Hacetlerimiz için topluca Ya Fettah hatmi yapalım mı

KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 8.600(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
LİSTE ALIMA KAPALI

12. kişi denizinmavisi liste: KİŞİ BAŞI :8.600
SON OKUMA TARİHİ 24 .01.2016

1 @_Simurg_ ..........................8600**
2
B belgeseller ............................
3
nacis-- ................................
4
tubatesbih .................(TUBA) 8600**
5
damla_22 .................(DİDEM)
6
ecrin87 ...................................
7
E elif003 ................(AYNUR)
8
@Ilaymilya ...............................
9
D Debusi ...................(ŞEHBAL)
10
whiterose00 ........................
11 Hannaz .................................
12
denizinmavisi ............(SELİN)
13
@selince3 ....... ...... ......(SELİN)
14
Sealand ......................(SEDA)
15 G guzbahar .......................
16
nisamelek ...................(EDA)
17
Senfonim ......... .......(ZEYNEP)
18
ALYAKAREN ...............(AYŞE)
19
tolin ...........................(SELİN)
20
kubdef .......................(SEDEF)(8.000)
21
Patronicee ...............(MELTEM)
22
K kartanem2 ....... ......(SULTAN)
23
K kalemero .................(ÖZGE)
24 GURBET KUSU ..........(AYŞE)8600
25
Buket_YmnY ......................
26
H hedak ........................(EDA)
27
TEKPRENSES ...........(FEYZA)
28
tuce_tuce ...................(TUĞÇE)
29 @yazyagmuru888..................

30 ygmrdmls ..................
31
_Birce_ ...................
kumbara 21.900
**Listenin tamamını okuyanlar
Selin ın duası:Allahim tez zamanda Selin in gönlüne gore huzur ask ve mutluluk dolu bir evlilik nasip et, hayirli evlatlar nasip et. Tüm sikintilarini gider, isteyen herkesi hayirli es ve evlatla bulustur.

*Huzurlu yuva
SİMURG nişanlısı ile mutlu huzurlu ve bereketli bir yuva
NACİS ve HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva(ç00000000000k uzaklara taşınsın)
ŞEHBAL sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev
EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
BELGESELLER,EDA(hedak),TUBA,ECRİN,DİDEM,AYNUR,GÜZBAHAR,AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve AYŞE,SULTAN,AYNUR,Yazyağmuru sağlıklı evlatlar
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA,ÖZGE,SELİN(denizin mavi.) veSELİN (selince 3 hayırlı iş kapısı))hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar

KURALLAR
*Okuma süresi 3 gün ,zamanında bildirim yapılmalı,aşağıda son okuma tarihi var.
*Her kişi için her okumada 8.600(Toplam: 489.489=239.121 Ya Fettah C.C.)
*Listeden çıkmak yok yarı yolda bırakmak yok .
LİSTE ALIMA KAPALI

12. kişi denizinmavisi liste: KİŞİ BAŞI :8.600
SON OKUMA TARİHİ 24 .01.2016

1 @_Simurg_ ..........................8600**
2
B belgeseller ............................
3
nacis-- ................................
4
tubatesbih .................(TUBA) 8600**
5
damla_22 .................(DİDEM)
6
ecrin87 ...................................
7
E elif003 ................(AYNUR)
8
@Ilaymilya ...............................
9
D Debusi ...................(ŞEHBAL)
10
whiterose00 ........................
11 Hannaz .................................
12
denizinmavisi ............(SELİN)
13
@selince3 ....... ...... ......(SELİN)
14
Sealand ......................(SEDA)
15 G guzbahar .......................
16
nisamelek ...................(EDA)
17
Senfonim ......... .......(ZEYNEP)
18
ALYAKAREN ...............(AYŞE)
19
tolin ...........................(SELİN)
20
kubdef .......................(SEDEF)(8.000)
21
Patronicee ...............(MELTEM)
22
K kartanem2 ....... ......(SULTAN)
23
K kalemero .................(ÖZGE)
24 GURBET KUSU ..........(AYŞE)8600
25
Buket_YmnY ......................
26
H hedak ........................(EDA)
27
TEKPRENSES ...........(FEYZA)
28 @yazyagmuru888..................
29 ygmrdmls ..................

30
_Birce_ ...................
kumbara 30.500
**Listenin tamamını okuyanlar
Selin ın duası:Allahim tez zamanda Selin in gönlüne gore huzur ask ve mutluluk dolu bir evlilik nasip et, hayirli evlatlar nasip et. Tüm sikintilarini gider, isteyen herkesi hayirli es ve evlatla bulustur.

*Huzurlu yuva
SİMURG nişanlısı ile mutlu huzurlu ve bereketli bir yuva
NACİS ve HANNAZ a eşi ile mutlu huzurlu bir yuva(ç00000000000k uzaklara taşınsın)
ŞEHBAL sağlıklı bereketli bir yuva ve hayırlı iş kapısı ve kendilerine ait bir ev
EDA(Nisamelek.) oğluna hayırlı sağlıklı uzun ömür
........................................................................................................................................
*Evlat
BELGESELLER,EDA(hedak),TUBA,ECRİN,DİDEM,AYNUR,GÜZBAHAR,AYŞE(alyakeren :kardeşlerinede hayırlı eş ve çocuklar)ve AYŞE,SULTAN,AYNUR,Yazyağmuru sağlıklı evlatlar
............................................................................................................................................................
*Eş ve çocuklar
SEDA,ÖZGE,SELİN(denizin mavi.) veSELİN (selince 3 hayırlı iş kapısı))hayırlı mutlu olacağı eş ve çocuklar

kızlar günaydın. hamileyim ve hastalandım. gece ateşlendim. bütün vucudum kırılıyor. hiç halim yok. ama allahın izniyle dualarımı okuyacağım. sizden isteğim bana da birer fatiha ayetel kürsi okur musunuz iyileşmem için ya da bildiğiniz başka bi dua. şimdiden teşekkürler.

Günaydınlar, hayırlı Cumalar hepimize dualarım bitmiş okuduğunz için Allah razı olsun, hakkınızı helâl edin, denizinmavisi kardeşim gece okudum bitirdim Allah muradını versin hayırlı, düşünceli, merhametli , seni el üstünde tutan hayırlı bir eşin ve hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatların olsun Amin. Sealand hazırım kardeşim hadi etiketle beni

_Birce_ okudum ablacım Allah şifa versin , seni ve bebeğini , hastalıklardan , nazardan , kem gözlerden, kazalardan korusun Amin , Allaha emanet olun

Size cok gecmis olsun, fatiha ve ayetul kursi okudum. Allah sifa versin bebeginize ve size, siz de bize dua etmeyi unutmayin hem hamile hem hastasiniz, dualariniz reddolunmaz insallah.Hayirli cumalar.

Size cok gecmis olsun, fatiha ve ayetul kursi okudum. Allah sifa versin bebeginize ve size, siz de bize dua etmeyi unutmayin hem hamile hem hastasiniz, dualariniz reddolunmaz insallah.Hayirli cumalar.
Allah razı olsun canim. Ederim tabi. Sana da hayırlı cumalar.

Cok gecmis olsun hayirli cumalar cnm bende okudum senin icin sela ile ezan arasi butun dualar kabul olurmus ozellikle bu vakti bekledim rabbim sifa versin sende dualarinda bizleri unutma hepimuzin dualari kabul olsun insallah

Msguler senin için fatiha ve ayetel kursi okudum.Allah yavrunu ve seni her türlü sıkıntı dan korusun şifa versin inşallah. Ben 8600 okudum sanırım siz kumbaradan tamamlamis siniz ne kadarlık kısmı tamamladıysaniz onu kumbaraya koyun inşallah. Hannaz hanım çok üzgünüm bu kadar geciktirdigim için hakkınızı helal edin Allah gönlünü ze göre versin inşallah

Canim ismini yazarsan sifa niyetiyle okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…