Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

Beni ekleyebilirsin canım. Tam olarak ne yapacağımı anlatirsan yaparım Allahın izniyle.
20 kişi olursak 12.000 dusecek her kisi icin her seferinde 12.000 okunacak yani bir kisiye toplamda 489.489 yani 200 bin kusur okunacak ortalama 3-4 sure vererek ancak kisi sayisi 20 den fazla olursa sayı ve okuma sayisi 12.000 den az olucak şu hali ile kişibaşı okuma 10.870 bin ,Her seferin de her kişi için 3-4 günde bir kişibaşı 10.870 okunacak

Yeni
YA FETTAH HATMİ 489.489=239.121 (Büyük ebced değeri)
*Katılamak isteyenler ismini yazdırabilir.
*Ancak her kişiye okuma ortalama 4 gün olucak.Kişi başı okuma 20 kişi olunduğunda her kişi için her okumada 12.000 düşüyor idi.
*Okunacak değer çok olduğundan listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok ve zamamnında bildirim yapılmalı

YENİ LİSTE:

1 B BaslarsanBitirirsin
2 B belgeseller
3 nacis--
4 tubatesbih
5 damla_22
6 S Selcenay
7 ecrin87
8 E elif003
9 @Ilaymilya
10 G guzbahar
11 D Debusi
12 whiterose00
13 GURBET KUSU
14 denizinmavisi
15 @selince3
16 Sealand
17 nisamelek
18 Senfonim
19 ALYAKAREN
20 tolin
21 E elif003
22 kubdef

20. kişi G guzbahar için liste: KİŞİ BAŞI :12.000

SON OKUMA TARİHİ 18.12.2015

1 Sealand ........ .......ESMA:12.000
2
@whitepearll ... .......ESMA:12.000
3
tubatesbih ..... ...... ESMA:12.000
4
elfce92 .......... ......ESMA:
5
C cansu_tr ..... ........ESMA:
6
nacis-- .. .........ESMA:12.000
7 damla_22 ...........ESMA:12.000
8
ecrin87 ................ESMA:
9
Seriii .............ESMA: 12000
10
bal10cukk ..............ESMA:12000
11
@selince3 .............ESMA:
12
I ice floe .............ESMA:12.000
13
suleeeem .............ESMA:12.000
14
denizinmavisi ............ESMA:
15
kumrukusum ......ESMA:12.000
16
D Debusi ...............ESMA:12.000
17 M Merve ...........ESMA: 11.400
18 eilenn ..............ESMA:12.000
19 ayseygt1453 ......ESMA:12.000
20 G guzbahar ..............ESMA:

@ guzbahar ın duası:

Ya Rabbi! Yüce Peygamberimizi şefaatçi eyleyerek bana ve gönlü evlat aşkıyla yananlara sana iyi kul, habibine iyi ümmet, sağlıklı, aklı güzel, huyu güzel, eli ayağı düzgün, hayırlı evlat nasip et. Allahım bu evladımı eşimle birlikte büyütmemi, eşimle aramızın daima huzurlu olmasını, aramıza kimsenin girmemesini, evimizden neşenin kahkahanın eksik olmamasını sen nasip eyle. Allahım anneme babama, eşime, kardeşlerime, tüm sevdiklerime, buradaki tüm kardeşlerime uzun, sağlıklı ömürler hayırlı ölümler nasip eyle. Bizlere dünya ve ahiret güzellikleri ver. Bizi doğru yoldan ayırma, kazadan beladan akla gelen gelmeyen her türlü kötülükten, borç yükünden, çaresiz hastalıktan koru rabbim. Hepimizin gönlündeki duaları sen kabul eyle Allahım. '' Kün Fe Yekün '' Ol deyince olduransın bizim için de “ol” de Rabbim. Amin.

Sealand, 31 dakika önce K.İ.B. Favorilere Ekle

Yani 4 gun süreyle 12.000 Fettah okuyoruz. Tamam canim teskrler. Zamaninda bitirir bildiririm inşaallah

Merhaba arkadaşlar ben yetiştiremiyrceğimi düşündüğüm için çıkmak istiyorum bazı sorunlar war ama iki gündür çektiğim sayı 3515 ancak bu kadarını kabul edin we affedin

Allah hepimizin dualarını hayırlı kılsın kabul etsin inş arkadaşlar.
Benim duam Nişanlımın tez vakitte hayırlı,huzurlu,bereketli, mutlu olacağımız bir iş bulup çalışmaya başlaması. İşinde kalıcı ve başarılı olması. Allahım önümüzdeki engelleri hatmimiz vesilesiyle kaldırsın tez vakitte işimizi gücümüzü rayına oturtup yuvamızı kuralım inş. Allah hepinizden razı olsun. Ben duama niyet edip başlıyorum. Dualarınızı sevgiyle kabul ediyorum.

Yaa cook cook Özür dilerim şimdi aklima geldi gece gece sen beni 2.den sil sinav varya üniversite ben onada calisirken zor olur tekrar cok Özür dilerim

Yaa canım cuma cuma güzel haber maşallah rabbimmaşallah ne kadarlık lar benim tüp bebek 4.5yasinda ikiz yeğenlerim var kiz kardeşimin inşallah saglikla sende kucağına alırsın kış ayindayiz bol bol portakal sık iç süt iç ılık mide yanmasına cok iyi gelir yat temizlik ürünlerinden uzak dur hiic bir iş yapma birak ev koksun dogum sonrasi hepsi olur onlar bi gelsin benim kardeşim hep yattı 45.50kg aldı bebekler 3.5ve 3.800kg doğdular kaynana kayinpeder gidip banyo tuvalete çamaşır suyu dokermis evi havalandirip tekrar kaynar suyla arindirip birakirlardi almanyada olunca biz gidemedik bende ozaman hamileydim aramizda 3ay var sende o güzellikleti gör inşallah

Sagol canım allah raxı olsun meyva bol tüketiyorum doktorum nar suyu önerdi canım onu içtim hep bir haftadır içemedim ama içmeye devam edeceğim yatıyorum hiçbiley yapmıyorum canım çok sagol allqh razı olsun inş bende sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım ablan çpk kilo almış bakalım ben kaç kilo alacağım canıö benim 26 kasımda transfetim oldu doktor 6 haftanın içindeyiz dedi inş kalp atışlarınıda duyarız allahın iZniyle

nar adet söktürür diye biliyorum. İçmesen mi canım

Kimin için okuyoruz ?

Allah sağlıklı sıhatli doğurmak nasip etsin bugün duyduğum en güzel haber

AYYY çok sevindim...Rabbim isteyen tüm kardeşlerimize nasip etsin...Sende sağlıcakla kucağına al...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…