- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Özel bir klinikte yaptırıcam doktor uygulamasını yapacak inş güzel olurAman o günlere çok dikkat edin bazı yerler güne bakmadan her gün yapabiliyor. Bilinçli olursanız yanlış bir durum olmaz.
Bir de çok fazla kupa sayısı yanlış.
Çok ilginç genelde soğan kürü kist eritir sizde nasıl kist yaptığı kanısına vardınız , çok geçmiş olsun tekrardanBence de içiniz rahat etsin , bu arada ben soğan kürü uygulamıştım bende kiste sebebiyet verdi , bilginiz olsun , kaç aydır kistle uğraşmak zorunda kaldım, ilaçla geçti şükür
Yaptığım ay kramplarla hastahanelik oldum da o yüzden, 3 ay adet göremedim sonradan, 6 aydır tedavi görüyorum, yeni geçti çok şükürÇok ilginç genelde soğan kürü kist eritir sizde nasıl kist yaptığı kanısına vardınız , çok geçmiş olsun tekrardan
Bana doktorum 48 saat hayvansal gıda yasak dedi.Ben geçenlerde hacamat oldum bemce kür uygulamadan önce hacamat olun çünkü besinler kan yapısını etkiliyor, hayvansal gıda tüketmek bile yasak 24 saat öncesinden çünkü kanda pıhtı yapıyor, siz bence hiç riske atmayin , hacamata gitmeden 24 saat içinde kür yapmamış olun
Kimisi 48 kimisi 24 saat diyor , doktor dediyse vardır bir bildiğiBana doktorum 48 saat hayvansal gıda yasak dedi.
Hacamat için .
Öncesinde 48 saat uydum.Kimisi 48 kimisi 24 saat diyor , doktor dediyse vardır bir bildiği
Bende bundan sonra bu şekilde yapayım, çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinÖncesinde 48 saat uydum.
Hacamat olup gelince de 24 saat daha uyacaksin dedi
Toplam 72 saat
Birde doktorum bana yeni Hacamat olmuş olmama rağmen hemen Aralık ayının sonuna bı randevu daha oluşturdu neden olabilir acaba bir tahmininiz var mı ?Bende bundan sonra bu şekilde yapayım, çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için
Bence vücuttaki etkisini görmek için olabilir..Birde doktorum bana yeni Hacamat olmuş olmama rağmen hemen Aralık ayının sonuna bı randevu daha oluşturdu neden olabilir acaba bir tahmininiz var mı ?
Benim şuan ilk kez yapıldığı için tarama hacamati deniyor haliyle , tüm sırta yapildiBence vücuttaki etkisini görmek için olabilir..
Ayak ağrısına da iyi gelir mi acabaBenim şuan ilk kez yapıldığı için tarama hacamati deniyor haliyle , tüm sırta yapildi
İkinci seansimda acaba sadece sorunlu bölgeye mi yapılacak
Yani ben omuzlarimdan kulunc agrilarimdan boyun duzlesmesinden rahatsızım, sormadım da o an doktora, konudan anlayan birini bulmuşken fikir alışverişinde bulunmak istedim sizinle
Hacamat tek seferde fayda veren bişey değil, rahatlatır ama bazı ağrılar ve durumlar için sonraki aylarda tekrar yapılır, bende tarama hacamatı oldum , zaten en başta tarama yapıyorlar, 12 bardak kullanıldı, bende ileri tarihlerde tekrar gideceğim, sizin ağrı durumunuz olduğu için bir süre daha düzenli yapmanız lazım, zamanla faydasını göreceksiniz inşallahBenim şuan ilk kez yapıldığı için tarama hacamati deniyor haliyle , tüm sırta yapildi
İkinci seansimda acaba sadece sorunlu bölgeye mi yapılacak
Yani ben omuzlarimdan kulunc agrilarimdan boyun duzlesmesinden rahatsızım, sormadım da o an doktora, konudan anlayan birini bulmuşken fikir alışverişinde bulunmak istedim sizinle
Gelir sarahcigim.Ayak ağrısına da iyi gelir mi acaba
Annemi götürsem
Uuu ne çok kupa kullanılmışHacamat tek seferde fayda veren bişey değil, rahatlatır ama bazı ağrılar ve durumlar için sonraki aylarda tekrar yapılır, bende tarama hacamatı oldum , zaten en başta tarama yapıyorlar, 12 bardak kullanıldı, bende ileri tarihlerde tekrar gideceğim, sizin ağrı durumunuz olduğu için bir süre daha düzenli yapmanız lazım, zamanla faydasını göreceksiniz inşallah
Hangi sürelerde nasıl yapılacağına nasıl karar veriyorlarGelir sarahcigim.
Olağanüstünun De üstünde bir fayda gördüm ben
Daha bir sefer hacamat yaptırmış olmama rağmen.
Benim ablalarim yıllardır surama yaptirdim bu bir mucize, burama yaptırdım bu enfes bişey filan diye öve öve bitiremediler bana da yeni sıra geldi işte... Bende aynı şekilde düşünüyorum artık, çok memnunum.
Ayağa Sülükte yapacaklardır eş zamanlı.
Ben Sülükten iğreniyor ve korkuyorum ama siz bir de onu dusunebilirsiniz ilaveten.
Ay sesli güldüm epey yaHangi sürelerde nasıl yapılacağına nasıl karar veriyorlar
Önce ön muayneye mi gitmek gerekiyor
Annem korkmaz sülükten filan hele iyi geleceğini bilsin koynunda uyutur
Ben bu konuyu okuyup araştırayım
Sağol canım benim
Şifa olsun sana da insallah
Özel bir hastanede yapılıyormuş randevu alacam yarın arayıpAy sesli güldüm epey ya
Hayır muayeneye gitmiyorsun
Hacamat yaptıracağım şuramdan şikayetim var diyosun o da o bölgeye yapıyor.
Aralığına nasıl karar veriyor ben anlayamadım bana hemen iki ay sonrasına verdi Diger seansimevsim geçişlerinde yapmaya gayret ediyorlarmış ona göre karar veriyor olabilir belki.
Ekim sonbahardi Aralık kış başlangıcı mesela
Yılda 4 kez yaptırmış olmak lazım bu kismi Net bilgi
Nerede kime yaptırdınız acabaDevamlı uaptıran biri olarak yazıyorum harika birşey bu hacamat.. Hiç almadıpım kadar derin nefes alıyorum.mşgren krizlerim minimum seviyede daha enerjik hissediyorum..kesinlikle yaptırın
Yaptırdınız mı nerede yaptırdınız etkisi nasıl oldu paylaşır mısınızÖzel bir hastanede yapılıyormuş randevu alacam yarın arayıp
Pazartesi gitsin bakalım nasıl olacak
İnsallah işe yarar
Gerçi zayıflasa çok daha iyi olacakta annem hiç birseyi vermeyi sevmiyor sağolsun
Kilosuda tek bana dert zaten
Konuyu bölmeyeyim okuyayım uslu uslu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?