- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
-
Nasil yani ebe miebe olduğu için gittim yani o yüzden dedim
Seyde yapiyomusunuz kocadan boşatmaEvet on lira daha atarsanız kavgayı ilk kimin başlattığını da görürüm.
evet maalesef öyle olduSağlıkçı diye güvenip gitmişsiniz ama gerçekten şarlatan çıkmış.
Dar pantolon giyip rahminizi sıkıştırmışsınız geçen gün. Görüyorum. Şikayet ediyor. İçerde mesaneyle birbirimize girdik bu nedir arkadaş diyor.
Şuraya mı gittiniz?
Beyin ameliyatı eksik burada. Bir matkaba bakar oysa. Matkabı yok demek ki.
Şuraya mı gittiniz?
Umarim babaannem gibi ebe degildir.ebe olduğu için gittim yani o yüzden dedim
Ebe değil isviçre çakısı mübarekNasil yani ebe mi
Siz nerde yaşıyorsunuz ?
hamilelik şüphesi olanlar sağlık ocağına gider ebeye gidip kendini kestirip bictirmeye gidip hacamat yaptırıp bide laf yiyeni de görmemiştim duymamıştım vay be kk ve bdv
Ne çok amaclı bir kadınmış
hamilelik şüphem yok ki. kadın ebe yani sağlıkçı olduğu için güvenip gittim rezalet biri çıktıNasil yani ebe mi
Siz nerde yaşıyorsunuz ?
hamilelik şüphesi olanlar sağlık ocağına gider ebeye gidip kendini kestirip bictirmeye gidip hacamat yaptırıp bide laf yiyeni de görmemiştim duymamıştım vay be kk ve bdv
Ne çok amaclı bir kadınmış
Umarim babaannem gibi ebe degildir.
Hssta bakiciliktan ignecilige sonrada ebelige terfi etmisti kendisi
Aynen onu ima etmis zatn parça alındı falanRahim ve ameliyat deyince ben “kürtaj olmuşsun” diyor sandım
Ya onun için kocanın attaa gitmesi gerekiyor, götürücü bir hastalığı ve aşırı yaşlılığı yoksa çok zor iş.Seyde yapiyomusunuz kocadan boşatma
Mahkemeyle falan ugrasmadan hemen
evet öyleymiş, bakacağım muhakkakAyrıca hacamat yani kupa yöntemi artık altrnatif tıp bölümüne giriyor ve artık doktorlar da yapıyor. Bir daha yaparsanız aklınızda bulunsun
Aman doktora gitse bir sürü şey bir tüp kan vereceğine hepsi aksın demişAdam gibi doktora gitmeyip soytarılara uğraşıyorsunuz sonra onlardan da laf yiyorsunuz ne yazayım şimdi
değmezzz aramayın diyorum.merhaba kk, bugün hacamat yaptırmaya gittim (kanı temizliyor faydası var vs diye) kadın elimin içine dışına bakarak hastalık tespiti yaptı kendince. karaciğerin, böbreğin şöyle, bağırsağın böyle diye vs. bunlar da acayip ama mesele şu dedikleri; önceden işlediğim günahlar için tevbe edip sadaka vermeliymişim. (rahmimle işlediğim diye özellikle belirtiyor. ne ima ettiğini anlamışsınızıdr yani.) ısrarla sen ameliyat olmuşsun parça alınmış dedi ben de yok olmadım dedim o da dikiş izi var vücüdunuzda dedi-elimden gözüküyormuş yani-
çok kötü oldum moralim alt üst oldu, neye uğradığımı şaşırdım, asla kastettiği gibi bir durum yok ama o inanarak söylüyor. Var olsa dahi öyle bir şey söylemek çok hadsizce. ne yapabilirim şuan, bişey yapmasam içimde kalacak. ( O an ne dediniz diye soracaksınız ama ilk başta neyi kastettiğini anlamadım anlayınca da şaşkınlıktan bi tepki veremedim.) arayıp konuşayım yada tekrar yerine gideyim diyorum ?
Yok yok o elleriyle masaj yapiyor geliyor bana. Sordum hangi organa ne kadar kan akışı oluyor ona bakıyorum dedi Ukrayna da bunun eğitimini almış. Uyuyordum az kalsın o kadar rahatlattı ki anlatamamNasıl yani bakarken uykunuz mu geldi? Sessizlikten mi yoksa enerjiden mi? Şarlatan olma yolunda ilerliyorum da, bu uyku işini de şey etmem lazım.
Genelde anestezi ve reanimasyon uzmanları yapıyor. Algoloji bölümünde yan dal yapmışlar daha uzman.evet öyleymiş, bakacağım muhakkak
Tüm gençlere örnek olacak bir kariyer örneğiUmarim babaannem gibi ebe degildir.
Hssta bakiciliktan ignecilige sonrada ebelige terfi etmisti kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?