- 28 Temmuz 2015
- 1.551
- 1.740
- 133
Duaya öyle muhtacım ki anlatamam. Ne olur Rabbim nasip etsin duamı insallah aminKizlar hepinizden Allah razi olsun, cok sükür ki gonlu kocaman insanlar sizler varsiniz. Dualarimiz olmasa gercekten bu gunleri zor atlatirmisiz. Inaniyorum bir gun herkes duasini yasayacak hayirlisiya. Beni dualarinizla taçlandirdiniz, Allah da size müjdeli haberlerle bulustursun insallah
Duaya öyle muhtacım ki anlatamam. Ne olur Rabbim nasip etsin duamı insallah amin
Allah razı olsun. Ben de bu halkadakilere dua ediyorum. Rabbim benimkini de sizinkini de kabul etsin insallah aminDemek Rabbim sizin tarafinizdan anilmak istiyor. Bu kabul olunacagina isaret insallah. Icinizi ferah tutun, belki bunu da atlatirsaniz her sey yoluna girecek, imtihan dünyasi, Allah yardimciniz olsun, dualarimdasiniz.
AminDualarim da yer aliyosunuz kizlar ins allah hepimizin duasını kabul eder
Dualarim da yer aliyosunuz kizlar ins allah hepimizin duasını kabul eder
Evet az kişi olunca daha iyi... Diğer türlü sadece okumuş oluyorum bakıp bakıp. Böyle derdinizi kendiminki gibi görüp gönülden istiyorum. Rabbim duamızın Şükrü'nü yasamayı nasip etsin insallah aminDua kardeşlerim ALlah hepinizden razı olsun hepimizin gönül vuratlarını versin az kişi olunce ne güzel sıcacık bi ortam olduBluedew henüz okumadım ama geceye mutlaka okurum bugün için
Evet az kişi olunca daha iyi... Diğer türlü sadece okumuş oluyorum bakıp bakıp. Böyle derdinizi kendiminki gibi görüp gönülden istiyorum. Rabbim duamızın Şükrü'nü yasamayı nasip etsin insallah amin
Yeni listeyi ekledim. Aynı sırayla okuyalımpapatya_4407 okudum duânı Allah kabûl etsin kardeşim
Bluedew okudum kardeşim
Duâlarımız bitti Rabbim hepimizin duâlarını kabûl etsin Amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?