Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde eline almaya nasip etsin canım Çok sevindimSagol canım allah raxı olsun meyva bol tüketiyorum doktorum nar suyu önerdi canım onu içtim hep bir haftadır içemedim ama içmeye devam edeceğim yatıyorum hiçbiley yapmıyorum canım çok sagol allqh razı olsun inş bende sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım ablan çpk kilo almış bakalım ben kaç kilo alacağım canıö benim 26 kasımda transfetim oldu doktor 6 haftanın içindeyiz dedi inş kalp atışlarınıda duyarız allahın iZniyle
istersen Ya Fettah istersen ya da Fettah C.C. diyebilirsin canımYa allah ya fettah diye çekiyoruz değil mi
Sagol canım allah raxı olsunAllah sağlıklı sıhatli doğurmak nasip etsin bugün duyduğum en güzel haber
Amin canım allah raxı olsun rabbim isteyen hetkese nasip etsin inşAYYY çok sevindim...Rabbim isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsin...Sende sağlıcakla kucağına al...
Sagol canım allah raxı olsunRabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde eline almaya nasip etsin canım Çok sevindim
okudum Allah tez zaman da niyetini hayırlısı ile kabul etsin inşallahKURALLAR
*Okuma süresi 4 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 11.400(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
1. kişi B BaslarsanBitirirsin için liste: KİŞİ BAŞI :11.400
SON OKUMA TARİHİ 22.12.2015
1 B BaslarsanBitirirsin
2 B belgeseller
3nacis--
4tubatesbih 12.000
5damla_22
6ecrin87
7 E elif003
8 @Ilaymilya
9 G guzbahar
10 D Debusi
11whiterose00
12GURBET KUSU
13denizinmavisi
14 @selince3
15Sealand
16nisamelek
17Senfonim
18ALYAKAREN
19tolin
20kubdef
21Patronicee
Simurg un duası:
Allah hepimizin dualarını hayırlı kılsın kabul etsin inş arkadaşlar.
Benim duam Nişanlımın tez vakitte hayırlı,huzurlu,bereketli, mutlu olacağımız bir iş bulup çalışmaya başlaması. İşinde kalıcı ve başarılı olması. Allahım önümüzdeki engelleri hatmimiz vesilesiyle kaldırsın tez vakitte işimizi gücümüzü rayına oturtup yuvamızı kuralım inş. Allah hepinizden razı olsun. Ben duama niyet edip başlıyorum. Dualarınızı sevgiyle kabul ediyorum
12000 okudumKURALLAR
*Okuma süresi 4 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 11.400(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
1. kişi B BaslarsanBitirirsin için liste: KİŞİ BAŞI :11.400
SON OKUMA TARİHİ 22.12.2015
1 B BaslarsanBitirirsin
2 B belgeseller
3nacis--
4tubatesbih 12.000
5damla_22
6ecrin87
7 E elif003
8 @Ilaymilya
9 G guzbahar
10 D Debusi
11whiterose00
12GURBET KUSU
13denizinmavisi
14 @selince3
15Sealand
16nisamelek
17Senfonim
18ALYAKAREN
19tolin
20kubdef
21Patronicee
Simurg un duası:
Allah hepimizin dualarını hayırlı kılsın kabul etsin inş arkadaşlar.
Benim duam Nişanlımın tez vakitte hayırlı,huzurlu,bereketli, mutlu olacağımız bir iş bulup çalışmaya başlaması. İşinde kalıcı ve başarılı olması. Allahım önümüzdeki engelleri hatmimiz vesilesiyle kaldırsın tez vakitte işimizi gücümüzü rayına oturtup yuvamızı kuralım inş. Allah hepinizden razı olsun. Ben duama niyet edip başlıyorum. Dualarınızı sevgiyle kabul ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?