cnm bence çıkma yetistiremediğin Zaman'lar özelden mesaj at okuruz yardımlaşırız . kalemeroyu da ekleriz . sen bilirsin
Ayrıca bir fikir olarak zamanında duayı kapatmak için fazladan okuma imkanı olan arkadaşlar bir bakiye oluşturabilir sonradan tamamalyanların okumaları da bakiyeye devrolur ben de fazladan okumak isterdim aynı zamanda birkaç topikte de dua okuyorumKızlar gecikmeli okuyanlar oluyor ancak o arkadaşlar okumaya başlamış ama biterememiş oluyor o arkadaşların tamamen bitmesini beklersek liste çok uzun süreceği için gecikmeli de okumalarını tamamlamalarına izin veriyorum. Çünkü eski listeyi bekleyerek yaptık çok uzadı uzayınca da sıkılanlar oldu listeden çıkanlar oldu sonra kurallar koyduk düzene girdik şimdi 3 günde bir liste bitmese bile güncelliyorum zaten geciken arkadaşlar sonradan yakalıyor ,onları takip ediyorum .Mesela bugün geciken iki arkadaş özel mesajla ya da sayfa ile bana ulaştı,isimlerini sildim
neyisada da çıkmak istedğini daha önce söylemişti listeden çıkmasın diye ona izin verdim çünkü listeye geç girdi.
Bence neyisada çıkmasın senfonimin dediği gibi duasını alalım kalemero yu ayrıca alayım böylece sayı biraz düşer, Ayrıca listede bir sabitlik oluşsun sürekli çıkan olursa arkadaşların motivasyonu bozuluyor,topralamak da zorlanıyorum
Yol uzun sabır ve birliktelik gerektiriyor ayrıca gönüllük .Bu yüzden kızlar ne yapayım beraber karar verelim.
ben çıkayım hakkınızı helal edin lütfen.. çok özür dilerim
canım 12.000 den tuba için 10.500 aldım kumbaraya geri kalan 1.500 i attımHelal olsun..Sende Hakkını Helal et....
Ama nolur
: ( Çıkma : (
Ben 12.000 okudum şimdilik.... devam edicem kumbara için eksikler için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?