Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 10.500(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .

4. kişi
tubatesbih için liste: KİŞİ BAŞI :10.500

SON OKUMA TARİHİ 31.12.2015

1 B BaslarsanBitirirsin .........10.500+10.500
2 B belgeseller
3 nacis-- .........
4 tubatesbih ..........10.500
5 damla_22 ........... 10.500
6 ecrin87 ........... 10.500
7 @Aylin91110 ..........10.500
8 Milyaay
9 G guzbahar .......10.500
10 D Debusi .........10.500
11 whiterose00 ......
12 GURBET KUSU .....10.500
13 denizinmavisi .....
14 @selince3 ........10.500
15 Sealand ........
16 nisamelek ........10.500 +10.500
17 Senfonim ..........10.500
18 ALYAKAREN .........10.500
19 tolin
20 kubdef ..............10.500
21 Patronicee ...........10.500
22 K kartanem2 .........10.500
23 K kalemero ..........
KUMBARA:1250

tubatesbih in duası in duası:
Rabbim Tuba kuluna hayirli , saglikli , eli ayağı düzgün evlatlar nasip et . Rabbim tez zamanda ona ve tum isteyenlere anneliği tattır . dunya ahiret mutluluğu ver. Amin

Bende bazen Ya Allah Ya Fettah..Bazen başında Ya Allah Ya Fettah sonra sadece Ya Fettah ...Ya Fettah ı okurken de içimden bir taraftan da Ya Allah diyorum..Allah ım sen Fettah sın kapıları açansın diye içimden geçirerek okuyorum..

Damla benim bir yakınım var 9 sene çocuğu olmadı, 2 kere aşılama hacı hoca vs. Doktorlar zayıflamadan asla çocuk sahibi olamazsın dediler , kendisi 100 kilonun üzerindeydi herkes ümidini kesmişti , kendisi bile ümidini yitirmişti , bana diyorduki "artık benim için dua etme olmuyo olmuycak "ama ben hep dua ettim ve bir gün bizde otururken küçük oğlum birden " ..... yengem hamile ...... yengem hamile karnında küçücük bebek var "Dedi ve biz sus dedikçe aynı kelimeleri söyleyerek yerinde zıp zıp zıplıyodu , ertesi gün kaynanam kapıyı alacaklı gibi çaldı " dedim hayırdır neoldu" , dediki "...... sabah hastalanmış kocası acil hastaneye götürmüş , şimdi aradılar ..... hamileymiş çocukluymuş " şimdi biri 7 biri 5 iki tane çocuğu var asla ümidini kesme ablacım

İnanmıyorum ya...Allah ımın mucizesi...oğlun nasıl bilmiş dimi..
Bu arada benım de iş arkadasım yıllarca ugrastı çocuk sahibi olmak ıcın...ümidi bitmek üzereydi..ama bır gun doktorla onla bunla ugrasmadıkları zmaan hamile kaldı ve doğal yolla da doğurdu...tedavisiz hamile kaldı

Allah ım hepimizin dua larını kabul etsin inşallah...Canım kendıne ıyı bak görüşmek dileğiyle..Allah yüzünden gülüşü eksik etmesin..Mutlu bir yıl olsun hepımıze

Evet gerçekten mucize ve cinsiyet tahminleri de 100/100 doğru herkes şaşırıyo

aynen cnm Bemde ama en cok ya fettah diyorum

1500 daha okudum Sealand .. Rabbim dua larımızı kabul etsin inşallah..Günahlarımızı , kusurlarımızı , bilerek yahut bilmeyerek yaptığımız hataları bağışlasın ,gönlümüzdekileri bizlere versin inşallah..

Hüvellezı enzeles sekınete fı kulubil mü'minıne li yezdadu imanem mea ımanihim ve lillahi cünudüs semavati vel ard ve kanellahü alımen hakıma

Anlamı : İmanlarına iman katsınlar diye müminlerin kalplerine güven indiren O'dur. Göklerin ve yerin orduları Allah'ındır. Allah bilendir, herşeyi hikmetle yapandır.

Bazı insanlar vardır " benim istediklerim olmuyo başkalarının da olmasın" ben de diyorumki " benim istediklerim olmasada başkalarının istedikleri olsun"dualarım sizinle selamlar
seninki benimki hepimizin ki olsun öyle dua et canım Rabbimin hazinesi geniş herşeye kadir

5500 okuyabildim simdilik. Bir kişinin duasını kaç günde bitirmemiz gerekiyor ortalama olarak.Listeden çıkmak istemiyorum ama cok zorlaniyorum yetiştirmek için. Bir çoğunuz yeni kişiye geçince hemen okuyup bitirmiş oluyor maşallah.stres yapıyorum Çalıştığım için aksamlari okuyabiliyorum.

Sealamd Cnm sen kumbaradan bana 4.500 verdin . Bende dün 5.000 okumuştum. Sabah'ta 1.550 okudum.550 fazla kaldı onu kumbaraya aktar istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…