapanların böyle fal bakmak kıvanında şeyler söylediğini ilk defa duyuyorum. Aklı sıra müşteri toplamak için taktik geliştirmiş. Boş atıp dolu tutma meselesi
Demek ki sezeryan olmamışsınız. Doktorlar normal doğum yaptırıp sezeryan diye kandırmışlar sizi.2 elime de baktım sezeryan izimi göremedimdemek ki 3. Bir göz lazim O an tepki vermeliydiniz yemek bitince tuzu ne yapacaksınız
Acaba benim rahmimde ne gibi gunahlar var suan merak ettim yaRahmimle işlediğim günahlarFor example ?
ama ebe kendisi yani cidden hiç böyle düşünmedimAslında hiç başka değil ama siz görmek istemiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?