seni ekledim canım 22. sine kadar 1. kişi bitiyor 1. kişi okuma süresi 3 gün oldu okunacak miktar 10.500 sonradan girdiğin için ilk kişi için ek süre verilebilirmerhaba kızlar benide ekleyebilirmisiniz
seni ekledim canım 22. sine kadar 1. kişi bitiyor 1. kişi okuma süresi 3 gün oldu okunacak miktar 10.500 sonradan girdiğin için ilk kişi için sana ek süre verilebilirSealand ben de girebilir miyim listeye
12 bin okudugun icin 1.500 fazlan var ve 2.arkadasa okumaya basladiginda o 1.500 un uzerinden okuyacaksinSealand kafam karıştı ben 12.000 okudum üstüne tekrar okuma mi yapacağım
hayır canım 1500 üstüne tamamlayıp 2.kişiye 10.500 okuyacaksın 2 kişi daha geldi ama okuma süresi 4 günden 3 güne indi çünkü okunan sayı azaldı çabuk bitmesi için listeninSealand kafam karıştı ben 12.000 okudum üstüne tekrar okuma mi yapacağım
12 bin okudugun icin 1.500 fazlan var ve 2.arkadasa okumaya basladiginda o 1.500 un uzerinden okuyacaksin
hayır canım 1500 üstüne tamamlayıp 2.kişiye 10.500 okuyacaksın 2 kişi daha geldi ama okuma süresi 4 günden 3 güne indi çünkü okunan sayı azaldı çabuk bitmesi için listenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?