Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 8.600(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
LİSTE ALIMA KAPALI

11. kişi
Hannaz için liste: KİŞİ BAŞI :8.600
SON OKUMA TARİHİ 21 .01.2016

1 @_Simurg_ ..........................8600**
2
B belgeseller ............................8600
3
nacis-- ................................8600
4
tubatesbih .................(TUBA) 8600**
5
damla_22 .................(DİDEM)
6
ecrin87 ...................................
7
E elif003 ................(AYNUR)8600
8
@Ilaymilya ...............................
9
D Debusi ...................(ŞEHBAL)8600
10
whiterose00 ........................
11 Hannaz .................................8600
12
denizinmavisi ............(SELİN)8600
13
@selince3 ....... ...... ......(SELİN)
14
Sealand ......................(SEDA)
15 G guzbahar .......................8600
16
nisamelek ...................(EDA) 8600
17
Senfonim ......... .......(ZEYNEP)
18
ALYAKAREN ...............(AYŞE)8600
19
tolin ...........................(SELİN)
20
kubdef .......................(SEDEF)8600(16.6)
21
Patronicee ...............(MELTEM)8600
22
K kartanem2 ....... ......(SULTAN)8600
23
K kalemero .................(ÖZGE)
24 GURBET KUSU ..........(AYŞE)8600
25
Buket_YmnY ...................... 8600
26
H hedak ........................(EDA)8600
27
TEKPRENSES ...........(FEYZA)
28
tuce_tuce ...................(TUĞÇE)
29 @yazyagmuru888..................8600

30 ygmrdmls ...................
31
@msgulerr ......................8600
**Listenin tamamını okuyanlar
Hannaz ın duası:Eşi ile mutlu ve bereketli bir yuvaları olsun ve şimdiki evinden çok uzaklara taşınsınsınlar ve mutlulukları daim olsun
KUMBARA:38.946

*Huzurlu yuva
SİMURG nişanlısı ile mutlu huzurlu ve bereketli bir yuva
NACİS ve HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva(ç00000000000k uzaklara taşınsın)
ŞEHBAL sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev
EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
BELGESELLER,EDA(hedak),TUBA,ECRİN,DİDEM,AYNUR,GÜZBAHAR,AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve AYŞE,SULTAN,AYNUR,Yazyağmuru sağlıklı evlatlar
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA,ÖZGE,SELİN(denizin mavi.) veSELİN (selince 3 hayırlı iş kapısı))hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar

Allah c.c kabul etsin cnm.gerek yoktu bu kadar zorlanmana.yardım edilirdi.annendende sendende allah razı olsun.

kızlar kusura bakmayın ama bu liste boyle gıtmez daha sırada 20 ye yakın dua bekleyen var o yuzden okumayan zorlananlar lısteden cıksın lafım asla gec okuyana okuyamayıp kumbaradan alana degıl sıteye gırıp haber vermeyen kıme ne kadar okudugu bellı olmayana lafım ornegın nacis-- iki gundur sıteye gırdıgı halde listeye yazmadıgı gıbı aylınden sonrakı arkadaslarada okuyup okumadıgını haber vermemiş ve listenınde basında yanı nacıse okunmus ben dün profılıne yazdımda bugun oyle gelıp cevap verdı ama kıme okudu kac okudu o bıle belli degıl burda herkesın duaya ıhtıyacı varkı bu gruptayız ama boyle eksik sayılarla olmazsozum asla gecıkene bazen yetiştiremeyene dgil tekrar soyluyorum olabılır ınsanlık halı yetıstırılemez bazen haber verılemez bunlar olur ama siteye giripte listeye haber vermemek cok ayıp.

aynen katiliyorum.dun bende burdan yazicaktim ama ozelden sealanda yazdim.
duaya ihtiyacimiz var.yardim istenir haber verilir.ama okumamak, bekletmek saygisizlik oluyor.

merhabalar hanımlar.geçmiş günahlarımızın,vicdanımızı tırmalayan yaşanmışlıkların affı için
'Estağfurullah' çekilecektir topluca.
Hiç şüphesiz Allah merhamet etmeyi ve bağışlamayı sevendir.
topiğin işleyişi:
33 adet 'Allah-u Ekber'
33 adet 'Subhan Allah'
33 adet 'La ilahe illalah'
çektikten sonra kişi başı 3000 olmak üzere hergün bir arkadaşımıza niyetlenerek 'Estağfurullah' çekilecektir.kendisine okutup listeden ayrılacaklar baştan katılmasın vebal almasınlar lütfen.
katılmak isteyenleri sayfaya bekliyorum.liste yarın saat 16:00 da tamamlanacaktır.ismini yazdırmak isteyenler buyursunlar.Dualarda buluşmak dileğiyle.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...yrun-hep-birlikte-tovbe-estagfurullah.897339/

Haklısınız da sealand a özel den yazmaya gerek yok bence zaaten oda bazı şeyleri görüyor da sonuç ta konu sahibi ortayi bulmaya çalışıyor malum bu boyle 3.belki 4ay sürecek bazi tam takip edemiyorum ama herkes vicdanli olmalı sonuçta dua ninda adabi vat sen icten iyi niyetle yap yapma biz bilmesekte bilen biliyor duan en iyi niyetle olur bence

burdan yazinca tepki gormekten cekindim cnm.sadece duaya adini yazdirip giden arkadaslar vardi .
sealand a dedigim tek sey onlar silinmeli.listeyi boyle karisik sekilde uzatmaya gerek yok.3 gunde okunur dua tamamlamak isteyenler el atar.listeye adini yazdiripta okumaya hic katilmayanlari bosa beklemeyelim yazmistim.ve tavsiye olarakta liste kisi alimina kapatilmali demistim.haksizmiyim.mesela ben gecte olsa okurum .zorlanirsamda yazarim yardim edin diye.
neden sealand pesimde dolansin ki.okudunmu sunun duasi bunun duasi diye.gerek yok insanlari yormaya.
gonul rizasiyla katilip okuyoruz.sagolsun sedada ugrasiyor liste icin.

Boş verin arkadaşlar cumartesi pazar AÖF sınavım var çok çalıştım dualariniza ihtiyacim var yarin cuma dualariniza benide eklermisiniz hayirli sonuc lara inşallah luuutfeeen
Ben ederim cumartesi bosum ne istersen okurum.ayetel kursi okuyayim senin icin.
ne sinavi oluyor bu.acilimi nedir.cnm bide ismin ne?

Listeye katilipta okumayanlar konusunda bende sizinle ayni fikirdeyim arkadaslar ben yeni katildim ve listenin en sonundayim kücük bebegim var o halde bile firsat bulup okumaya calisiyorum ben bu sartlarda okuyosam listedekilere herkesinde duyarli olup kimsenin hakkina girmemesi gerekir diyorum liste icin sirada bekleyenler var okuyamicaklarsa soyleyip ciksinlar lutfen

Ben ederim cumartesi bosum ne istersen okurum.ayetel kursi okuyayim senin icin.
ne sinavi oluyor bu.acilimi nedir.cnm bide ismin ne?
Açık öğretim üniversite sınavı içinden ne gelirse okuyabilirsin 3ihlas 1fatiha da olur sadece allahım Aynur kuluna ve yardımci ol da olur 2cocukla çalıştım inşallah bakalim gecen sene oglum cok hastalandi 20gun haastanede kaldi bi ciktim tercihler bitmis kaçırmış busene gene başladım hayırlı si inşallah

Ben suanda sadece 2000 nini okuyabildim bugün yetiştirmeye çalışacağım arkadaşlar hakkınızı helal edin hepinizin mesguluyetleri var biliyorum ama nasıl oluyor sa hep son dakika ya kalıyor bitmesi. En son bitirdim diye yazmak tan utanıyorum ama gerçekten dün nöbetim felaket ti elime alamadım tesbihi ve şimdide uykusuzluktan ölüyorum ama okumaya çalışıyorum yetişecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…