Damla benim bir yakınım var 9 sene çocuğu olmadı, 2 kere aşılama hacı hoca vs. Doktorlar zayıflamadan asla çocuk sahibi olamazsın dediler , kendisi 100 kilonun üzerindeydi herkes ümidini kesmişti , kendisi bile ümidini yitirmişti , bana diyorduki "artık benim için dua etme olmuyo olmuycak "ama ben hep dua ettim ve bir gün bizde otururken küçük oğlum birden " ..... yengem hamile ...... yengem hamile karnında küçücük bebek var "Dedi ve biz sus dedikçe aynı kelimeleri söyleyerek yerinde zıp zıp zıplıyodu , ertesi gün kaynanam kapıyı alacaklı gibi çaldı " dedim hayırdır neoldu" , dediki "...... sabah hastalanmış kocası acil hastaneye götürmüş , şimdi aradılar ..... hamileymiş çocukluymuş " şimdi biri 7 biri 5 iki tane çocuğu var asla ümidini kesme ablacım
Şimdiden yeni yılınızı kutluyorum.2016 mutlu, huzurlu, sağlıklı, bereketli ve dualarınızın hayırlısıyla gerçekleştiği bir sene olsun inş.
Tekrar giremem pazartesiye kadar. Öpüldünü kocaman.
Evet gerçekten mucize ve cinsiyet tahminleri de 100/100 doğru herkes şaşırıyoİnatum ya...Allah ımın mucizesi...oğlun nasıl bilmiş dimi..
Bu arada benım de iş arkadasım yıllarca ugrastı çocuk sahibi olmak ıcın...ümidi bitmek üzereydi..ama bır gun doktorla onla bunla ugrasmadıkları zmaan hamile kaldı ve doğal yolla da doğurdu...tedavisiz hamile kaldı
Teşekkürler aminŞimdiden yeni yılınızı kutluyorum.2016 mutlu, huzurlu, sağlıklı, bereketli ve dualarınızın hayırlısıyla gerçekleştiği bir sene olsun inş.
Tekrar giremem pazartesiye kadar. Öpüldünü kocaman.
aynen cnm Bemde ama en cok ya fettah diyorumBende bazen Ya Allah Ya Fettah..Bazen başında Ya Allah Ya Fettah sonra sadece Ya Fettah ...Ya Fettah ı okurken de içimden bir taraftan da Ya Allah diyorum..Allah ım sen Fettah sın kapıları açansın diye içimden geçirerek okuyorum..
seninki benimki hepimizin ki olsun öyle dua et canım Rabbimin hazinesi geniş herşeye kadirBazı insanlar vardır " benim istediklerim olmuyo başkalarının da olmasın" ben de diyorumki " benim istediklerim olmasada başkalarının istedikleri olsun"dualarım sizinle selamlar
tubaya 10500 okudum allah kabul etsınnseninki benimki hepimizin ki olsun öyle dua et canım Rabbimin hazinesi geniş herşeye kadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?