canım sen de hakkını helal et çıkmanı istemezdim bir şekilde devam ediyordun geriden olsa da kimin duasının geçeceği belli olmaz istersen listeye geri alabilirimben çıkayım hakkınızı helal edin lütfen.. çok özür dilerim
Ben sizinle bir bitirmek istiyorum bana edersen sevinirim canimYardim isteyenler varmi
canım 12.000 den tuba için 10.500 aldım kumbaraya geri kalan 1.500 i attım
Kimse çıkmasın ..Fazla okuyabildikçe okuruz kimin vakti olursa yetişemeyene yardım eder.. Yaprak dökümü gibi oldu yahu : ( Bütün topiklere katılmayalım aynı anda o zaman yetişemeyiz..Ben şu ara ağırlığı Fetih Süresi ve Ya Fettah a vermek istiyorum ama Fetih Süresi okunmuyor yahu : ( Onun için biri topik açsa..sadece onun okunduğu..aynı topik de Fetih Süresi ve Nasr süresi olabilir mesela...hayrınıza biriniz açsa şu topiği ?Kızlar ben yetistiremiyorum.ciksam olurmu? Helal edin.sıra bana gelmeden cikayim.tubanin duasını bitiricem yarın inş.
KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 10.500(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
4. kişitubatesbih için liste: KİŞİ BAŞI :10.500
SON OKUMA TARİHİ 31.12.2015
1 B BaslarsanBitirirsin .........10.500
2 B belgeseller
3nacis-- .........
4tubatesbih ..........10.500
5damla_22 ...........
6ecrin87
7 E elif003 ..........10.500
8 @Ilaymilya
9 G guzbahar .......
10 D Debusi .........10.500
11whiterose00 ......
12GURBET KUSU
13denizinmavisi .....
14 @selince3
15Sealand ........
16nisamelek ........10.500
17Senfonim ..........10.500
18ALYAKAREN .........10.500
19tolin
20kubdef ..............10.500
21Patronicee ...........10.500
22 K kartanem2 .........10.500
23 K kalemero ..........
KUMBARA:3500
tubatesbih in duası in duası:Rabbim Tuba kuluna hayirli , saglikli , eli ayağı düzgün evlatlar nasip et . Rabbim tez zamanda ona ve tum isteyenlere anneliği tattır . dunya ahiret mutluluğu ver. Amin
sağol kader arkadasım Allah senden razı olsun ins tez zamanda kavuşuruz evlatlarimizatubatesbih için 1000 adet hediye ettim Allahım kabul etsin inşallah,,listede yokum ama dileği benim de dileğimdir okumadan geçemedim ,, kolay gelsin ..
Liste daha en başta çok aksadı gerçekten
Böyle olmaz arkadaşlar dualara katilayim olsun diye değil hak geçiyor böyle olunca e hak gecince olacak sevapta uçuyor yetistire bildigin kadar dua edelim topiklere katalim su liste 10defa değişti 12000nedirki bir dizi ixlerken elinde sayaç 1saate bile bitiyor günlük islerle yaoarken cekilen zikirin ayrı sevabi var herkes yattigi oturdugu yerdeb yapar is islerkende yapabilmek
Kimse listeden çıkamıyor sayı değişmiyor neyisada yerine kalemero alındığı için liste değişmedi ayrıca liste hiç aksamadı kiKimse çıkmasın ..Fazla okuyabildikçe okuruz kimin vakti olursa yetişemeyene yardım eder.. Yaprak dökümü gibi oldu yahu : ( Bütün topiklere katılmayalım aynı anda o zaman yetişemeyiz..Ben şu ara ağırlığı Fetih Süresi ve Ya Fettah a vermek istiyorum ama Fetih Süresi okunmuyor yahu : ( Onun için biri topik açsa..sadece onun okunduğu..aynı topik de Fetih Süresi ve Nasr süresi olabilir mesela...hayrınıza biriniz açsa şu topiği ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?