tamam canım şimdilik okuduğunu okur sonra müsait olduğunda kumbaraya atarsın Allah kabul etsinYarın öğleye bitmiş olur mecbur su anda uyumam gerek çok yorgunum ve uykusuzum inşallah yarın kalan 2500 ü de okurum
kusura bakma canım sehir dışına çıktım şimdi misafirlikteyim yeni bilgisayara oturdumDaha liste bitmemiş , ne ağır ayakmışım
sizin için bilgiayarımı yanıma aldım:))kusura bakma canım sehir dışına çıktım şimdi misafirlikteyim yeni bilgisayara oturdum
kızlar günaydın. hamileyim ve hastalandım. gecegözlerden, ,ütün vucudum kırılıyor. hiç halim yok. ama allahın izniyle dualarımı okuyacağım. sizden isteğim bana da birer fatiha ayetel kürsi okur musunuz iyileşmem için ya da bildiğiniz başka bi dua. şimdiden teşekkürler.
Allahimm binlerce kez razi olsun. Çok teşekkür ederim._Birce_ okudum ablacım Allah şifa versin , seni ve bebeğini , hastalıklardan , nazardan , kem gözlerden, kazalardan korusun Amin , Allaha emanet olun
kızlar günaydın. hamileyim ve hastalandım. gece ateşlendim. bütün vucudum kırılıyor. hiç halim yok. ama allahın izniyle dualarımı okuyacağım. sizden isteğim bana da birer fatiha ayetel kürsi okur musunuz iyileşmem için ya da bildiğiniz başka bi dua. şimdiden teşekkürler.
Allah razı olsun canim. Ederim tabi. Sana da hayırlı cumalar.Size cok gecmis olsun, fatiha ve ayetul kursi okudum. Allah sifa versin bebeginize ve size, siz de bize dua etmeyi unutmayin hem hamile hem hastasiniz, dualariniz reddolunmaz insallah.Hayirli cumalar.
Cok gecmis olsun hayirli cumalar cnm bende okudum senin icin sela ile ezan arasi butun dualar kabul olurmus ozellikle bu vakti bekledim rabbim sifa versin sende dualarinda bizleri unutma hepimuzin dualari kabul olsun insallahkızlar günaydın. hamileyim ve hastalandım. gece ateşlendim. bütün vucudum kırılıyor. hiç halim yok. ama allahın izniyle dualarımı okuyacağım. sizden isteğim bana da birer fatiha ayetel kürsi okur musunuz iyileşmem için ya da bildiğiniz başka bi dua. şimdiden teşekkürler.
Canim ismini yazarsan sifa niyetiyle okurumkızlar günaydın. hamileyim ve hastalandım. gece ateşlendim. bütün vucudum kırılıyor. hiç halim yok. ama allahın izniyle dualarımı okuyacağım. sizden isteğim bana da birer fatiha ayetel kürsi okur musunuz iyileşmem için ya da bildiğiniz başka bi dua. şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?