- 16 Eylül 2009
- 3.469
- 3.747
- 133
Hey kimse yokmu ? Beni aydınltın kızlaaaaar
canım 3 gün içinde bir kişi için 10.500 Ya Fettah okuyoruz 3 günde liste değişiyor sonraki kişiye istersen damlanın listesini bugün akşam hazırlıyıcam sen damla için okumaya başlayabilirsin ancak kurallar var listenin başında bunları kabul edersen seni akşam listeye alıyım mıHey kimse yokmu ? Beni aydınltın kızlaaaaar
cnm herkes 10.500 okuyor daha az okumuyorsun . fazla okursan eğer istersen kumbaramız var Oray'a atarız. damlanın duasi hayırlı saglikli evlatlar bildigim kadarıyla ama yazar gene de ona göre niyetlenip okursunYani 24.ben olucam anladım demi , tamam damla için şimdi ikindi namazının ardından başlıyor, soru 1 =ne niyet yapıyoruz ?soru 2= okumadan limit var mı "mesela kişi için okunacak sayı 10500 ama , ben 3000 ,1000 " yani ben istediğim kadar okuyabilirmiyim?
Tamam canım sen okumaya başla damla icinn akşam liste güncellenecek o zaman ekliyicem inşallahHele şükür anladım , şu an ikindi ezanı okunuyor ben damla için başliyimmi okumaya 10500 tane =beni de alırmısınız listeye çooook derdim var kızlar ben çok zordayım= ajitasyon yapmıyorum samimiyetle söylüyorum + listede olmasamda okurum herşey karşılıklı değildir beni almasanız bile ben inşallah gücümün yettiğince okucam seleam
Bende ya allah ya fettah şeklinde okuyorum. Boylesi daha iyi aslindacnm sadece ya fettah okuyoruz , ya fettah ya Allah değil. ondan mı zorlandın acabaGURBET KUSU
Aslınad Ya Fettah Celle Cellalühü diye de okunabilirBende ya allah ya fettah şeklinde okuyorum. Boylesi daha iyi aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?