canım istersen yardım edebilirim eksiğineBen suanda sadece 2000 nini okuyabildim bugün yetiştirmeye çalışacağım arkadaşlar hakkınızı helal edin hepinizin mesguluyetleri var biliyorum ama nasıl oluyor sa hep son dakika ya kalıyor bitmesi. En son bitirdim diye yazmak tan utanıyorum ama gerçekten dün nöbetim felaket ti elime alamadım tesbihi ve şimdide uykusuzluktan ölüyorum ama okumaya çalışıyorum yetişecek inşallah
okuyamadığın zaman söyle yardımcı olurum sana...Ben suanda sadece 2000 nini okuyabildim bugün yetiştirmeye çalışacağım arkadaşlar hakkınızı helal edin hepinizin mesguluyetleri var biliyorum ama nasıl oluyor sa hep son dakika ya kalıyor bitmesi. En son bitirdim diye yazmak tan utanıyorum ama gerçekten dün nöbetim felaket ti elime alamadım tesbihi ve şimdide uykusuzluktan ölüyorum ama okumaya çalışıyorum yetişecek inşallah
cnm 1.000 fazlam var vereyim sana.Yarın öğleye bitmiş olur mecbur su anda uyumam gerek çok yorgunum ve uykusuzum inşallah yarın kalan 2500 ü de okurum
500 de bendennYarın öğleye bitmiş olur mecbur su anda uyumam gerek çok yorgunum ve uykusuzum inşallah yarın kalan 2500 ü de okurum
geç olsunda güç olmasınDaha liste bitmemiş , ne ağır ayakmışım
YOK ABLAM LISTEN BITTI SAYILIR.Daha liste bitmemiş , ne ağır ayakmışım
sanada ablammmHepimize hayırlı geceler ve hayırlı Nurlu Cumalar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?