KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 10.500(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
4. kişitubatesbih için liste: KİŞİ BAŞI :10.500
SON OKUMA TARİHİ 31.12.2015
1 B BaslarsanBitirirsin .........10.500
2 B belgeseller
3nacis-- .........
4tubatesbih ..........10.500
5damla_22 ...........
6ecrin87
7 @Aylin91110 ..........10.500
8 @Ilaymilya
9 G guzbahar .......
10 D Debusi .........10.500
11whiterose00 ......
12GURBET KUSU
13denizinmavisi .....
14 @selince3
15Sealand ........
16nisamelek ........10.500
17Senfonim ..........10.500
18ALYAKAREN .........10.500
19tolin
20kubdef ..............10.500
21Patronicee ...........10.500
22 K kartanem2 .........10.500
23 K kalemero ..........
KUMBARA:3500
tubatesbih in duası in duası:Rabbim Tuba kuluna hayirli , saglikli , eli ayağı düzgün evlatlar nasip et . Rabbim tez zamanda ona ve tum isteyenlere anneliği tattır . dunya ahiret mutluluğu ver. Amin
canım sen 4500 al kumbaradan tamamlandı yazıyorum sıradaki arkadaş damlaya geçebilirsin bir sorun olursa bana mesaj atINSALLAH BENI YANLIS ANLAMAMISSINIZDIR.
GERIDENDE OLSA LISTEYE DEVAM EDIYORUM.5.000 TUBA ICIN OKUMUSTUM.
BUGUNDE 1.500 OKUDUM. YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM .HELAL EDIN LUTFEN.
Ben kişisel bir şikayette bulunmadım. Ben zaten okumaya devam ediyorum sıkıntım yok. sadece arkadaşların listesi sarkarsa üzücü olur diye yorum yaptım. neyse son yorumum bildirimimi yapar çıkarım bundan sonra.Kimse listeden çıkamıyor sayı değişmiyor neyisada yerine kalemero alındığı için liste değişmedi ayrıca liste hiç aksamadı ki @simurg arkadaşım 3 günde bir güncellendi Allah ın izniyle gidiyor eğer bir sorun varsa özelden mesaj atın konuşalım bu şekilde konuşmalar moral bozuyor eğer yerinize birini bulursanız ayrılabilirsiniz Bir şekilde Allah ın izniyle devam ediyor
CNM ARAKADAS BENIM ICIN YAZDI SANA YAZMADI.SEN AKSATMIYORSUNKI.Ben kişisel bir şikayette bulunmadım. Ben zaten okumaya devam ediyorum sıkıntım yok. sadece arkadaşların listesi sarkarsa üzücü olur diye yorum yaptım. neyse son yorumum bildirimimi yapar çıkarım bundan sonra.
Herkese iyi yıllar . 2016 mutluluk huzur sağlık bereket getirsin hepinize.
Listedeki 5. ark damla içinde okudum hafta sonu giremezsem diye şimdiden yazıyorum. Görüşmek üzere.
canım sen de beni şahsi algılama okunacak sayı uzun o yüzden sabır gerektiriyor tabiiki seninde fikrini ortaya koyman lazım benimde listeden sorumlu sadece ben değilim hepimiz söz sahibiyiz ben sadece listeyi güncelliyorum okumaları takip ediyorum Ancak benim demek istediğim bu tip sözleri duyan arkadaşlar listede sorun olduğunu düşünüp motivasyonları kırılıyor ve vazgeçiyorlar zaten okunacak sayı çok toprlamak da bana düşüyor sen de beni anla lütfen Ayrıca kırıcı oldu isem ve yanlış anlaşıldı isem hakkını helal etBen kişisel bir şikayette bulunmadım. Ben zaten okumaya devam ediyorum sıkıntım yok. sadece arkadaşların listesi sarkarsa üzücü olur diye yorum yaptım. neyse son yorumum bildirimimi yapar çıkarım bundan sonra.
Herkese iyi yıllar . 2016 mutluluk huzur sağlık bereket getirsin hepinize.
Listedeki 5. ark damla içinde okudum hafta sonu giremezsem diye şimdiden yazıyorum. Görüşmek üzere.
Yok tatlım moral bozucu olmasın demek istedi iyi bişey dedi de bende ters anlamışım afedersiniz.CNM ARAKADAS BENIM ICIN YAZDI SANA YAZMADI.SEN AKSATMIYORSUNKI.
Yok canım kırıcı değildin aksine ben biraz alınganlık yapmışım sen msj yazmadan daha bende bunu söylüyordum. Bende olumsuz tepkimden dolayı özür dilerim. Kimse sayıdan ürkmesin gerçekten su gibi okunuyor istenildikten sonra.canım sen de beni şahsi algılama okunacak sayı uzun o yüzden sabır gerektiriyor tabiiki seninde fikrini ortaya koyman lazım benimde listeden sorumlu sadece ben değilim hepimiz söz sahibiyiz ben sadece listeyi güncelliyorum okumaları takip ediyorum Ancak benim demek istediğim bu tip sözleri duyan arkadaşlar listede sorun olduğunu düşünüp motivasyonları kırılıyor ve vazgeçiyorlar zaten okunacak sayı çok toprlamak da bana düşüyor sen de beni anla lütfen Ayrıca kırıcı oldu isem ve yanlış anlaşıldı isem hakkını helal et
Tamam canım Allah razı olsun Rabbim yardımcımız olsunYok canım kırıcı değildin aksine ben biraz alınganlık yapmışım sen msj yazmadan daha bende bunu söylüyordum. Bende olumsuz tepkimden dolayı özür dilerim. Kimse sayıdan ürkmesin gerçekten su gibi okunuyor istenildikten sonra.
EVET AYNEN OYLE.YANI CIKMAK ISYTIYORUM FALAN YAZINCA BEN .MORALLER BOZULDU.Yok tatlım moral bozucu olmasın demek istedi iyi bişey dedi de bende ters anlamışım afedersiniz.
Sana da yardım etmek isterdim ama bende hafta sonu okuyamıcam diye diğer dualarımı yetiştirmeye çalışıyorum.
Öyle canım ben de birkaç topikteyim not alıyorum ve yeriştirmeye çalışıyorum ayrıca çalışıyorum televizyon çok zaman kaybı aylin nin dediği gibi insan isterse ve en önem lisi Rabbim izin verirse vakit bulunabiliyor otobüste yoldaEVET AYNEN OYLE.YANI CIKMAK ISYTIYORUM FALAN YAZINCA BEN .MORALLER BOZULDU.
ONU DEMEK ISTEDI ARKADASIMIZ.
AYNEN BENDE DIGER LISTEDEKI DUALARI OKUYORUM BIRIKTILER.
HAFTAYA TEVHID BITIYOR.BURAYA DAHA FAZLA VAKIT AYIRIRIZ.
BIDE 12.000 OLUNCA SAYACI TAMAMLAMAK GEREKIYOR .DIGER DUALARIM KALIYORDU.
ARTIK EVDE NOT ALIYORUM OKUDUKLARIMI.GUNLUK 200 SALAVAT. 400 RABBI.3 BIN TEVHID OKUYORUM.
2.000 DE YA FETTAH YA ALLAH OKUYORUM. 3. GUNDE TAMAMLAYAMIYORDUM.
Dua etmekten ve istemekten başka yapacağımız bir şey yok dua dışında başka bir şey insanı rahatlatamıyor çünküTEVHID BITINCE GUNLUK 5.000 YA FETTAH YA ALLAH OKURUM INS.
KIZLAR BEN CIKIYORUM.BEBEK GORMESINE GIDICEZ.COK BURUK BIR HIS VAR ICIMDE.
RABBIM BANADA NASIP EDER INSALLAH.ARKADASIM GECEN YIL EVLENDI .SANS...
Kimse listeden çıkamıyor sayı değişmiyor neyisada yerine kalemero alındığı için liste değişmedi ayrıca liste hiç aksamadı ki @simurg arkadaşım 3 günde bir güncellendi Allah ın izniyle gidiyor eğer bir sorun varsa özelden mesaj atın konuşalım bu şekilde konuşmalar moral bozuyor eğer yerinize birini bulursanız ayrılabilirsiniz Bir şekilde Allah ın izniyle devam ediyor
VALLA KIZLAR BENDE CIKMAK ISTEMIYORUM .AMA BU HAFTA COK HASTAYIM .
ESIMDE EVDE CALISMIYOR.SUREKLI IS GUC YAPIYORUM.NETEDE FAZLA GIREMIYORUM.
TAKIP ETMEKTE ZORLUK CEKTIGIM ICIN CIKAYIM DEDIM.
AMA YARDIMCI OLURSANIZ PAZARTESI ESIM ISE BASLIYOR.BEN DAHA RAHAT OKURUM.
LUTFEN FAZLA OKUYANLAR HAKKINIZI HELAL EDIN .COK UZULUYORUM ESITLIK OLMAYINCA.
KURALLAR
2 B belgeseller
3nacis-- .........
5damla_22 ...........
6ecrin87
8 @Ilaymilya
9 G guzbahar .......
11whiterose00 ......
12GURBET KUSU
13denizinmavisi .....
14 @selince3
15Sealand ........
19tolin
23 K kalemero ..........
tubatesbih in duası in duası:Rabbim Tuba kuluna hayirli , saglikli , eli ayağı düzgün evlatlar nasip et . Rabbim tez zamanda ona ve tum isteyenlere anneliği tattır . dunya ahiret mutluluğu ver. Amin
KURALLAR
2 B belgeseller
3nacis-- .........
5damla_22 ...........
6ecrin87
8 @Ilaymilya
9 G guzbahar .......
11whiterose00 ......
12GURBET KUSU
13denizinmavisi .....
14 @selince3
15Sealand ........
19tolin
23 K kalemero ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?